Förmildrande omständigheter?

Återigen. För nu är det nära att jag går uppför trappan och trycker en kudde över huvudet på maken och sen sätter mig på den till han blir blålila.

Jag är så trött att jag är vindögd. Gick och lade mig tidigt med vampyrerna, medan maken satt i vardagsrummet och kollade på TV. Före tio sov jag som en gris. Men vaknade av att volymen på TV:n var högre och att hundarna skällde. Släpade mig upp för att kolla vad idioten pysslade med, nämen han hade ju bara gått ut och satt sig i badet. Och visst hörde han hundarna skälla, men deeeeet väckte väl inte mig?

Dessutom satt han där ute och kollade TV genom fönstret. Därav volymen.

Jag muttrade något om hänsyn för HELVETE.

Och så somnade jag igen.

Nästa gång jag vaknade hade det gått en kvart. Då satte han på avfallskvarnen i köket. Köket ligger tvärsöver hallen från mitt rum. Och den jävla kvarnen väsnas en SMULA.

Då klickade jag och blev skogstokig. Och frågade om han var dum i hela huvudet. Ifall han kanske vill att jag startar motorsågen ovanför hans öra imorgon bitti (om ett par timmar). Sedan dess har jag inte somnat om.

Gissa vem som ligger i sovrummet nu och snarkar så fönstren skallrar samtidigt som han har somnat ifrån TV:n….som jävla vanligt.

Det här börjar ju skitbra. Han har slutat jobba, imorgon drar vi till Strömstad.

Men om man inte lyckas hålla käft på den här ytan, eller att jag inte ens slipper hans snarkningar här trots att vi sover på varsin våning så är ju inte oddsen för överlevnad särskilt bra för hans del.

Vi kan lägga till självantändning som ytterligare en brandorsak i jul.

Perkele vad förbannad jag är.

0 thoughts on “Förmildrande omständigheter?

 • Det är fan illa på riktigt när du börjar använda finska svordomar, men du har alla mina sympatier, och du vet att jag alltid ställer upp med ett alibi om du behöver det.
  Jag menar… folk KAN faktiskt råka ramla i havet med betongblock runt fötterna för att de höll på med betonggjutning av trädgårdstomtar och råkade snubbla ner i smeten liksom. Det HAR hänt. Ju.
  😛

 • En Annan Susanne says:

  Jag fattar, faktum är att även jag sitter och kokar just nu.
  Av ungefär samma anledning som du. Igen. Jag blir skogstokig, men eftersom att man blir svinsur av trötthet hela dagen sen så kan det ju kallas karma, för dem.

  Jag skrev faktiskt ett mycket längre i lägg, men jag blev så förbannad när jag skrev så jag tog bort det. Nu. Ser. Vi. Framåt. Positivt. Jä.

 • Det blir kväll idag med….men det är väl jä-la f-n att det knappt har hunnit bli morgon hos dig än 🙁
  U know I kan allt detdär om tillvägagångssätt och vilka omständigheter som anses vara förmildrande bla bla bla 😉

 • Alltså, ett hjärnsläpp kan man på nåt sätt förlåta. Även om det var beyond idiotiskt att titta på tv genom fönstret. (Har jag sagt något om trådlösa hörlurar till tv:n? Jag har det va?) Men att sen, när han ändå fattat (måste ha?) att han väckt dig, då kan han väl för i glödheta inte dra igång kompostkvarnen?

  Pucko. *sympatimuttrar*

  • ETT hjärnsläpp ja. Och vad hjälper hörlurar, mer än att det hjälper honom, för slipper han störas av skällande hundar på insidan som vill vara med 😉

   Jomen serru jag var VAKEN när han drog igång kvarnen, det såg han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.