Jag älskar arbete

Jag kan spendera timmar med att titta på när andra arbetar.

Ungefär där är jag nu och jag njuter lite.

Det är fredag, vi har spenderat kvällen hos kamrater som vi träffar lite för sällan trots att det tar ungefär en hel minut att gå dit. Tio minuter om man ålar sig fram. En kvart när man skall hasa sig hemåt för att man har drabbats av paltkoma.

Tidigare idag kom ett paket på posten och det hann öppnas innan det var dags att gå iväg.

IMG_5285

Det här kom vi alltså hem till.

Medan maken försöker bringa reda i delarna och få det att bli en enhet sitter jag och tittar på i soffan medan jag laktosfiser och lyssnar på hans svordomar.

Jag tror jag skall fortsätta med det en stund till.

Vad gör ni?

0 thoughts on “Jag älskar arbete

 • Hej tror att det är ett sådant klös/klätterträd som jag tänkt beställa till mina katter. Berätta gärna hur länge maken fick svära och kämpa med att få ihop det och uppskattar en bild när det är ihopskruvat.

  • Han svor förvånansvärt lite. Men nu har vi skygg katt under sängen dit jag är förvisad medan hundarna och husse är i vardagsrummet. Lovar att fota när ordningen är återställd. 🙂

 • Dricker vitt vin i alltför stort kristallglas och läser boken En Nästan Vanlig Man. Varvar med Big Bang Theory och bloggar. Ska fasen skaffa mig en ajpaad när lönen kommer. Något tips, förutom stort minne, för en prisvärd (behöver inte vara senaste modell), från Apple?

  Innan detta skrev jag kontrakt för mercan jag hyrt tills årsskiftet (yei, första bilen), sedan åt jag take away-thai med mamma hos päronen.

  Hoppas du får en fin helg! Själv ska jag typ kratta löv och olja möbler. Bostadsrättsföreningar, alltså..

 • Tina Johansson says:

  Jag sitter i soffan och kollar på Hellenius hörna med prinsen som gäst 🙂
  Så glad lille katten ska bli! Nisse älskar sitt klösträd, mest gillar han att ligga och sova högst upp. (Nu fnissar jag högljutt).
  Förresten klarade jag mig från Jula igår, drog till Ikea med min bästis och hennes goa dotter!

 • Jag är avundsjuk. På er allihop. Och så tycker jag synd om skyggis som gömmer sig under sängen. Gissar på extremt lite sömn inatt. Hon skall ju fatta vad som är farligt och inte farligt, var lådan står och utforska. Helst var lådan står fort, så hon inte kissar på möblerna. Det var onekligen enklare i tvåan där hon hade eget loft. Livet med en liten rädd en som bara älskar sin mamma.

  • Tina Johansson says:

   Åh har lille katten flyttat upp först nu <3
   Hoppas han (eller hon, kom på att jag vet nästan ingenting om er katt!) finner sig väl tillrätta och att ni får sova gott allihop!

   • Just nu sysselsätter hon sig med att vara vansinnig fascinerad av fönstren och alla fåglar som sitter på taken mittemot och att kela sönder mig (bokstavligt talat, ser ut som nåldyna av kelande tassar). För hundarna är instängda i sovrummet. När de kommer ut gömmer hon sig bakom soffan. Suck.

 • Fin dag,varit på 2″shelters/rescuecenter för att ev försöka”rädda”en till hund,fan hjärtat brister när man ser hur djur blir behandlade…hur ändainihelvete tänker folk som “kör” en amstaff/pitbull/ochnågotannat blandning och sen lämnar den fastbunden på en parkeringsplats,jag blir så fruktansvärt ledsen.Anyway kom hem rakade benen&gick på cocktailparty,I morgon arbetar jag som volontär på ett hem för katter& hundar som söker nya ägare,gjort det förut och den känslan när man hittar”The perfect match”är oslagbar…Eloge till dig som är så duktig på att räkna på vinklar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.