Skottpengar

Om frun har somnat och sover sin skönhetssömn, men vaknar av att TV:n som vanligt står på i sedvanlig pensionärsvolym och alla lampor i det angränsande vardagsrummet lyser allt vad de orkar trots att ingen är där när hon går upp efter att först ha ropat från vardagsrummet att SÄNKA.

Om hon då tar telefonen, ringer till mannen som TYDLIGEN har befunnit sig i (jamen gissa vart?) källaren ett par timmar, och frågar om han inte är medveten om att hon sover i angränsande rum och om han möjligen kan stänga av den förbannade TV:n när han inte ens är i samma lägenhet och han fortfarande inte fattar att det är så jävla genomidiotiskt att inte kunna stänga av, eller åtminstone sänka volymjäveln, när man lämnar boendet och någon annan sover.

Särskilt om mannen vet att frun sover lite krattigt och har lite svårt att somna om OM hon vaknar/blir väckt av något mitt i natten.

Då är det rättfärdigat om frun kanske drar en stekpanna i skallen på nämnda man i svinottan när han fortfarande ligger och trynar?

Eller om hon smetar in mannen i köttbuljong och stänger in honom i sovrummet med hungriga vargar (hundar) lika tidigt?

Varför inte stekpanna först och sedan buljongmarinad?

Det kan på intet vis vara olagligt?

Ifall FRA avlyssnar bloggen är det givetvis inte kvinnan bakom bloggen som figurerar i historien.

Ty kvinnan i bloggen är en ängel. Och änglar smider absolut inga mordplaner nattetid.

Däremot letar de alibi.

Någon som ställer upp?

0 thoughts on “Skottpengar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.