Man blir lite mållös faktiskt

För vädret blir bara bättre och bättre. Ända tills det blir sämre antar jag. Så ovärt att ha en för positiv inställning faktiskt.

I tisdags hade jag shorts på mig för första gången den här sommaren. Vilket skapade vissa problem då jag bara hade shorts från förra sommaren och Ben & Jerry numera ligger och skvalpar i varsin rumpskinka. Man skulle kunna säga att det var tur att jag hittade ett par med stretch i och att stretchen numera är tänjd till bristningsgränsen. Dessutom är det klart överskattat att kunna knäppa översta knappen.

Idag har det varit 30 grader varmt. Ett nytt första i år. Ytterligare ett nytt första är att det har blåst ljumma brisar hela dagen och att jag kunde gå hem från båten klockan 23.00 efter en TILL heldag på havet i bara shorts och tisha utan att frysa?

Kroppen är i chock. Så om vi skulle kunna ta och behålla det här vädret till ungefär november med tanke på sommarens sena ankomst vore jag hemskt tacksam. Det kan ju inte vara mer än rätt och rättvist?

Idag blev det Ursholmen.

Jag ber om ursäkt på förhand till alla som har börjat jobba och sitter och gnisslar tänder medan jag lägger ut vidriga bilder. Eller så varnar jag bara och säger att ni kan skippa det här inlägget helt?

Men jag tar inte så många bilder den här gången. För att inte göra saken värre än den redan är.

IMG_7438

IMG_7434

IMG_7436

Den trasiga hunden var givetvis med. Fascinationen upphör aldrig. Han är dessutom söt som socker.

IMG_7448

Fyra dagar i rad på sjön. Man skulle nästan kunna tro att man har båtsemester.

Är det lika fint imorgon skall jag banne mig bada.

Det är ett gigantiskt löfte från en badkruka (snälla rara vädergudarna kan jag blidka er med det?).

0 thoughts on “Man blir lite mållös faktiskt

 • Jamen visst är det underbart! Bra att du tar bilder så att det finns bevis för att den faktiskt kom tillslut, den där sommaren.
  Jag borde vara inne och försöka göra lite nytta, men jag tror att jag får sommarlov i dag. Tyvärr inte på sjön.

  • Ta sommarlov! Ta vara på de här dagarna. Det är ljuvligt, så ljuvligt att jag inte ens orkar vara skitförbannad. Återkommer med anledning till det sistnämnda i nästa inlägg.

 • Jag är inte den som brukar gnälla över vädret, det är ju inte så lätt att göra något åt liksom. Men ack så skönt med ett helt gäng varma och sköna dagar, äntligen. Njut allt du kan därute på vattnet, och gärna lite åt mig oxå.

  • Får man chans att gnälla bör man göra det 😉 sa den bittra. Nu gnäller jag inte. Ljuvlighet! Lovar att njuta för dig med, ut på böljan den blå idag igen. Jag överväger tom att bada.

 • Vackra bilder, ser härligt ut!

  Även om jag började jobba i måndags är jag tacksam att sommaren trots allt behagade dyka upp till slut, även här uppe i Jämtland. Är iaf ledig denna helg så vi ska passa på att vara ute så mycket som möjligt.

  Är också en badkruka, har inte doppat mer än tårna i år. Förra året badade vi ju flera gånger om dan! Hoppas du får badväder idag! 🙂

 • Ja, tänk att baksidan på Sverige kan vara så vacker! Eller har du lånat några bilder från östkusten? 🙂
  Imorgon bär det i väg hemåt 🙁 Så jag får väl ta fram långbyxorna och tjock tröjan, för här är det 36 (i skuggan)… 😀

  • Fnys :-p

   Och NÄÄÄ…här är det fortfarande skitvarmt. Med sol. Chockerande vackert väder fortfarande, jag tycker att vi behåller det till november, det vore inte mer än rättvist.

 • Här har det varit helt underbart väder den här veckan. Naturligtvis, eftersom jag har börjat jobba efter semestern.
  Hur blev det med badet? 😉
  Den där hunden måste vara trasig för jag har då aldrig sett en sitta sådär. 😀 Men söt!

  • Jättetrasig. Även jättetrött på mig som har tagit hundra kort på honom varje gång han sitter ner.

   Hmm…badet kom av sig lite? För det kom faktiskt några droppar regn när vi satt och käkade på Koster. Ja, jag vet att man kan bada i regn men det vill man väl inte? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.