Igår var jag jätteledig hela dagen

Och hade planerat årets första båttur eftersom det var vansinnigt vackert väder på fredagen. Vindstilla och bleke.

Det var det inte igår, det var storm och spöregn på tvären. Så jag sov bort halva dagen.

Sen upptäckte jag att Åsa var i Strömstad på någon slags turnering med sonen, så jag åkte och räddade henne, tog en snabbfika och sen åkte vi till godisaffären i shoppingcentret som är helvetet på jorden. Inte ett enda foto tog jag på hela dagen. För att jag är dum i huvudet och var så inställd på att hitta en sladd som kunde återuppväcka min stendöda kamera att jag litegrand glömde att man faktiskt kan fotografera med telefonen med.

Numera verkar prylar gå sönder högt och lågt, för min mindre än ett år gamla kompaktkamera är stendöd. Den levde i förrgår och igår var den dödens död. Nu gäller det bara att det inte har gått ett år så garantin fortfarande finns kvar.

Sen släppte jag av Åsa, blängde på vädret och åkte hem med min gigantiska godispåse.

Och så gjorde jag ett kändistest.

Screen Shot 2014-04-13 at 12.08.48

Kan det vara så att jag läser för mycket skvallertidningar månne?

Nu vill jag veta hur bra ni scorar på testet.

För min del känns det nästan bara bra att ha full pott i något liksom.

(Och idag är det fint väder igen…)

0 thoughts on “Igår var jag jätteledig hela dagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.