Sista semesterveckan…

…och ångesten kryper på. Det sjunde inseglet aint got nothing on me. Men huboten är fortfarande ganska jämn i humöret. Scary shit. Det brukar vara han som blir Lars Norėnsk, inte jag?

Just nu är vi på sjön, och vi kör en uppdatering i realtid.

image

Här ligger valpen med världens äckligaste kiss. Kanske till och med världens äckligaste valp. Enligt de bittra i Bovall. Jag håller kanske inte med så himla mycket. Men jag är väldigt partisk i frågan.

image

Och här sitter morbror Stor. Han borde ju vara ännu äckligare. För honom har vi dresserat att kissa på hemmabryggan. Men inte var som helst, bara på pallen som vår enda ärkefiende använder för att komma ombord på sin båt. Efter tre somrar har han verkligen fått in snitsen, vilket gör oss till väldigt stolta föräldrar.

Nu går vi långsamt norröver igen, och njuter av utsikten.

Man kan exempelvis klura lite på den här minikåken.

image

Som ligger alldeles allena på en väldigt öde ö. Vem använder den? Och givetvis sätter går min deckarfantasi igång på alla cylindrar. Den skulle verkligen göra sig som medelpunkt i en västkustdeckare. Läckberg here I come.

image

För den är galet liten och jäkligt öde, men både vacker och lite spooky.

Och så kan man kolla på mötande båtar. Medan man tycker att livet är rätt fint.

image

Snacka om lugnet före stormen. Och då menar jag nödvändigtvis inte vädret. För den här stillsamheten kan inte hålla i sig.

Så nu får ni välja. Maken har gått med på att bli intervjuad. Och lovar att vara totalt ärlig. Om hur det är att leva med ett praktexemplar till fru. Ett unikum av perfektion, och vilken fantastisk tur han har som får leva med just mig.

Ehum. Eller så bestämmer ni frågorna, och jag får inte publicera utan hans godkännande. Eftersom han inte litar på att jag inte kommer putsa upp “sanningarna” som är hans version.

Eller så kan ni få ett inlägg om alla våra år tillsammans på båt och vårt klippkort hos Sjöräddningen. För vi brukar åka räddningsbåt minst ett par gånger per år. Dels för att vi är lite klantiga och dels att vi har haft otur med våra båtar.

Ni väljer.

Under tiden ligger jag och den läskiga valpen och njuter av båtturen.

image

0 thoughts on “Sista semesterveckan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.