Elefanten och trappan?

Min man är talangfull. En av hans absolut största talanger är att välta saker, göra sönder saker och som bonus göra sönder sig själv. Han har mad skills när det kommer till att bryta händer, fötter och andra ben. Och det är helt jävla oförklarligt eftersom han egentligen är oerhört graciös, trots att han är lång som en flaggstång och…errmm…en smula överviktigt.

Idag slog han alla rekord. Första dagen hemma på evigheters evigheter, han fick sova ut, han fick vakna i lugn och ro, han fick en dammsugare i näven och order om vart han skulle dammsuga och städa. Eftersom det var planerat. Vad som inte var lika mycket planerat var att jag skulle gå i vardagsrummet och damma, och efter ett par minuter höra årtiondets brakande i hallen. Det måste ha gett utslag på Richterskalan. Skapat en minitsunami nere i viken.

Jag sprang ut i hallen, och får se två livrädda och fundersamma hundar, och en make halvliggande över ett trappsteg, fast med fötterna på golvet. Han lyckades alltså gå igenom trappan så att fyra trappsteg ramlade ur. Vi har haft den trappan lika länge som huset, dvs 18 år. Somliga påstår numera att det är en dålig trappa, andra påstår att man kanske skall ta och dra ner lite på kolhydraterna.

Men nej, ingen skadades i detta stunt. Möjligen tufsades det manliga egot till en smula, men inga brutna ben i alla fall. Hur bär han sig åt?

trappa

0 thoughts on “Elefanten och trappan?

  • Inga djur skadades, de var bara mest förskräckta över ljudet när trappstegen trillade ner. Och att husse faktiskt lade sig lite osnyggt över trappan.

    Och du, vi HADE trappspaljé ända tills för två veckor sen när han rev ner den för att det skulle se mer öppet ut. Det blev ju jävligt öppet eftersom han passade på att riva ner trappan idag med 😉

  • Hahaha vad jag garvade :))
    Har lite lugnt på jobbet idag så jag roar mig med att läsa igenom din blogg.
    Dog du inte av skratt , när obligatoriska ärdetbrameddigochhundarna-checken?

    • Hahaha…jo det gjorde jag, men det VÄRSTA är att han ju skulle laga den bra och en gång för alla. Har han gjort det? Nej. Hur många ggr har han drattat igenom trappan efter det, bara för att han är lagningslat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.