VICTORIA

vic

Det är jag som är Victoria. Som synes oerhört talangfull när det kommer till att göra imitation av Gunilla Perssons Wicked Ögonbryn. Men även skitbra på att älska ihjäl mina husdjur, en hund och två katter. I dagsläget är det en hund till på väg in i familjen, men han har inte vuxit till sig och fått flytta ifrån sin mamma ännu. Och såklart maken. Mannen i mitt liv, föremålet för min ömma låga, min soulmate och den jag högst troligt kommer slå ihjäl med ett trubbigt föremål en vacker dag.

Till vardags jobbar jag med datorer och allt sådant där annat tekniskt och dötrist. Men jag älskar det. Fritiden spenderas på båt i västkuststad, i kläd- eller teknikaffärer eller i soffan sorterandes navelludd. Men helst aldrig utan mina djur. Fyrbenta som tvåbenta.

Och nu skall jag tydligen blogga igen.

0 thoughts on “VICTORIA

 • Jag hittade in på din blogg igår (var hos Mona) och jag måste säga att du ligger nu på numer två efter henne, Du är skitkul…fortsätt med det. Jag är född 1941, och försöker håla mig ung på detta vis, . Läser roliga bloggar, köper böcker, ibland lite kläder till en gammal käring (mig alltså). Men mest behållning har jag av er ro,iga tjejer. Fortsätt så.. Jag tittar varje dag!!!!

  • Det fotot är ju jättevackert. Mona fångade verkligen min personlighet när hon fotade mig på Friiberghs. Tom det kan jag skylla på henne 🙂

 • Haha, är det DU som är Wacko-Vic?! Synd jag inte visste det då vi sågs sist dan före dan på den asiatiska krogen i Std, med morbröder, aussies och hela midivitten! Har ju läst om dig hos Fru Universum, och faktiskt sladdat in hit någon gång förut via henne. Min man och jag har mycket kul när vi läser Monas blogg. Lägger genast till dig på min blogglista! Du skriver himla roligt, om än lätt brutalt. Keep up the good work!
  Ser på ditt inlägg om Maken och snöslungan att ni har det lite småkyligt hemma?! Här i Los Gatos, CA, var det 23C idag 🙂 Men jag klagar inte 🙂
  Hälsa “halvkusinen” Maken, och du, du vet ju att det där tekniska trixandet och fixandet liksom ligger i släkten…
  Må väl!

 • Hallå där!!
  Lasse här som har börjat följa sin blogg
  Det var min arbetskollega som visade bloggen och jag tycker du skriver riktigt bra och roligt. Dessutom har vi en 101 åring gemensamt fast jag via mitt jobb då.
  Ha dä gött
  Hälsningar
  Lasse

  • Nämen hej 🙂 Åh så roligt att få svar på gåtan, mormor tycker ju så himla mycket om dig och du kan ju tänka dig hur förvånad jag blev när hon började fråga ut mig om Twitter och gudvetvad mer. Och stort tack för komplimangen, det är roligt att skriva så det gör jag bara för mitt eget höga nöjes skull. Blir såklart jätteglad när det uppskattas.
   Men vi kan väl göra en deal, jag är såklart inte hemlig, men min höga ålder till trots undviker jag att berätta ganska mycket för mormor. För att hon inte skall bli orolig och nervös. Listan med vita lögner är lång som en dassrulle hahaha. Hon vet inte att jag kör mc, inte att jag har skadat armen eller egentligen något som skulle kunna vara det minsta upprörande eftersom jag fortfarande är ett väldigt litet barnbarn. Inte en dag över fem år. Ja jösses, nu gapflabbar jag åt allt trams jag inte talar om för att behålla någon slags frid och lugn. Bara namnet på bloggen skulle få henne att sätta i halsen. Men givetvis kan du visa henne foton och grejor ur bloggen om du vill och har tid när du får frågan, hon älskar ju hundarna och de älskar henne och nu kommer du garanterat få frågan 🙂
   Och du, ett stort tack för att du tar hand om min mormor. Jag vet hur mycket hon tycker om dig och Anna, men jag vet också att hon inte är helt lätt att ha att göra med. Det är inte jag och mamma heller. Ett fint släktdrag som vi vårdar ömt 😉 Så himla roligt att du faktiskt svarade, med tanke på hur mycket bra saker mormor säger om dig känns det ju som att jag redan känner dig lite. Hur kul som helst. Tack för att du är du och och att mormor tycker att det är så jäkla kul när det är du som kommer. Och nu tycker jag att det är bonuskul att du faktiskt hänger här på bloggen. Världen är liten. Kram!

   (Du kan hjälpa mig att övertala henne till att åka med mig till Skagen över dagen kanske. Mormor älskar Skagen men tror inte att hon klarar att åka dit. Det tror jag, och det skulle vara så sjukt kul att kunna ta dit henne så hon kan få sätta sig i hamnen och äta nyfriterad rödspätta och ta en pilsner medan vi kikat på folk och båtar.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.