Curiosity killed the cat

Nu verkar våra kära dammråttor vara väldigt close to home. Och fortfarande väldigt smarta.

Screen Shot 2014-12-15 at 16.12.32

För det första, jag har ALDRIG skrivit i bloggen om makens kevlarbrallor. Som han har ett gäng av, eftersom de är de enda som han låter bli att göra sönder så ofta. Han har heller inte med sig något par, bara jeans. Däremot finns det säkert bild på dem. Någonstans. Men VEM tänker på en sådan sak?

Sen kommer Partagas, som jag heller inte skrivit om och som … just ingen alls vet något om. Liten heter Partagas i stamtavlan. Men det är ju inte direkt något konversationsämne någonsin. Inte ens våra närmast sörjande skulle ha en aning om jag ställde frågan vad Liten heter i stamtavlan. Verkligen INGEN.

Med tanke på att Partagas inte direkt är känd för något annat än cigarrer så känns det väl lite otroligt att det skulle vara en slump?

Döden på Nilen ain’t got nothing on Hurtigruten säger jag bara.

Dammråttorna vet mer än … vad vi själva vet?

Jag har träningsvärk i hjärncellerna nu.

PS: Men ni är lite fega kära Dammråttor. Ni har fortfarande inte hämtat fatet och den fina tack-lappen 😉

PS2: Det börjar bli dags att kalla in Vera Morgana Bengtsson

vera_bengtsson_1208521426

Den bruttan är inte att leka med på ett rederi.

0 thoughts on “Curiosity killed the cat

  • En gång för … ett tag sedan, så hade dom dygnetruntsänding från Hurtigruten. Synd att det inte var det på denna tur, för då hade maken kunnat låna kameran och så hade vi kunnat samlas runt sändningen och hjälpts åt att lösa gåtan! Fast ledtrådar ligger väl inte utspridda och väntar på en i verkligheten som dom gör i böcker/filmer/deckare…
    Men spännande är det! 🙂

  • Det här är ju hur kul som helst att följa. Jag ahr ju ingen större koll på era vänner och bekanta och är, som sagt, inte beknat med staden ni bor i heller så jag har inte en susning om vem det kan vara. Men jag följer med stort intresse vad som utspelar sig i den lilla söta västkuststaden. Har du kollat med Camilla Läckberg om hon har några ledtrådar?
    Ser fram emot fortsättningen. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.