JAG BLIR TOKIG

Här sitter jag, hundarna och katten och väntar på husse. Det har vi gjort i sisådär en trekvart nu.

20140104-161329.jpg

För han köpte en snöslunga för ett par veckor sen. Ni vet den där som Stor bajsade på i bilen på väg till mormor. Den nerbajsade gick sönder direkt efter första starten. Helt orelaterat till bajsincidenten. Då åkte vi till Jula och bytte. Efter det slutade jag räkna antalet stopp på just Jula för att byta snöslungor. För ALLA går sönder.

Man kan ju tycka att trasiga snöslungor borde vara en orimlighet eftersom vi haft exakt ingen snö alls dessutom.

Idag är det alltså resdag. För första gången på två veckor. Inte fan hjälpte det. Humöret är precis lika taggigt som om det vore veckopendling. Ordväxlingarna mellan mig och maken har inte varit barntillåtna under dagen.

Och så sätter fanstyget mig i bilen utanför Jula för att byta snöslunga. Igen. Så länge att det gick från dagsljus till kvällssvart.

Smart drag.

Och jag hittade skon. Igår kväll. Under sängen.

Jag är helt övertygad om att liten hund har hämtat den från hemligt redanletatpåställe nummer ett och flyttat till ett annat redanletatpåställe. Bara för skoj skull. För jag hade lyst under sängen och bakom sängen flera timmar tidigare.

Men jag är för all del glad över att inte frysa om ena fossingen mer.

0 thoughts on “JAG BLIR TOKIG

  • Mm..det KUNDE vi. Om jag hade vetat innan att idioten skulle byta slunga i nästan en timma. Det hade varit en trevligare förströelse 🙂

 • Vad skall han ha en snöslunga till? Det finns ju ingen snö?? Tala om för mannen att det inte går att använda snöslungan som jordfräs. Den går sönder då 😉

  • Det sa jag med förut när vi äntligen kom till Gbg. Sen visade de vädret på nyheterna och det skall ju komma tonvis med snö. Ibland skall man bara vara tyst.

 • Tips! Min pappa hade köpt en pryl, oklart vad, på Jula som gick sönder gång på gång. Andra gången surnade han till och sa typ: “man borde få resersättning för det här”. Det fick de. För båda gångerna de åkt dit. De hade åkt från Karlsborg till skara, vet inte om ni har långt till ert varuhus men jag tyckte det var snyggt gjort av dem.

  • Det var det faktiskt. Den här gången ville de inte ens ersätta för att kartongen var öppnad och den var ihopmonterad. Alltså, hur i hela friden skall man veta om den är paj om man inte har gjort just precis det.

   Det var tydligen anledningen EN av anledningarna till att det tog tid. Den andra var att han köpte en lampa också och det var kö. Oklart vad vi behövde lampa till dock.

   Och du, tack för tipset. Jag glömde visst skriva det. Vi skall begära utkörning bara för det. Eftersom vi inte fick med oss någon ny idag.

   • vadå att kartongen var öppnad ???

    Måste vart nåt riktigt ljushuvud han pratade med, för det säger ju sig själv att det är omöjligt att veta att något e sönder o inte funkar om man inte öppnar kartongen …möjligtvis om man köper något av glas/porslin o det rasslar i kartongen när man skakar på den, då kan man ana att det man köpt inte är helt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.