Jag fick skäll för att jag inte visat senaste nailz by Jessica

Men inte av Jessica själv faktiskt, utan av min mentor PGW.

Vad kan jag säga? Ursäkta? Och att naglarna liksom försvann i förra veckans mordmysterie på Hurtigruten?

Nåväl, jag säger ursäkta i alla fall.

Den här gången blev det less i more faktiskt. Så enkelt och så snyggt och bara gellack och glitter. Älskar den där matta finishen som kommer när man rubbar på topplacket.

FullSizeRender

För jag har ju börjat öva på roséguld. Det drar ju åt det kalla hållet så det funkar ihop med mig, det är bara gulguld och jag som inte har hittat tillbaka till varandra efter att allt gult guld blev vitt i början av 2000-talet. Så, svart, rosé och silver. SVINSNYGGT.

Kan ju dessutom tala om att Mona ringde medan jag satt hos Jessica och hennes kommentar var “vad gör du för skitfult den här gången då?”. Kan inte någon skicka Brommakärringen först till Magdalena Ribbing och sen till moderna saker á la 2014? Hon fattar ju ALDRIG grejen med mina naglar, glasögon och younameit?

Och nu skall ni få se hur jag har börjat öva på rosé. Inte vinet alltså utan guldet. Eller snarare brons, för jag springer inte och köper guldringar hur som helst. Jag gillar det jag kallar för knuckle rings.

IMG_5669

V som i … ja gissa själva. Kommer även med matchande bronsfärgat blåmärke. Så jäkla genomtänkt.

Och såklart min älskade klocka som har hängt med ett tag. Som jag älskar högt.

IMG_5670

Snygg OCH tålig liksom. För herregud så mycket stryk den klockan får dagligdags.

Visst blev det bra? Den här gången med?

Och idag skall jag chockera min omgivning. Jag skall ha klänning på lilljulafton om ett par timmar. Ärmlös.

Jag vet inte riktigt om chocken kommer bli att jag har klänning eller att armarna har en miljard likadana bronsfärgade blåmärken som jag har på handen för att NÅGON har bitit mig tusen miljoners miljarder gånger i ren glädje.

Nåja, det matchar ju i alla fall nailsen, ringarna och klockan.

God Liten Lördagsjul på er.

0 thoughts on “Jag fick skäll för att jag inte visat senaste nailz by Jessica

   • Ha, jag skickade bilden på dina naglar till henne och hon insåg att jag behövde nått liknande 🙂 Nu sitter jag här med nya snygga naglar, jag tog dock bara glittriga tippar på mina då det inte är så snyggt med utväxten och jag inte riktigt kan lita på när nya naglar görs.

    Trevlig söndag på dej!

 • Det där mattsvarta var himla snyggt!

  Mina naglar är numera något torrt, kort och lite lätt smuligt. Trots olja från Vic varje dag samt rekommenderad handkräm. Bara att ge upp?

 • Så jäkla snygga naglar. Funderar allvarligt på att limma fast vantar på mina egna händer eftersom mina ser fördjävliga ut. Kan du fråga Jessica om det finns något allergivänligt nagel-lim som man skulle kunna använda?
  Är så trött på naglar som skicar sig och spricker. 🙁
  Jag får njuta av bilderna på dina och sucka avundsjukt. 😉

  • Det finns det, det vet tom jag. Skulle behöva ha hit dig för översyn. Ingen är ett hopplöst fall faktiskt, men det finns bättre och sämre nagelterapeuter och vem som har koll på vad. 🙁 Kom hit?

   • Så fort jag fått ordning på tarmjäveln sätter jag mig i bilen. Kommer tyvärr dröja några månader med den svenska sjukvården.
    Skulle vara suveränt att kunna träffa dig och hundarna och samtidigt få snygga naglar.

 • Snygga naglar, snygga ringar och snygg klocka!
  Jag gillar brons, snygg färg och lite ovanlig. Men jag undrar om jag inte skulle bli irriterad på att ha ringarna halvvägs sådär (och hur hårt måste dom sitta för att man inte ska tappa dom?) även om jag tycker att det ser snyggt ut.
  …är det maken som bitit dig i ren glädje? 😉

  • Jamen ja, brons/rosé har fastnat verkligen. Riktigt snyggt är det.

   Och nej faktiskt, jag trodde att det skulle vara irriterande och att man tappade men näe, just de ringarna är så himla lätta att de inte behöver sitta hårt alls. Jag känner inte att jag har dem på mig, men jag känner direkt OM jag är på väg att tappa dem. Det lustiga i hela mitt knuckle ring-användande är att det är reklamen för Storytel som fick mig att bli hooked på sådana ringar. Det är en reklam på FB som funnits bra länge nu med en tjej med hörlurar på sig som har sådana ringar och då föll jag head over heels. Nu HAR jag ju redan medlemskap på Storytel, men annars skulle man ju lätt kunna säga att det var lite missriktad reklam. Fniss.

 • Alltså, jag har ju en tendens att vara motvalls… Jag fattar inte sådana naglar. Alls. Och viskar tyst att jag inte tycker det är snyggt heller. Nu får jag säkert en anstormning av att alla tycker jag är dum och taskig. Det får jag väl bjuda på… Bara för att jag inte gillar dina naglar så betyder det ju inte att jag inte gillar dig. Viktigt att skilja på saker, orsaker och personer 🙂 Trevlig lördag!

  • Vet du Birgit, det är ju det som är det fina i kråksången. Jag utgår inte ifrån att alla älskar allt jag älskar, skulle det vara så skulle jag snarare bli chockerad 🙂 Så du är inte ett skit dum och taskig och jag tar inte åt mig för fem öre, det vet du. Jag tycker bara det är uppfriskande med lite motvalls, för jag är jävligt bra på att skilja på sak och person 😉

  • Hade nog vart bra tråkigt och enformigt om alla tyckte samma som dig, därför behövs det lite motvallskärringar 😀

   Själv tycker jag det e snyggt på andra som kan ha sådana naglar o mixtra med, själv skulle jag nog inte passa i sådana naglar ( sen att mina är nedbitna till typ nagelvården, talar vi inte högt om) och än mindre kunna jämföra mitt jobb med sådana naglar

 • Såååå snygga naglar. Även om jag kör au naturel och bara målar dem. Få se om jag lyckas med mina inför jul nu. Sammetslook om det blir som jag vill. 😀

  • Jag HANN inte med bildbevis. Ont om tid före lilljul och efteråt kastade jag av mig kläderna för att jag var så jäkla mätt. Och jag hade verkligen planerat bildbevis med tanke på att jag aldrig har klänning *suck*

  • Man får svära, och då är det här ändå bara “enkelt” gjort med gellack. Inget super extravaganza som jag brukar göra så ja, det ÄR värt det. Kom upp och testa iaf. Det är värt körtiden, jag finns ju här med 🙂

 • Alltså, jag älskar det där mattsvarta!! Så himla snyggt!
  Och nu ska jag också börja gå och fixa mina naglar igen efter rivning av sommarstuga, husbygge och flytt!! Äntligen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.