Köpstopp Dag Ett

Alltså idag har det ju varit skitlätt att inte handla alls, eftersom jag har spenderat hela dagen i soffan framför TV: och kämpat med att hålla mig vaken. Jag har alltså inte ens surfat och läst bloggar och nyheter, därmed absolut inte varit inne på en endaste shoppingsida heller. Sen råkade det visst vara en “lördag-söndag” och då är inga affärer öppna i småstaden alls.

Maken tog med sig resekamraten ut för lite luft medan jag låg kvar här.

IMG_5422

Med feber, pencillinmage och tandont.

Och sen somnade jag i cirka fyra timmar medan de först var ute och sen kollade på TV på makens sedvanliga “jag är döv och grannhuset kanske också vill höra vad vi kollar på för något ändå och vill de inte höra så får de höra ändå-volym”.

Jag har inte ens helgkäkat. Eftersom jag lever på yoghurt.

Man kan alltså säga att jag har gjort slut på noll pengar så här första dagen. Sen har jag gjort slut på minuspengar när det kommer till maten eftersom jag inte ens käkat middag. Absolut inte varken fredags- eller lördagsmys.

Jag går alltså ut hårt och veknar senare istället för att mjukstarta?

Och idag känns det väl hyfsat officiellt att Mona har gjort en walk over trots otaliga kommentarer om motsatsen.

Hur går det för er?

0 thoughts on “Köpstopp Dag Ett

  • Om jag är frisk blir jag rastlös (men då ligger jag å andra sidan aldrig mitt på dagen, och jag sover aldrig dagtid). Gissar att jag kommer däcka så fort jag hittar sängen 🙂

 • Gick in på Tantens företagssida för skulle kolla in elefanterna lite mer noga för ev presenter fast blev sjukt kär i flera st men blev inget köp alls 🙂

 • Håller tummarna för en bättre dag i morgon!

  Gått bra idag. Inte ens köpt godis. Kom på att det behövde jag inget. Att sedan maken fick ett kilo för han valde stora tvättprogrammet på biltvätten var inte med i beräkningarna. Å andra sidan är det han som ätit upp det. rensar kylen på rester denna helg….

 • Hm sådär eller nåt, var och storhandlade mat………..Råkade springa förbi St. Tropez som hade 50 % och blev döööödligt förälskad i en stickad tröja för 850 kr som jag dock hängde tillbaks med en suck samtidigt som jag muttrade köpstopp för mig själv.
  I en korg längre fram låg det skärp för halva priset och det behöver jag verkligen för byxorna är på väg ner hela tiden. Så jag slog till på ett svinsnyggt läderskärp! 250 kr och då hade jag ett presentkort från sonen på 200 så hela skärpet kostade “bara” 50 kr och då var det RIKTIGT läder. Hör du hur jag ursäktar mig här? Men å andra sidan så hängde jag ju tillbaks tröjan och tröstar mig med det 🙂
  Sov bort febern och tandvärken nu och se till att du blir av med tandeländet tills ni ska iväg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.