Halsterhållning över

Först vill jag bara säga till Hondjuret, det GÅR alltså att torka sig i ändan även med de här naglarna. De ser kanske orimligt långa ut men är inte särskilt mycket längre än mina tidigare. Bara väldigt mycket spetsigare.

Vapenlicens som sagt.

naglar

Hajar ni maken och det åttonde ryggkliarunderverket? Han brukar gå och lägga sig ungefär mitt i natten i vanliga fall, men idag skall han gå och lägga sig med mig för att inte missa chansen att bli kliad. Återstår att se vad jag kan få mer än skor för tio miljoner vid läggdags alltså?

Men då måste jag ju bara göra reklam för nagelmirakelgörerskan Jessica. En jäkla tur att hon valde byhålan att jobba i av alla ställen på jorden, för jag hade aldrigövermindödakropp vågat fortsätta annars. Nu är jag ju skitmodig. Ni vet de där filarna, nageloljan och lackborttagningsmedlet som jag tjatat om tidigare? REQ? Det är ett svenskt märke som hennes mamma ligger bakom.

Kolla här så får ni se Jessica. Även klassad som “tjej” av Hondjurets dotter, till skillnad från vad barnet (ungjäveln) kallade mig. Vill minnas att det var något i stil med “gammal kärring”, men jag vill helst förtränga det. Jag har coola naglar therefor I am cool. Och tjej.

Medan Jessica svettades över mina naglar fick jag äntligen ett livstecken från en av de rara som jobbar hos optikern.

photo(1)

Tajming med andra ord. På alla upptänkliga vis. Även om de som sagt blev lite rädda när de fick syn på naglarna. Sen att den här tjejen är så gammal att hon behöver läsglasögon pratar vi tyst om. Jättetyst.

Men så här ser glajjorna ut idag.

naglarglas

Kan de passa bättre ihop med naglarna?

Och så kan det hända att jag köpte en tröja jag har stirrat på ett tag. Något med nöjdheten över naglarna fick mig att tänka vampyrer. Fast tänderna på händerna. Typ?

Screen Shot 2014-04-10 at 20.00.00

Ja jag gillar texter. En text för varje humör och jag har ju rätt många humör. Ibland har känner jag mig som en enhörning och ibland vill jag ha tröjor som förmedlar en käftsmäll utan att behöva öppna truten.

Vad tycker ni nu då?

0 thoughts on “Halsterhållning över

 • Snygga naglar! Jag har sett andra spetsiga naglar som inte har varit lika snygga, men med detta mönster var det snyggt och svart-vitt är ju klassiskt, vilket ju också glasögonbågarna visar. Skulle gärna ha sett glasögonen ordentligt, helst på dig, också!
  När jag ser tröjan så tänker jag bara “var då”, men jag håller med dig om att det är rätt trevligt (och praktiskt för omgivningen om dom har knäckt koden) att ha olika texter/motiv för olika humör. Själv skulle jag kanske behöva någon typ av Varning på tröjan ibland (varningstriangel kanske) så att folk vet att dom närmar sig på egen risk.

  • Tackar, jag gillar naglarna skitmycket. Och skall fota mig med glasögonen på en annan dag när jag inte är sååååå trött.

   Hahaha jag har en stretchskjorta, svart, med texten “fuck” i vitt över precis hela skjortan. Det är min argaste. När jag var anställd visste mina kollegor att det inte var läge att bråka de dagar jag hade den på mig. Det går att lära omgivningen.

 • Ser superläckert ut! Både naglar o glajjor. Min man skulle gå i spinn om han kunde bli kliad av såna kliverktyg! Mina naglar växer som ogräs , men jag är kass på att “piffa” till mig. O nagellack som suttit ett par veckor ser inte så sexigt ut. Är också alldeles för lat för att måla mig , även om jag t o m, kan se att det hjälper en medelålders kvinna att vinna lite stilpoäng.

  • Skall jag verkligen behöva säga det en gång till? Använd gellack! 🙂 mina naglar är av ogrässorten med men med gellack ser det ju likadant ut i flera veckor.

   Gissa vem som håller på att göra i ordning sig för natten? Jag har redan lagt mig men satte 22:00 som deadline för kliande. Gissar att han kommer kasta sig i bingen inom en minut.

 • Jag får se till att prova det !
  Ja det var ju inte många min till 22.00 så …
  Tror du han tänder en cigg efter ?? 😉
  (O tror du han stannar kvar i sängen ?)
  Min kära husbonde har fått en ny axelled så han har sovit på soffan i tre veckor, han tycker det känns bättre att halvsitta o sova.
  Gissa om jag sover skönt utan sågverk ? Nåja han har ju röstresurser så jag har ändå hörlurar med Spanarna på hela natten.
  Men så mycket mindre oljud att irritera sig över :))))))))))))

 • Ja jävlar när du gör något går du verkligen”all in”Snacka om omnipotentsapokalyps naglar,hade ALDRIG vågat röra Mumindalen med dom “vapnen”

  • Hahaha…alltså, alla som tror att det är på något sätt knepigt att torka sig, jag vill vända på frågan, hur fan torkar ni er idag? Med naglarna tydligen?

   • Näe,jag tänkte bara på den stackars spetsade Fiffin….Ha nu en wild&crazy fredag,med mycket”kill”…önskar en som fan håller på att tokig på att packa;dubbla packliner,hundar,en miljard grejor,hej då swe,bonjour la France.

     • Nej,tbaks till Fra,”sommarflyttlasset”går imorrn om jag hinner bli färdig,ja,jag vet lite familjen annorlunda…biljäveln är rund,ser ut som ett såntdär tetrisspel….packning är inte heller nån os gren för mig HATAR det!!!Så nu kör vi Bievenue och välkomna,första gästerna kommer på tisdag…mon dieu,men först ut och ta upp dom sista hummertinorna,mvh hon som inte har några naglar kvar,och dessutom sliter sitt hår över den lame mannen som inte är så”hjälpsam”

 • Ohh myyy goooshhh.. vilka spetsiga naglar..:-0
  . ujj ujj.. nu får du all ca försiktigt om du ska klia dig i ögonen eller öronen..annars åker ju en ögonglob/trumhinnan ut ju… 😉 😉
  Men ser iaf nice ut på dig…:-)
  Men inte på mig tyvärr… :-S

 • wow…….du har verkligen gått all in! Men det var snyggt! Både ögonen o naglarna.
  Hm så nu är det bara att vifta lite med ett finger så kommer maken rännande?
  Jag får nog ta mig en funderare igen på det där med att gå o fixa till lite naglar (och ögonfransar) 🙂

 • Jag vill byta plats med maken. Skulle kunna, död är väl att ta i men slå nån i huvudet så vederbörande svimmar en stund, för att bli kliad på ryggen av dig. Oj,oj,oj. Snälla, ordna en Fitterbittan kliar träff 😉

  om man bortser från kli egenskaperna så var naglarna skitfräcka men jag skulle nog mest bli handikappad med såna vapen. Glajjorna vill jag se på!

  • DET hade varit något, en kliarträff för likasinnade. Det som retar mig mest är att maken biter på naglarna och ALDRIG kan återgälda. Och det finns inget bättre än att bli killad (inte kliad) av vassa naglar för att slappna av. Varför finns det inga klistudior? Det finns ju massage och allt möjligt annat.

 • Snygga nails även om de ser totalt livsfarliga ut 😉

  Nu vill jag se bild med glajjorna på och även bild på jeansen

  Nu är det bara bara den randiga tröjan från Halens som saknas som pricken över i’et nu med de nya glajjorna och nailsen 😀

  Sen vi vil vi se bild på helheten, nya jeansen, randiga tröjan, glajjorna och nailsen 😀

 • Riktigt cool är du……hade ju en period på -60-talet, då allt var svartvitt…..vad 17 hette det modet….hmmmm….totalt borta….men svartvitt hade jag mycket…..inte naglar dock……men är det kanske inte för sent……grattis till ditt mod…..:)

 • Naglarna var verkligen annorlunda och så supersnygga!
  Din hand med dom naglarna kommer verkligen att dra till sig blickar!

  Glasögonen ser otroligt snygga ut! Vill se mer av dom på dig! Väntar på ny bild där man ser dom på dig!

  • Tack rara du. Jag gillar dem som fanken. Den enda som har totaldissat naglarna och fulförklarat dem är Mona. Hon kan dra någon gammal över sig.

     • Prercis 😀

      Inte lätt o va så gammal som hon 🙂

      Fast o andra sidan tyckte Toker att 80-talet var länge sen, när mamma förklarade att det lilla huset på tomten varit en hundkojja och att de haft hund när hon ung för länge sen…. då undrade han om det var på 80-talet 😀

      Ifs för han e nog 80-talet länge sen med tanke på att varken han eller hans mor o hans far o styvfar inte ens var födda då :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.