Tillbaka på ruta jävla ETT?

Och det pyser i skallen på mig. Eftersom jag var färdigletad. De misstänkta var hittade och jag var på väg med handklovar (med fluffigt rosa ludd på såklart).

Efter de här kommentarerna …

Screen Shot 2014-12-16 at 12.28.54

Och kommentaren innan som handlade om elefantvikning som jag var SNÄLL nog att deleta för att maken inte skulle se den, så var det klappat och klart. Det var Elefantpenismannen med hustru (Enlisailivet). Såklart. Vem annars skriver om vikta elefanter?

Men jag blev Mellberg i Läckbergböckerna. Den lite puckade polischefen som går händelserna i förväg. Inte Erika.

OM det nu mot all förmodan inte är Ola, som fortfarande är misstänkt på indicier. Starka indicier. Så har jag totalt tappat det. För både han och frun påstår sig vara oskyldiga.

Sen står det även i någon kommentar att de har lämnat ledtrådar och då undrar jag givetvis vilken roll maken spelar i det här om jag är Mellberg? Han är ju uppenbarligen blind OCH döv i sina spaningsförsök om han inte ens ser eventuella ledtrådar? Eller är det verkligen så att jag inte ser skogen för alla träd?

Vad vet vi så här långt då?

Vi VET att det är någon som är skillad nog att kollra bort mig med IP-adresser i sina kommentarer vilket kräver ett visst hum när det gäller just IP och analyser.

Vi vet ÄVEN att det är någon som har koll på bloggen, annars hade inte fokus legat på dammsugare. Och foppatofflor.

Sen vet vi att det är någon som har koll på mitt privatliv utanför bloggen men ändå på FB. Eftersom vi har Partagas, kevlarbyxor från Pelle P (som inte är med på resan). Och de förbaskade vikta elefanterna. Jag känner ingen mer än Ola som viker elefanter (vad jag VET). Jag känner ett par stycken som är skillade nog när det kommer till IP.

Och så skall jag SKÄRPA MIG? För att Dammråttorna känner sig avslöjade.

Till saken hör ÄVEN att Hurtigruten har mer än en båt och jag kan inte påminna mig om att mer än en person vet vilken båt han är på. Vilket är min kompanjon. Hon är även skillad nog när det gäller datatjafs, men med sex barn och en annalkande  jul så näe, jag kan inte misstänka henne. Det går bara inte.

Någon behagar skämta med mig aprilo, och jag är totalt clueless IGEN.

// Mellberg

0 thoughts on “Tillbaka på ruta jävla ETT?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.