Make ett är på rätt kust igen och make två är kvar på sin sida

Och var min fru är har jag ingen aning om. Henne har jag sämst koll på i hela familjen.

I alla fall, maken hade med sig en hoper kataloger hem. Som frugan har gjort. Han hade tydligen inte kollat så noga i dem, och det var nog tur för katalogskaparen att han inte gjorde förrän han hade lämnat hufvudstaden.

Jag hittade honom i katalogen. Mona har ju roat sig med att döpa sortimentet efter folk hon känner och jag vet inte jag, men jag tror inte att det bara är jag som läser tvetydigheten i att han är en julmus. En liten julmus.

Han har varit hemma i ett par timmar och smeknamnet “femcentimetaren” börjar ligga rätt i munnen.

20140812-000346-226996.jpg

Jag är en elak fru. Men det går helt i linje med vad jag kallade honom på det förra jobbet där vi var kollegor. Då hette han “sjucentimetaren”, i flera år och allt var mitt fel. Min kompis bor i Milano och på den tiden dejtade hon en väldigt kort italienare som inte gillade att jag var ett huvud längre än vad han var. Så han presenterade en teori. Alla män är totalt två meter långa, det som saknas på höjden kompenseras av penislängd. Snubben hon dejtade var 168 centimeter över havet och hävdade därmed att hans extrahjärna var 32 centimeter.

Maken är 1.93…jag behöver inte förklara mer va?

Och med den ekvationen har alla över två meter inverterad penis.

Nåväl. Nu har den tydligen krympt två centimeter och jag tycker det är orimligt underhållande. Så underhållande att jag kan leva med att vara en jävla julhalmspindel.

20140812-001234-754529.jpg

Faktiskt.

Jag är åtminstone sju gånger så stor.

0 thoughts on “Make ett är på rätt kust igen och make två är kvar på sin sida

 • Hahaha du är elak på riktigt 🙂 Det känns lite konstigt just nu,en man jag inte på nåt vis känner men som jag skrattat så otroligt mycket åt. En improvisationens mästare,en komiker som kunde göra vad som helst roligt, som varit så öppen med sitt eget missbruk som jag trodde övervunnit sina egna monster är borta.Robin Williams R.I.P. Han var inte för alla,han var väldigt mycket på så att säga,men han var min absoluta favoritkomiker.Konstigt att man kan känna så pass mycket för en människa som man inte känner.Kanske något konstigt att man skriver om det här och nu i en kommentar på en blogg i ett inlägg som inte har nåt med saken att göra men blev plötsligt påmind om mina egna spöken som manodepressiv.I mina ögon var han iallafall “one of a kind”.

  • Jag håller med. Om båda delarna. Jag är elak och det var sjukt sorgligt att höra att han hade gått bort. Han var inte min favorit, men han var briljant i mycket han gjorde. Även om det var svårt att skaka av sig känslan av den gråtande clownen. Hans bästa för mig personligen är Mrs Doubtfire, La cage aux folles och Good Morning Vietnam, The Fisher King och Garp och hans värld om man ser till filmer. Alltid glatt leende men sorgsna ögon. Åt helsike för tidigt och världen kommer bli lite dystrare utan honom.

   Och vet du, jag tycker inte att det är konstigt alls att känna så för en människa man inte känner. Folk man känner kan gå genom livet utan att beröra, folk man inte känner kan beröra enormt. Han var en sådan. Vilket gör honom rätt unik.

 • *asg* Du är stygg! Och skitkul!

  Och själv satt jag och grinade åt nyheterna imorse. Lite tung period på jobbet coming up om du fattar vad jag menar, det kan ha med saken att göra. Eller så bara var jag helt oförstående och rätt chockad.

 • Tycker den där frugan e skittaskig som ska vara med på tråkig mässa nästa vecka i Norge när jag ska va i Sthlm några far

  Hmm…. 5 cm?!

  Tur karln e vuxen vid det här laget annars hade han nog fått världens komplex om stackarn vart tonåring 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.