Jag är så himla modäääärn

Jag vill bara upplysa om att jag numera ÄVEN finns på Twitter. Sisådär tio år efter alla andra, och finns ni där så får ni lista ut namnet själva (borde vara ganska lätt).

Sen kan ni tala om för mig vad man GÖR på Twitter. För det har jag inte riktigt klurat ut.

Det är fascinerande att någon som är så himla modern som jag tar så oerhört lång tid på sig att haja storheten i vissa sociala medier hehe.

Jag blev dock lovad att det fanns en hel hoper Veronica Mars-fans på Twitter, vips så hade jag gjort ett konto.

Sen var det mest roligt att pilla med designen.

Ni håller väl fortfarande tummarna för min röda mattan-vinst till Los Angeles?

0 thoughts on “Jag är så himla modäääärn

 • Har oxå twitter. Men det går veckor mellan gångerna jag är därinne. Har som inte riktigt förstått meningen.
  Men plz let me know om du hittar den!
  I och för sig … när du pratar om nerlagda serier och allt .. Kvinnofängelset. Kanske, kanske det finns något där? 😉

 • Jamen gör det. Berätta sen om det – är jag den ende som tycker att det bara är politiker och journalister som umgås där, dom emellan liksom. Men jag är så sjukt omodäärn.

 • Jag skaffade nyligen Twitter för att kunna följa OS-snacket… har bara skrivit någon kommentar på deras men inget eget och jag ser fortfarande ut som ett ägg… Du kan väl ha en kurs med mig (eller så får dina övriga läsare ha en kurs med oss, jag hänger på alltså) om jag nu ska använda den till något annat än att läsa lite sportskvaller.

 • Hllr frtfrnd tmmrn… Fn vd svrt dt r tt skrv nr mn hppr vr vklrna… Du får gissa dig till resten… Eftersom jag håller tummarna!!! 🙂

 • Jodu Twitter har jag haft lääääääääääääääänge men tror inte att jag har skrivit ett ord där på flera år, det var kul i början och göra någon status uppdatering och klok kommentar men sen tappade jag bort det för det liksom så stort och alla skulle babbla där 🙂

 • Har ett med twitterkonto sen några år tillbaka, men har nog aldrig skrivit ett ord på min status o nog inte skrivit ett enda ord hos någon annan heller, aldrig riktigt fattat mig på twitter o tweets lr vad det nu heter…

  vet inte ens när jag var inne på twitter sist 😀

 • Jag skaffade också twitter för ett tag sedan. Har inte en aning om vad man ska göra där…
  Om du kommer på det får du gärna berätta 😉

 • maria -jumbon med ett liv- lagervall says:

  Likt många här ovan har jag ett konto men har inte heller kommit igång.
  Har heller inga planer på att engagera mig där.

  Däremot är jag faktiskt lite förvånad att inte du Wacko, som är så intresserad av datagrejer, varit tidig med twitter o instagram.

 • Men hallå, det bästa som finns ju! Behöver aldrig gå in på någon dagstidning numera. Allt, menar allt, händer ju på twitter. Gör om, gör rätt kära “damer”! Kollar MINST en gång i timmen. Ni har missat något STORT ladies, lovar!

  • Men vem skall man följa då? Eftersom vi är helt lost här allihop, så får du leda oss som en skock lamm 🙂 Jag följer just nu bara…ehum…skådisar? Typ. Berätta för oss.

 • haha.. då e jag fan i mig sist i hela världen som inte har ngn twitter-konto.
  för fattar nada om hur/vad man ska göra där.. :-S

  räcker gott o slätt med IG och FB.. så!!! .-)

 • Men HERRREGUUUUUD,jag = största teknikidioten i hela jävlauniversum fixade detta, eller så var det så att Apple fixade det mesta åt mig när jag huuuuuuuuuuuuuundra år efter alla andra fick min Iphone. Min älskade, älskade lilla telefon, hur har jag kunnat leva utan Dig, min bästa, bästa kompis! Seriöst det var stort o jag är iika glad idag, twittra på, men mest får man massa bra tillbaka!

  • Hahahaha jamen jag fattar ju tekniken. Eftersom jag roade mig kungligt åt att ändra design och lite annat efter att ha gjort mitt konto, men jag har ju ingen koll på vilka man skall följa för att vara med i matchen. Där måste du hjälpa till juh.

   Men jag håller med om att telefoner och iPads har förändrat livet (sover ju med alltihop till och med) och när jag gick upp med min senaste uppsats hade jag en specialtryckt t-shirt med trycket “Having an iPhone has changed the way I poop” 😉

 • Jag reggade mig på Twitter när det precis hade startat för sisådär tvåhundra år sedan. Det var kul något år och sen gick jag ur. Klev in igen för något år sedan, mest för att det är kul att följa vad vissa kompisar och kändisar skriver. Jonas Gardell och han make Mark Mumintroll brukar ha kul och kloka tweets.
  För övrigt har jag inte heller riktigt förstått meningen med Twitter. 😀

   • Ja, VM…. fattar du att du lockat in mig i fördärvet där nu … började kolla på det i förrgår kväll, såg väl halva första avsnittet innan jag somnade, fortsatte kolla igår kväll när jag lagt mig tills jag somnade mitt i ett avsnitt, fortsatte kolla nu på fm och sket i städning & disk för att kolla på VM, dessutom ringer de från jobbet o säger att jag ska börja 1 timme tidigare vilket innebär att jag han se 1 avsnitt mindre.

    Får fortsätta kolla ikväll efter jobbet och förhoppningsvis hinner jag kolla några avsnitt imorgon natt på jobbet viker jag inte vet eftersom det blir första nattpasset på det stället bara vart där dag o kväll men inte på alla avdelningar ( så det blir nog jättekul, nooot) , sen blir det inte mycket kollade eftersom jag ska på Cinderellakryssning sön/mån med ett gäng jobbarkompisar och Tis fm ska jag skjussa mamma till Landvetter viker är enda stället förutom IKEA jag hittar till när jag kör bil i GBG’s trakterna :p

    Kommer ju få abstinens av att inte hinna kolla så mycket som jag vill

 • Oj, där gick jag nog lite #bananas”. Men seriöst har alla nyhetskanaler + att man lägger till de man gillar, går fort, lovar. Ser det mest som en nyhetskanal + några man snackar med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.