Jag har en humörsvängning

Känner mig lite som låten “och än slank hon dit och än slank hon hit och än slank hon ned i diket”. För hur jag än slinker så slinker jag ner i dikesfanskapet. Och jag är inte ens arg PÅ NÅGOT SPECIFIKT. Däremot kan jag börja rada upp saker som jag är småirriterad över:

Igår dammade jag hela hemmet med Ajaxspray (händer INTE ofta) och skurade diskbänken – idag låg det gammal makrill i tomat-klägg på nämnda diskbänk (HUR kan man inte notera att jag skurade hemmet igår liksom?)

Våra hundar fäller inte som normala hundar, dvs hårstrå för hårstrå (ja jag borde se det positiva i det men nu gör jag INTE det), de fäller istället hårbollar stora som vildsvin. Jag dammsuger. Varje dag. För om jag testar att inte göra det så slutar vildsvinen vara just vildsvin och blir hårbollsnoshörningar som man snubblar över. Ändå är det bara jag som ser det?

Jag tappade en spindel på min ena nagel idag för att jag fastnade i en hundpäls som ännu inte hunnit bli en noshörning.

Svensk regering är en lekstuga och Löfven måste ha enormt MÅNGA händer eftersom han bara babblar om hur mycket han har sträckt ut dem.

Listan skulle kunna göras ändlös. Just nu i alla fall. Eftersom jag har en HUMÖRSVÄNGNING.

Att dagen dessutom avslutades här…

IMG_5589

… gjorde inte humöret bättre.

Notera gärna att jag sitter kvar i bilen, eftersom jag okynnesshoppade på Jula sist jag var där med sällskap.

Sen tror jag att jag laddar inför morgondagen. Jag har fått ett sms om att min dator är klar att hämta efter att resterade delar i den har blivit utbytta.

Jag skojar alltså inte alls när jag säger att allt är utbytt utom höljet. Första gången bytte de skärm och moderkort, den här gången har de bytt de jag trodde var fel från början, minnen och hårddisk. Nu finns det inget mer att byta i den, men trots att jag får felet ungefär en gång varje kvart så har de inte lyckats återskapa felet.

Någon som vill slå vad om att det kommer bli exakt samma sak den här gången som förra gången?

Det vill säga, jag hämtar datorn, startar den, laddar ner favoritwebläsare och sen börjar den bråka.

Skrivet i affekt, 5 december 2014

(Skjut mig)

(Jag vill shoppa…)

0 thoughts on “Jag har en humörsvängning

 • Du kanske skulle städa makens synorgan med Ajax också så att han ser vad du gjort.
  Våra “kära” politiker skyller på varandra och alla säger att de och de andra måste ta ansvar. SUCK! Samma svammel som vanligt.
  Sitter just nu och för över mina bilder från en hårddisk till nya Macen. Lyckades klanta mig ordentligt och tappade bilderna på skrivbordet. Då upptäckte jag att jag väldigt många foton. Det var ca 20 000 bilder som hamnade på fel ställe. Gissa om jag blev “aningen” irriterad på mig själv då?! Jag blev så jävla arg att jag satte mig och raderade varenda jävla bild och har nu börjat om. Åh, jag hatar den här tiden med ny dator innan man fått in allt man vill ha på den.

 • Tina Johansson says:

  Är det nu vi ska snacka tupperware då?
  Eftersom det är ett sedan länge planerat köp så omfattas ju inte inte det av köpstoppet. Det har vi ju kommit överens om, eller hur? 🙂

  • Tina Johansson says:

   Du MÅSTE gå in på Facebook och söka efter gruppen The typical Gunilla Persson!! Där är ett hysteriskt roligt klipp där Gunilla får ett sanningens ord från sin mamma!! Så. Gör det nu! 😀

  • DET omfattas inte av köpstoppet. Alls. Det var planerat sen lååååångt innan. Jag funderar bara på när jag skall ta släpkärran söderut. 🙂

 • Hmm, skulle serva bilen igår. Gjorde detta, fick lånebil. Var och handlade åt kolleganför det fanns i Kalmar men var slut i växjö, handlade åt maken, köpte lite till jul, gick in i ena affären och gick ut. Efter knappt två timmar åkte jag tillbaka till serviceverkstan och frågade om inte bilen var klar snart för jag hade tråkigt! Jag ville inte ens shoppa!! Funderar på hur allvarligt sjuk jag är egentligen…….

  • Har inte vågat hämta den än. Ju längre jag väntar med att hämta den desto längre tid tar det innan jag blir förbaskad igen tänker jag?

 • Det svänger här också! Humöret alltså! Ska försöka använda irritationsenergin till att få något nödvändigt gjort här hemma, men jag ville bara säga att jag hoppas att datorn funkar som den ska nu!!!

 • Själv e jag irriterad över att vår guid på bussresan hade superhörsel o h inte kunde göra 2 saker samtidigt, dels hörde hon som fanns längst fram i bussen och vi 4 längst bak i bussen men hon hörde oss prata och kunde därför inte koncentrera sig på att prata i micken samtidigt som vi pratade, fast de som satt i mitten av bussen hörde oss inte 😀

  Sen var hon även stressad först när vi stannade på nervägen för att handla och tyckte vi kunde handla på kortare tid, på hemvägen var hon lika stressad och tyckte vi skulle hinna äta/fika på kortare när vi stannade på rasta vid hallandsåsen tid plus att hon skällde ut kassörskan för att de bara hade 1 kassa öppen istället för 2 för det tog för lång tid tyckte vår Guid

  sen fanns det inget gratis wi-fi på hotellet man var tvungen till o köpa svindyrt om man ville ha, så vi skippade det. Sen hittade vi på ett fik där det var gratis i 30 min och sen senare i ett köpcenter där det även fanns 30 min gratis

  På kvällen hittade vi ett matställe o där det fanns gratis wi-fi trodde vi men tji fick vi för det gick på samma nät som på fiket trots att de låg långt ifrån varandra så gick inte använda

  När vi kom hem var det någon som råkade få med sig ett flak öl som var mina som jag ej hittade och blev lite stressad när jag kollade om någon hade råkat få med dig ett x-tra flak öl, så jag glömde resväskan i bussen som redan kört när jag kom på det
  Men guiden var lika stressad när hon stannade och släppte av oss och hade brådis iväg

  Dessutom hade nog ingen koll på att Falkenberg ligger söder om Varberg och samma sak nere i Tyskland ibland upprepade hon sig och ibland sa hon fel på höger o vänster plus att man tillslut inte visste vart man skulle glo så jag pluggade i mina hörlurar och sov istället.

  Fast hade behövt dina superlurar eftersom jag var tvungen till att mer lr mindre bli hörselskadad med musik på högsta volym för att slippa höra henne prata i micken och ändå hjälpte inte det 😀

  Okynnesshopping blev det i form av lite alkoholdrycker dock inte överdrivet mycket och en hel del godis, köpte inte mer än ett par pyjamas/mjukisbyxor i Tyskland som systerdottern ska få i julklapp förutom mat o dryck

 • Jag hade en gång en kompis som skulle sluta röka. Hon blev så inte-skoj-att-vara-med att jag faktiskt bad henne börja igen.

  Är du säker på att du ska fortsätta med köpstoppet? *flin*

  (Du har ju redan klått Mona med hästlängder och det var väl ändå det viktigaste?)

  • Äh, hon är ju lättklådd i ett köpstopp. Däremot drömde jag att hon köpte en skitsnygg dunkappa inatt som jag bara var TVUNGEN att ha en likadan. Min hjärna shoppar nattetid?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.