Jag är Nicke Nyfiken

Nu har jag sett det här hur länge som helst.

Screen Shot 2014-10-03 at 16.01.44

Inga konstigheter, 99 likes är inte kattskit precis.

MEN!

När jag loggar in på fitterbittesidan står det så här.

Screen Shot 2014-10-03 at 16.01.10

Vilket är en aning retsamt och kittlande. Vad ÄR nästa milstolpe liksom? Betyder tresiffrigt att ett stormannaband äntrar lägenheten medan de spelar “Pomp and Circumstance”? Att jag kommer åt hemlig information som bara är tillgängliga för de som har minst 100 följare på Fejjan. Kommer jag hitta krukan med guld vid regnbågens slut? Eller bara komma upp i ranking i klubben för inbördes beundran (av mig)?

Ja, jag prokrastinerar och funderar. Gör allt jag inte borde göra med tanke på att virvelvindsmamman äntrar staden om sisådär tio minuter.

Nämnde jag att vi dessutom är bjudna på middag hos pappa och styvmodern klockan sju. Med syrran och hennes kids?

Det känns som att det kan bli en tillställning inte helt olik “Tomten är far till alla barnen” eller valfri pjäs av Lars Norén. Jag återkommer givetvis i ärendet.

Ni som har tänkt er fredagsmyz idag kan ju bara glömma det.

Släpp tacosen och håll mig sällskap.

0 thoughts on “Jag är Nicke Nyfiken

 • Men, vi gör väl som vanligt, lutar oss tillbaka, popcornen är redo… Let the show begin, men va snäll med mamma (o så klart pappa), finns bara en av den sorten, den bästa!

  • Jag var snäll, jättesnäll. Nästan fånigt snäll. Så det var trevligt. Återstår att se om jag känner mig lika vänligt inställd imorgon hehe.

 • Tina Johansson says:

  Självklart 🙂 hu, låter lite väl spännande…
  Här är det lugnt som vanligt, paj till middag, bonusdottern hemma en stund (börjar få JÄTTEMAGE nu!!). Teo o Nisse ligger och sover i köket (Teo gömmer sig som vanligt bakom kökssgardinen, sötnosen).
  Dessutom luktar det ljuvligt här, nybakade kanelbullar! Mmm!

  • Det är ju tur att det är Theo och inte maken som gömmer sig bakom köksgardinen iaf. Även om det sistnämnda ger underhållande bilder i huvudet 😉

   • Tina Johansson says:

    Haha ja verkligen! Jag kommer inte kunna sova inatt, bara ligga och fnissa!
    Däremot blev jag lite orolig för den lille raringen ville inte äta kvällsmaten (fortfarande inte maken). Han har tappat lite tänder, kanske är svårt stt äta då. Det kan också ha ha berott på att hela huset luktade kanelbullar. Vad är torra kulor då, även om de är pimpade med leverpastej…
    Jaja, jag kan inte hjälpa att jag är en orolig farmor <3

    • Hahaha, nu låter du som Mona. De där små liven lär sig löjligt snabbt var man kan leka martyr för att få godare mat medelst matvägran. Jag är dödshönsig, men när det gäller kräsmagade jyckar har jag slutat falla för deras tricks. Äter de inte så är det deras problem, så länge de dricker. De kan inte svälta ihjäl.

     Däremot har du rätt i att det kan vara lite läskigt med mat vid tandtappning. Blöt upp torrfodret, men ingen leverpastej! Då kommer du för alltid och evigt vara den som det går att lura till sig mycket godare mat av 😉

     • Tina Johansson says:

      Jo jag vet att du har rätt. Innerst inne.
      Jag var kaxigare när jag själv flyttade hemifrån med min chowchow, som mamma hade skämt bort med pannkakor m sylt, och spagetti o köttfärssås…
      Han åt inte en matbit på 3 dagar, när det bara serverades torrfoder (och ändå var det smaskiga frolic).

  • Tina Johansson says:

   Lille Teo hade nog fått i sig något som gjorde att han inte var hungrig och väldigt trött igår kväll. Kräkte på morgonkvisten några gånger, sedan har han varit sitt vanliga glada jag igen! Han tuggar ju i sig allt han hittar ute, och fast vi har koll så har han väl lyckats lura oss… tur det inte var värre i alla fall!
   Hoppas du haft en mysig dag med lilla mamsen! 😉

 • Innebär ju helt enkel att nu när du har 100 som gillar dig på FB ska du ordna en träff för oss alla 100 med dig 😉
  Simpel as that…

  • Men JAG vill ju. Det hade varit hur kul som helst. Problemet är ju bara att ni är utspridda och jag tycker att vi skall vara i Gbg. Stockholm har ju redan så mycket skojigheter för sig.

   • Håller med om Gbg det är åtminstånde bara ett stenkast härifrån jämfört med Sthlm och jag skulle t om nästan iaf åka tåg men man vet aldrig med SJ/öresundståg om de går i tid lr om de går överhuvudtaget 😀

    • Det känns så självklart att det är Gbg som gäller. Eller möjligen Oslo. Men inte Sthlm, det reviret har ju Mona redan pinkat in 😉

     • Men innan du säljer villan i Göteborg så kan du väl omvandla den till vandrarhem för oss som bor långt-borta-från-västkusten, så kan vi ha stor träff där (ja, jag har fått för mig att det är en jätte-villa och att du säkert har 14 gästsängar) och vi kan komma med lite marginal så att vi inte missar allt det roliga för att tåget är försenat!

     • Det är ju faktiskt en skitbra idé. En utflyttningsbloggträff. Fast det är ingen jättevilla, utan mer ett högst normalt hus på 135 kvadrat. Men finns det hjärterum…etc… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.