Efterlysning

Vad: En högergängad paljett-UGG

Syntes senast: I munnen på litet hårigt bärande monster på nyårsdagen.

Var: I köket vid ytterdörren där det lilla håriga monstret sprang och bar lyckligt vid hemkomst, ivrigt påhejad av sin svans.

Imorgon drar vi till Göteborg igen, idag har jag spenderat en timma åt att leta efter skoj*velskapet. Det är inte så himla komplicerat att leta på 60 kvadrat. Dock fyndades en hel del annat. Exempelvis är mitt toffelpar komplett igen efter flera veckor av okompletthet.

Samt lite skedar och gafflar. Tydligen har inte de här jyckarna lärt sig att man inte skall springa med vassa föremål i munnen. Och ett seriöst antal trosor och kallingar (snodda ur tvättkorgen), plus en t-shirt jag letat efter ett tag.

Nu vet jag inte var jag skall leta mer.

Förslag på var litet luddigt monster kan ha lagt den?

Hittelön utlovas.

0 thoughts on “Efterlysning

 • Tina Johansson says:

  I hallen kanske?
  Inte alls menat sarkastiskt, vet bara att jag själv ibland missar att leta på de mest logiska platserna!

  Detta fick mig också att minnas en episod för mååånga år sedan, när min mamma köpt nya snygga röda skor, och skulle visa dem för mig när jag kom hem från skolan. De var spårlöst borta… Efter idogt letande hittades dem. Min kloka Chow-Chow Bobby hade lagt dem snyggt och prydligt i sin “leksakskorg”. Han hade nämligen en sådan, och när han lekt klart la han tillbaka sina saker igen. Oj, vad jag saknar honom nu helt plötsligt <3

 • Malte bär ut grejorna. Gissa hur lång tid det tar för en fårskinnssandal som legat ute i hällregn att torka…*muttrar*

  Har Liten haft chans att bära ut?

  • Jättelång tid upphöjt till pi?

   Näe, inte här. Här är det lättare att ha koll på vad han bär ut. Men å andra sidan kanske det inte är omöjligt eftersom husse kan vara en gnutta blind…men…näe?

   • Å andra sidan borde den där dojan vara typ självlysande, vilket verkligen inte grå fårskinsstofflor är… *testat två olika par, vilket renderade i att två olika tofflor slutligen fick bilda ett par*

     • Vilken sekund som helst så vänder jag uppåner på lägenheten, det finns liksom inga fler gömställen här och så smarta är de ju inte. De ränner ju bara med den i munnen under glädje och sen släpper de ner den. Det är oförståeligt.

     • Mina bästa termosmuggar var borta. Så. Jävla. Borta. I två månader. Jag vände upp och ned på allt – trodde jag. Mest på mitt arbetsrum på sådär 16 kvm, men en hel del på resten av huset också (närmare 300). Gone. Helt väck.

      Ända tills vi började plocka upp alla ärvda bokkassar i bibblan. Där, som en kameleont bland kassarna, stod en liten kasse intryckt. DÄR låg de, dolda av sonens Scream-utstyrsel han haft på halloween… (Det tog två dar att få dem rena och luktfria, jag hade visst inte diskat dem innan jag gömde dem.)

      Så min rekommendation är att de ligger nånstans i det ni redan packat.

     • Åh. Påminn mig inte om allt som ligger på “bra ställen” då kommer jag komma på att jag egentligen saknar väldigt mycket mer saker. Som tex en jacka från 80-talet som jag är helt övertygad om att Crocsmannen har slängt. Han vägrar bara erkänna det.

     • Du har inte provat Rainbowflippisar. Jag var som du och hatade det. Sen råkade jag köpa ett par av dem i Florida för jag hade missat lite i packningen. Efter det har jag köpt tio par till i olika färger. Läder så man inte svettas, och stört omöjligt att få skavsår mellan tårna. Och livstids garanti. På ett par flipflops liksom?

  • HAHAHAHA du har en SÅ bra poäng i det. Men, vi har 3.40 i tak, och därmed ett loftbygge i sovrummet och kattlådan står uppe på garderoberna som är i höjd med loftet. Skall man komma åt kattlådan (som hund) så måste man kunna hoppa 2,5 meter eller gå uppför en stegtrappa, knata över en två meter bred säng, hoppa över ett staket och sen balansera ungefär två meter ut på garderobstaket. De är bra, men inte så bra 😉

 • Lyft på allt (gardiner, kuddar, klädhögar, leksaker, soffor…), titta bakom allt och kolla i allt (en garderob kan ha stått öppen t ex) och när du väl har hittat dom så börja träna upp hundarna på “sök”. Ge dom ena skon och låt dom leta efter den andra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.