Vådan av att tidsinställa (jag skall sluta med det nu)

Jag tidsinställer YTTERST sällan några inlägg. Eftersom den här bloggen lever så länge det händer något, händer det inget finns inget material.

Men en procent av inläggen är tidsinställda, och givetjävlavis var morgonens inlägg ett sådant för jag var SÅ genomtrött igår och har samlat på mig godbitar under veckan som jag inte har publicerat som jag tyckte skulle publiceras.

Först misstänkte jag Fru M, vilket jag upplyste henne om igår. Hon var HÖGST på listan. Det där med Partagas gnagde. Jag tror att enda gången jag någonsin skrivit hans stamtavlenamn är på ett foto på FB så jag kunde eliminera ett par av er, men långt ifrån alla. För det var så många som blev tysta i kommentarerna samtidigt. Som BRUKAR vara ganska på. Tystnad kan vara väldigt talande ibland.

I vilket fall som helst, efter att ha frågat ut Fru M ungefär så HÄR mycket …

98_5-things-you-didnt-know-about-interrogation-techniques_flash

… så sa HON något om någon annan. Inga namn här nu. Och nu var det inte DET namnet, men det ledde till misstänkt nummer två.

Sen skrev jag det tidsinställda inlägget om Litens frukostservering, som på riktigt hände igår morse istället för imorse (skall ALDRIG mer tidsinställa eftersom det tydligen straffar sig) och mina två misstänkta. Sen stensomnade jag och här hände grejor. Master Dammråtta gav sig “tillkänna” och det var ju såklart tvåan på min lista (så korkad är jag).

Jamen vad snyggt det såg ut att det hade kommit ett tillkännagivande i kommentarerna och SEN kommer ett inlägg om hur jäkla clever jag är som har två misstänkta. För jag kollar sällan bloggen tidigt på morgonen, med två hundar och mig själv som skall matas, ätas, kammas och skitas blir det inte så.

Hädanefter kommer inga tidsinställda inlägg. Särskilt inte när man är mitt uppe i ett mordmysterie (där förvisso ingen har dött … än).

Men bara för att jag har listat ut vem som ligger bakom betyder ju inte att maken har gjort det.

Och har han inte det får han leva i ovisshet ett tag till.

Med andra ord får ni med leva i ovisshet ett tag till och sen hoppas jag på en detaljerad beskrivning om hur det här har gått till.

För gått till har det ju verkligen.

0 thoughts on “Vådan av att tidsinställa (jag skall sluta med det nu)

 • Elefantpenismannen says:

  Hör rykten om att jg är misstänkt…
  Önskar innerligt att jag hade varit så kreativ och “well connected” att jag hade kunnat genomföra en sådan hör sak…men nej, det är jag inte.

  Hedrad av att vara misstänkt är jag dock..men den här spjuvern får Du hitta någon annanstans!

  Kram. /Ola

  • LÄGG AAAAAAV. Jag blir tokig. Mysteriet VAR löst och färdigt med dig. Och du har tillräckligt med skills och rävar bakom öronen för att kunna gömma dig.

   *muttrar*

   Kram…typ…kanske *pyser över*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.