Någon som vill ha en gratis hund?

Rumsren, trevligt temperament, fäller inte. Bör dock komma till hem utan synfel.

För det där med att somna med glajjorna på för tredje natten straffade sig idag.

IMG_5054

Jag GILLADE verkligen de bågarna. Och jag köpte från utgående sortiment, så det är ju bara att glömma att man hittar dem igen.

Med tanke på att han dessutom bet ur det ena glaset och jag inte hittar det så kan man ju utgå ifrån att han kommer se skitbra på nära håll genom arslet om en liten stund.

Om sju timmar kommer den ömma modern.

Det här bådar svingott för humöret.

Med lite tur kan vi ha blivit ovänner redan innan vi har kommit in i lägenheten.

0 thoughts on “Någon som vill ha en gratis hund?

 • ouch!! Hoppas han inte har svalt glaset då!
  Men för övrigt så ja jag kan ta honom om det ingår munkorg 🙂 Fast han lär bli välmotionerad 7 km varenda morgon utom helgerna då brukar det bli en mil ………hmm då kanske han är så trött att han inte orkar bita i saker som inte ska bitas i? 😀

  • Synfel är ett jäkla gissel. Särskilt när man har Liten hund. Annars kan man ju leva med det. Att börja fredagen med att ringa optikern känns ju sådär. Men jag är oerhört skadeglad över en sak, återkommer i ärendet på måndag.

   Du fattar att jag kommer blogga av mig HELA helgen va? Om jag nu får sitta vid datorn för den ömma modern?

    • MMMHMMMM…OM jag hade tillhört den skara människor som hade kunnat ha kontaktlinser. De dagarna är förbi. Stackars stackars mig. Lång historia kort, jag har så många synfel att det varken går att korrigera med linser eller operation. Kan inte ens ha progressiva glas utan är för evigt dömd till ett par glajjor på långt håll och ett par på nära håll. Men om du har kontaktlinser så kan du få ta över honom? 😉

     • Varierar mellan glasögon och linser. 😉

      Tror inte mina katter kommer uppskatta en “stor svart hund”. Dessutom räcker det med att sonen släpar våra skor överallt i lägenheten, behövs ingen hund till det. :p

 • Även om jag älskar Monas blogg måste jag säga att din har gått om som favorit! Jag ser varje morgon fram mot att få dagens skratt när jag sätter mig framför datorn med frukosten. Tack för att du, maken och hundarna bjuder på er själva!!! (Eller rätteligen är det väl du som bjuder på make o hundar….. kanske dags för ett inlägg från dom hehe).
  Kram!

  • ÅHHH…DEN kommentaren skall jag förstora, rama in och sätta som fototapet! Så glad blev jag. Och nej, de kommer aldrig få blogga. De får nöja sig med smulorna, ibland är jag ju snäll 😉

 • Å herregud, förlåt att jag skrattar! Kan bara instämma i Ibes kommentar, Du är BÄST, å allra, allra bäst när Du är förbannad. Då är Du förbannat bäst! Hoppas för guds skull att han inte svalt glaset. Jag ställer så klart upp som reservmatte, trots mina synfel o alla andra fel. Kärleken är BLIND vet Du väl?

  • Du får skratta. Den här gången hade han åtminstone vett på att göra som i Wallenberg, sikta på det billigaste. Och det är inte bara kärleken som är blind, jag är det med. Byracka.

 • Näe, nu blir jag ledsen på riktigt! Det där med att hitta glasögon som man trivs med kan ibland vara svårt och då vill man ju inte få dom förstörda sådär, även om det sker av en väldigt söt Liten. 🙁
  Jag kan tyvärr inte ta honom, här har jag alldeles för många dyra glasögon som ligger överallt, så även om jag inte somnar med dom på näsan …
  Hoppas han har plåtmage så att den klarar av det han tuggar i sig!

  • Som TUR var tog han åtminstone mina billigaste läsglajjor. Men bågen hade jag verkligen velat behålla. Har ju reserver på allt, men nu var det bara att ringa optikern och be dem beställa hem nya glas…IGEN. Jag tror att de är i maskopi med hundskrället för jag måste vara deras bästa kund.

   • Det är just det att det är ett par bågar som man trivs med och även om bågarna är billiga så brukar dom ju vara en ganska liten del av kostnaden.
    Jag tror att du ska kolla om dom inte har mutat Liten på något sätt, för det är svårt att tänka sig en mer lönsam kund! 🙂

    • Mhmmm…jag känner ju min optiker och skall dit på måndag. Skall ta allvarligt samtal med henne. Och han skall vara jävligt glad att jag har reserver. Annars hade jag inte sett vad jag skriver.

 • Även jag har ju fått skaffa läsglasögon på “ålderns höst”…. hrmmm
  Så det är nog tyvärr uteslutet att skicka hit honom då 😉

  Haha, höll på att garva ihjälp mig åt “han kommer se skitbra på nära håll genom arslet om en liten stund”
  😀

   • Jo, då jag kan ta den lille parveln då blir Toker jätteglad nästa gång han kommer hit 😉

    Fast jag har ju med glasögon o blir såpass närsynt så jag e halvblind utan , men är en av de lyckligt lottade som kan ha linser lr ja kunde förr iaf, senaste paren vart inge bra var lite svårt ibland o se vad det stod på gatnamnskyltarna

    Kanske borde nappa på kommunens erbjudande om att göra ögonoperation och avbetala genom bruttoavdrag på lönen som vi fick förr när man kunde köpa dator

    Men det gör inget för kan ju använda paddan utan glasögon iaf nästan t om bättre utan glasögon 😉

    • Hrmf. Jag är både halvblind, ser dubbelt och har brytningsfel. Innan jag blev lastgammal såg jag dator/padda utan glasögon, numera ser jag inte ett skit på nära håll heller. Jag är så tokless på alla dessa glasögon.

 • Håller med Ibe och Bia, din blogg är bäst oavsett ämnet, du har en skön stil på det du skriver. Jag läser ju också Monas blogg, men sedan jag halkade in på din, så är det den som gäller som numero uno 🙂

  • Alltså…jag dör lite av kärleksbomben. Kommer spara och göra ett collage och hänga upp på väggen. Själv tycker jag ju kommentarerna är roligast eftersom jag skrattar så jag grinar av alla kommentarer. 🙂

 • Synd att du ska till “fel” sida av USA snart, annars hade jag kunnat tänka mig att avvara mina (i stort sett identiska bågar), for a good cause, och som tack för allt kul och knäppt du skriver 😉 (Igennkänningsfaktorn är stundtals hög…) Den här modellen med diskret turkos verkar funka på damer på fel sida fyrtiosstrecket 🙂 Hoppas hundskrället inte får framtida men, och att makar och nära släktingar sköter sig så att du får en trevlig helg!

  • Men det var värst vad de bågarna är poppis. Har för mig att Mona har såna med. Och ja, du borde ju veta, eftersom du känner alla inblandade. 🙂

 • Ville bara kika in o säga att du skriver väldigt underhållande! O sen en fråga ? Vet dina vänner familj ( utom maken) att du driver en hyfsat stor blogg? Ha det gott i Strömstad i morgon blir det väl båt med tanke på värmen

  • Tack, det är verkligen kärleksbombning idag 🙂

   Jag har inte talat om det för någon. Men en del har snubblat över den ändå. Som “Halvkusinen”, syrran och en kusin. Jag tänker lite “den dagen den sorgen”. Men jag kan nog stå för det mesta. De där nära och kära får utstå värre saker i verkligheten om de är dumma på riktigt 😉

 • Jag VET! Jag har ju exakt likadana fast transparenta bruna. Älskar dem! Får alltid höra att de är fina, plus att det är hästbett på sidorna, jag är hästtjej.

  Hoppas att deon kommer muntra upp dig! Jag skulle gå över eld för den lukten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.