Show your face – I dare you

VEM har använt de här sökorden?

20131103-103045.jpg

Jag har min lista av misstänkta. Likt en blodhund skall jag spåra upp den skyldiga/skyldige. Se mig som värsta kriminalteknikern, fast på internet. Om det ligger så mycket som ett kluvet hårstrå kvar så kommer jag hitta boven.

Eller ja, bov och bov. Men det borde fan vara olagligt att påminna en dam om hennes ålder. Särskilt på en söndag när det där som kallas livet är rätt tröttsamt som det är.

Vet ni vad som slog mig som ett blixtnedslag häromdagen? Nä, givetvis vet ni inte det, men jag tänker tala om det.

Tanken är att jag och han jag delar möbler med skall göra ett karriärbyte. Igen. För jag vet ju fortfarande inte vad jag skall bli när jag blir stor. Än så länge har jag bara blivit större. Och DÅ slog det mig. Det här bytet kommer bli det sista. För jag planerar att gå i pension när jag är…så gammal som jag är om tio år hähä. Sälja allt, köpa en stor jädra oceangående katamaran eller trimaran och snedsegla jorden runt resten av livet. Västindien under årstiden som gud glömde, Medelhavet i mars och kanske västkusten i juli. Finemang.

Och då först fattade jag. Tio år. Vad fan är tio år? Inget alls. Tio år försvinner ju bara man säger abrakadabra. Eller snarare abra-kadaver i mitt fall. Jag har alltså tio år på mig att komma på vad jag vill bli när jag blir stor (förutom större). För om tio år skall jag gå i pension.

Tio år till på det och vi snackar höftledsfrakturer.

Vilken hejdlöst upplyftande tanke. Jag lär bli tvungen att hyra in både personlig assistent och någon slags läkare på båten om det ens skall vara genomförbart. Samt en hoppilandkalle, eftersom jag redan nu suger på det där med att hoppa i land. Det delegerade jag på maken redan för tio år sedan. Och kanske någon slags hävert installerad på båten som kan lyfta mig av och på båten. Jomen det blir bra.

Så sök på min ålder en gång till och ditt anus kommer gro tänder och äta upp dig när du sover.

0 thoughts on “Show your face – I dare you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.