Alltså är det bara jag som ser konstigt här?

Nu vet vi ju redan att jag har sett jättekonstiga saker istället för just en tomte genom webbkameran.

Men idag alltså?

FullSizeRender(2)

Är det bara jag som tycker att det ser ut som om Ronald McDonald har snott båten?

Det är något med färgerna.

0 thoughts on “Alltså är det bara jag som ser konstigt här?

  • Helt klart Ronald McDonald … eller en av Snövits sju dvärgar (tecknat av Disney)! Vem har bytt ut tomten? Det var finare med hula-hulatomte! 😉

  • Blev så inspirerad av er tomte att jag gick och köpte en minijärnväg som rör sig – med mycket färgglad belysning – åt maken mest. Lite oklart kanske hur det hänger ihop med er tomte, men hade jag inte sett den tror jag knappt att jag vågat.

    • Åh. Jo, för att vår blinkar och har sig. Och är skitstor, så den du köpte ter sig liten i jämförelse om folk skulle tycka att du är knasig?

      Jag ÄLSKAR lysande minilandskap. Fick ett av pappa för typ tio år sen och jag hittar fortfarande nya detaljer i det. En hel by som lyser med en kyrka i mitten. Nu vet jag inte var den är bara för det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.