Hej jag är varken i Jönköping eller Sthlm

Men både make ett och make två är det.

Man kan säga att logistiken inte var helt genomtänkt. Bygga mässa med en hand går liksom bort och när inte ens jag minns att jag är Kapten Krok, hur skall jag då kunna begära av andra att de skall komma ihåg det?

Sen blev helgen hektisk och jag blev tyst. Men det beror mest på att jag fick väldigt trevligt sällskap. När jag och han jag delar möblemanget med kom hem med båten bestämde vi oss för att leka turister och vara våghalsiga. Så våghalsiga att vi bytte restaurang att äta på. När vi satt där hann jag säga “Du, glöm inte ringa NN, de pratade ju om att komma i helgen”.

När jag hade sagt det tittade maken upp och ut genom fönstret på uteserveringen och fick syn på just NN. Med familj. Eftersom både jag och maken är lite kära i dem ropade vi hans namn i korus så det hördes över riksgränsen, snubblade på våra egna fötter för att hinna ut först och kramas medan vi fortfarande tuggade på våra hamburgare.

Man skulle kunna tro att de kommer från Långtbortistan och att det föreligger enorma hinder för att träffas mer än en gång per år. Det gör det inte. De bor utanför Borås.

Nu har de åkt hem och jag återkommer med information. Men jag måste delge det viktigaste, vilket givetvis är deras familjehund. Som helt klart är trasig.

Så här sitter han när han chillar och relaxar.

20140810-221046-79846732.jpg

20140810-221101-79861524.jpg

20140810-221114-79874727.jpg

Sen missade jag att fota när han låg och sov med felvänt korsade bakben.

Jag tror att han har gått på smygyoga för hundar, för jag har aldrig sett maken till underliga viloställningar.

Nu skall jag ut och fota superfullmånen. Sen skall jag antagligen yla av sömnbrist hela natten.

Men den här gången vet jag åtminstone om det före istället för efter.

Until tomorrow…

0 thoughts on “Hej jag är varken i Jönköping eller Sthlm

 • Men du kanske ska vara i Sthlm om ca en vecka, den veckan är det ett jubileum där dom bl.a. ska ha lite workshops, debatter och föreläsningar… “-bland annat om hur du överlever zombieapokalypsen”. Är det inte du som alltid har packat för den och släpar omkring på en handväska som är rena överlevnadsväskan (…skriver hon som själv hade dylika handväskor, fast nu när hon oftast har för ont drar på en “dramaten” för att hon inte kan bära väskan) eller är det kanske rentav så att du ska föreläsa?
  Vilket jubileum? “Nördarnas vattenhål” Science fiction-bokhandeln i Gamla Stan firar 30 år.

  Den där hunden som sitter på knä, är du säker på att han kan gå om han vill…? Det ser ut som om något har gått av eller åtminstone töjts ut väldigt långt. Men trevligt med folk som man gillar så mycket att båda springer ifrån maten på restaurangen (förhoppningsvis trodde dom inte att ni tog springnota).

  • Det låter som ett fantastiskt jubileum. Så värt det att jag överväger att åka enbart för det 🙂

   Jag lovar. Inget fel på hunden alls. Varken patellaluxation eller några andra fel, bara väldigt hypermobil efter…hundyoga?

   • Jag skulle nog behöva lite yoga jag också, det är väldigt vad stel jag har blivit helt plötsligt … eller har det kommit smygande precis som alla dom där kilona?

    Jubileumsprogrammet finns här: http://www.sfbok30.se om du inte redan har hittat det.

 • Var det fullmåne inatt verkligen? Jag somnade som en klubbad säl kl 19 igår och vaknade av att klockan ringde 06. Inte vaknat en enda gång och det hör inte till vanligheterna. Borde kanske vara fullmåne varje natt isåfall.

 • Haha han måste ha utövat massor av hundyoga, jag har aldrig sett maken till stil på hund och då har jag sett massor av hundar i diverse utföranden och vilställningar då jag är “gammal” ledare för hundkurser 🙂
  Men det där tog nog priset.
  Sista lediga dagen *ångest* imorgon börjar jobbeländet igen ………. Fyra härliga veckor är slut och för min del kunde de där veckorna ha fått fortsätta i oändlighet *längtar till pensionen*

 • Så du menar alltså att du prioriterar att ha ett eget riktigt liv framför bloggen 🙂 Vad ska jag som inte har nåt liv göra när det blir stiltje på bloggen då vavava 😉

  • Förlåt. Från djupet av mitt svarta hjärta 🙂 Men om det är en tröst så samlar jag. Och får en ännu större backlogg för regniga dagar.

 • Hm. Betyder det möjligen att du tänker dig vara i Götet till helgen? I så fall är det ju NÅN nytta med din trasiga hand, tänker jag.

  (Och nej, jag har fortfarande inte fått lurarna att funka med androidtelefonen. Funkar de inte innan helgen får de åka tillbaka. *tjurar*)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.