Sexig Sekreterare

Så här såg jag ut igår kväll medan jag satt och donade med nya datorn som jag hatälskar. Till långt efter midnatt.

sekreterare
Ja, jag är pisstrött på fotot. Svartapåsarunderögonentrött.

Jag har alltid levt i någon slags illusion att man ser ut som sexig sekreterare i vissa glajjor, som läsglajjorna jag har på mig på kortet. Eller förlåt, som de jag har på näsan. Inte de jag har uppe på skallen.

Efter att ha sett mig själv på den helt fantastiska selfien inser jag att tiden när jag möjligen kunde passera som sexig sekreterare är looooong gone.

Man kan ju lugnt påstå att jag växte ifrån sexig sekreterarlooken när jag började glömma glasögonen för närsyntheten i pannan samtidigt som jag har läsglasögonen på näsan.

Men det kanske finns en marknad för mig med?

Det finns ju folk som tänder på analpluggar i samma storlek som en barstol, då borde det ju åtminstone finnas någon liten nisch även för en tant med dubbla brillor?

Godmorgon på er. Nu skall jag fortsätta återställa alla program och allt jag påbörjade igår.

Sen någon gång nästa vinter när jag har tid igen skall jag berätta för er att hyresgästerna från helvetet faktiskt har flyttat och jag kollade på deras trea i förrgår.

Antingen flyttar jag dit och maken bor kvar i tvåan, eller skall vi överväga att ta den stora trean istället.

Men det tar vi när jag har tid, vilket kommer infalla ungefär samtidigt som helvetet fryser till is.

Mvh, Hon Som Aldrig Överdriver Alls

0 thoughts on “Sexig Sekreterare

 • Visst är det hatkärlek med ny dator.
  Man älskar känslan av nytt men hatar alla installationer och all backup/överföring samt inställningar man måste göra.
  Jag är likadan som du …….två par glasögon ibland men jag klarar mig rätt bra så länge jag slipper läsa bruksanvisningar o sånt krafs 🙂 Så visst finns det ett fack för oss tanter med sexig sekreterarlook a la tvåglajjis 🙂

  • Ja, jag gillar också att det är nytt (och att tangenterna inte är utslitna, vilket brukar hända mig efter ungefär en månad), men jag OGILLAR de timmar det tar innan man får en ny dator (och då är jag snabb eftersom jag inte överlever utan) och de ännu fler timmar det tar innan skiten är återställd. För det håller jag fortfarande på med. Fast bara med läsglasögon idag, inte de andra i pannan 😉

 • Flytta ensam. Jag vidhåller. Kan ni ha två boenden så kan ni ha tre. Eller så avvecklar ni det i storstan och har varsitt våningsplan i samma stad. Då blir det inte så långt att ränna när du försnillat necessären…

  • Så sant så sant. Herregud så skönt det hade varit att säga godnatt och dra två trappor upp. Jag saliverar okontrollerad vid tanken.

 • Det jag har saknat mest med att ha linser är att kunna använda solglasögonen som diadem, bästa sättet att få bort håret utan att få huvudvärk (vilket jag får av vanliga diadem). Nu ser jag att jag skulle kunna använda ett par glasögon som diadem och ha ett annat par på näsan (med tanke på hur ofta jag dessutom byter glasögon så vore det kanske praktiskt) men det är nog inte så sexigt.

  På tal om glasögon; I morse vaknade jag och hade datorglasögonen vid sängen… och ingen dator i närheten. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.