När hunden själv får välja

Idag har vi varit på det där hemska stora djursjukhuset för att ta stygnen i örat. Och Liten var så snäll så snäll, och inte ett endaste dugg rädd. Trots att han fick sitta på den här hemska britsen med en matte som höll honom för att han skulle sitta still medan de tråcklade upp trådarna.

bild 2(9)

Och så fick vi gå därifrån med strikta instruktioner om ytterligare en vecka med hundörakoll och daglig tvätt (vilket betyder att jag skall fortsätta beta av önskelistan med blogginlägg).

Sen fick Liten gå in i den stora butiken och välja precis vad han ville.

Vi kom hem med det här:

bild 3(1)

Ett dinosaurieben?

Och den här:

bild 4

En pipgris med 16 stycken pipblåsor insydda i varsitt fack. Han ÄLSKAR pipblåsor och trumpetar glatt och länge på de han har, men som mest har han en leksak med fyra stycken i och låter som en hel orkester när han drar igång.

Rimligtvis borde han låta som fyra orkestrar med den här i truten?

Och så fick han såklart en ny bädd. En påse blandade småben och matte fick ett par helt okay vinterskor med dubbar så hon slipper halka ihjäl sig med två hundar under vintern. Jag var till och med så ädel att jag köpte ett par till husse. Att det var i egensyfte kan vi ju prata tyst om, men de fyller två funktioner. Crocs är SNORHALA när de blir kalla och jag har väldigt lite nytta av en make som har brutit lårbenshalsen. Och Crocs är skitfula medan dessa var riktigt snygga. I både kill- och tjejmodellen.

Nu skall jag titta på Vampire Diaries och lyssna på de fyra orkestrarna som ligger nedanför mig i nya bädden.

Vad gör man inte för di små när synnerheten har klippt dem i öronen.

0 thoughts on “När hunden själv får välja

 • Helt rätt att de ska skämmas bort 🙂 Åh, skitsamma om det piper lite, de tysnar allt till slut! Våran gräver tyst på allt som piper så det är snabbt avklarat i det här huset.

  Det låter som mig när jag går ut från djursjukhuset! Storshopping för att ta bort den värsta dåliga samvetet att de behövt åka dit för den ena eller andra anledningen.

  • Jamen ja! Notan i butiken blev högre än veterinärkostnaderna 😉

   Men han gillar sin säng. Och gör inte sönder tutorna, han älskar bara att trumpeta högt och ljudligt. Men han får det *fjollig*

 • Jisses. *s* Men jag ska inte gnälla, man BLIR lite fjompig när vovvarna är trasiga. Om det dessutom renderar en massa intressanta inlägg här, så är vi nöjda. Och Liten är också nöjd, antar jag?

 • Tycker som du,vi har alltid “happy hour” p vägen ut,och det ser ju så kul ut när dom””snor en leksak/godis på vägen…ja du förstår vi har klippkort…..men grisen ser ut som en belgisk våffla…..

  • Klart de skall ha Happy Hour när de får göra tråkiga saker. Kids får ju grejor hos doktorn och tandläkaren. Ingen skillnad 😉

 • Jisses! men man får vara fjollig när det gäller pälsbarn 🙂
  Pipleksaker slutade jag köpa för de varade ca 4 sekunder blankt här hemma på den tiden jag hade Jack Russels, totalt meningslöst tyckte jag ända tills den ena lyckades få tag i en två veckor gammal kattunge och i sin lycka över pipet den åstadkom behandlade han den som en pipleksak….. Det var den dagen jag fick lära mig att gräva ner död kattunge…… Att jag inte dog kräkdöden eller var nära att gräva ner hundfan också. Men man lär så länge man lever.

  • Jag döööör…det var det värsta. Jag hade antagligen inte överlevt eftersom jag är så löjlig att jag begraver och gråter över näbbmöss haha.

   Hur klarade du det?

   • Ja du ……vete fan hur jag gjorde mer än att bita ihop och gräva…. det värsta var väl att jag var ju så illa tvungen att kolla att kattungen verkligen var död så jag inte begravde en levande …..sen hoppades jag att sonen inte skulle upptäcka vad jag höll på så jag fick skynda mig som attan. Fast jag får erkänna att jag drömde mardrömmar om levande begravda djur ett tag efteråt 🙁

 • Så skönt att han inte är rädd för vetrinären och undersökningsbordet! Och är man så duktig och lugn så måste man ju få välja vad man vill sedan… klok som han är (?) så tog han det största och det ljudligaste som han hittade! (Han kanske kan spela för husse på nätterna framöver…)

 • Åhh fannn.. vilket jäävla stor tuggeben… :-0 😛 😀
  När kia var hos vet senaste var hon glad o brydde inte en dugg om o bli rädd o så…
  En sak mamma alltid gjorde va att alltid ge henne en smarrig burkmat yon köpte där hos vet. så kia kopplar liksom ihop veterinär + mat= toppen..typ…
  🙂
  Kanske lite dumt..mem funkade än så länge… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.