Sömnpratarappen

Igår när maken gick och lade sig kom jag ÄNTLIGEN på att jag skulle kolla hur det egentligen låter i vår säng på natten. Mest för att jag vet att jag har pratat orimligt mycket i sömnen det senaste (och kanske lite för att maken skulle få höra sina egna jävla skitirriterande snarkningar).

Sagt och gjort, startade appen, ställde paddan med mikrofonen mellan oss, och lade mig för att sova min törnrosasömn.

Ignorera snarkningarna, det är låg nivå på dem i just det klippet.

Vad jag vill veta är vad i helskotta jag säger?

Jag vet att det är engelska, eftersom jag minns drömmen. Jag var på kryssningsfartyg med två gamla kompisar från USA och jag skulle hjälpa till att dumpa ett lik överbord och sen skulle vi gå på party med en jäkla massa kompisar. Jag minns till och med vem jag pratade med, eftersom han var den enda jag pratade med i hela drömmen.

Det enda jag hör är att jag låter jäkligt frågande. Eller ja, jag hör mig själv säga något som låter som “huge I?” vilket låter tämligen otroligt med tanke på drömmen. Jag trodde appen skulle bringa klarhet, inte driva mig till vansinne.

Resten av klippen (appen spelar bara in när det är något som låter) är förfärliga. Maken snarkar så det dånar, vid ett tillfälle nyser han så väggarna skallrar.

Man häpnar. Till och med maken häpnade när vi lyssnade imorse.

Och han förstod även behovet av att sova med svindyra lurar för min del.

PS: Appen heter Dream Talk. Och nu skall den vara på varenda jäkla natt.

0 thoughts on “Sömnpratarappen

  • Hahaha DET är ju ännu roligare i så fall. Såvitt jag vet var det inte med några huge things i drömmen alls. Skall bli intressant att dokumentera framtida nätter. Tills jag inser att jag är sjuk i huvudet på riktigt och måste omhändertas. Nu skall jag lyssna en gång till, för att höra det med “dina” öron 🙂

   Uppdaterad kommentar: JA! Låter mycket mer som “huge thang”. Vad i HELA friden??? Hahahaha.

   • Och det roligaste är ditt lite skeptiskt, frågande, tonfall. Ungefär som….”Huge thang? DEN DÄR???? Hur menar du dåååå?” 😀

    • Hahaha det här blir bara roligare och roligare, jag tänker i bilder och det KAN ju vara så att jag drömt ngt jag inte minns. En dröm om en kille som kört lite falsk marknadsföring kanske?

 • Aha, vilken grej, då kan ju jag spela in mig själv och pälsbebisen ensamma inatt eftersom Halvan smitit iväg till Dubai som vanligt. Han säger att även jag snarkar, det kan jag inte tro, om det skulle loggas några ljud inatt så kommer jag skylla på den nyaste familjemedlemmen. Bästa bilden på min nya pälsmössa ligger nu på bloggen om du vill jämföra med dina egna.

  • JA…skall bums kolla. Och testa inatt så har du bevis en gång för alla. Kan ju säga att jag inte hördes överhuvudtaget på appen, så det där med att jag snarkar är banne mig förtal.

  • Men jag DÖR så söt. Han är ju miniliten och ser precis ut som mina monster. ÅH så avundsjuk jag är, det är så rolig med valp. Och så jävla jobbigt. Men alldeles alldeles underbart!

  • Visst är det oerhört praktiskt? Eller kanske inte. Man får se. Började med det för flera år men sen glömde jag det. Kom på det igen i samband med att jag började prata i sömnen. Nackdelen är ju att min sämre hälft väsnas så in i Norden på nätterna att man får leta efter eventuellt prat, men appen sorterar det ganska bra. Imorse var det 494 filer sparade. Gissar att det kanske hade varit två om jag hade testat i min ensamhet. Och hans fisar registreras kan man ju lugnt påstå 😉

  • Förlåt. Jag har inte lyckats ta mig ut i de nya fina jeansen än. För att jag har för mycket att göra och när jag väl tog mig ut var det pissväder. Men jag skall, snart. Jättesnart 🙂

  • Men nej? Du menar att du missar mitt fantastiska och eventuellt porriga sömnprat? Det funkar på paddor och telfoner utan problem iaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.