När man blir en fredagsdvärg

Den här veckan har varit lite hektisk och jag har knappt sett röken av maken. Vilket antagligen är positivt eftersom det har varit en sak mindre att hetsa upp sig över.

Men då skulle vi slå på stort och avsluta arbetsdagen redan klockan 20:00 och faktiskt gå på lokal och äta. Ihop. Det händer inte så himla ofta att vi sitter ner vid samma bord samtidigt varken hemma eller på lokal eftersom våra mat- och sovklockor är dåligt synkade.

Det här med att gå på lokal är ju inte så fashionabelt som det låter, det är mer som att gå till ett väldigt stort vardagsrum med fler personer och vansinnigt god mat. Strömstads bästa mat faktiskt. Kan drista mig till att säga västsveriges bästa mat till och med.

Där jobbar Långben från “Halvåtta hos mig” och jag var såklart tvungen att krama och gratta honom (och erkänna att jag fortfarande inte har sett de två sista avsnitten för jag har inte hunnit).

Nog för att jag VET att han är lång. Jättelång. Men jag är faktiskt 1.78 vilket inte anses som speciellt kort.

Jag är redo att omvärdera min längd efter att ha kramats på kort.

photo(3)
Nej, maken är fullkomligt inkompatibel med kameror och att ta bilder utan att de blir suddiga. Och då var det här det minst suddiga av sex jäkla bilder.

Jag brukar inte tänka på att Tomas är så lång. Men att se sig själv på kort bredvid honom får mig att gapskratta och känna mig som 1.44 ungefär. Jag ser ut som en lite stubbe bredvid en flaggstång.

Han borde inte vara servitör, han borde vara basketspelare.

Mest kanske för att man som basketspelare inte slår huvudet i markiser så himla ofta på sin arbetsplats.

Har ni sett programmen?

0 thoughts on “När man blir en fredagsdvärg

  • Hahaha jag hade velat se dig bredvid honom, det skiljer 28 centimeter på dig och mig och 32 centimeter mellan mig och Tomas. Du hamnar i midjehöjd någonstans (har aldrig känt mig så liten).

 • Tomas var en värdig vinnare. Fast det var väldigt vad alla skulle laga samma sorts mat: räka, filé å cheesecake… Kollade alla fyra programmen i ett sträck i torsdags utan reklamavbrott för jag har TV4Play Premium gratis i tre månader. Nåt tips om nåt sevärt eller?

  • Ja det var han, kollade de sista två programmen sent igår och gillade Körv-Mickes potatiskakor. Blev orimligt sugen på att laga dem. Och på västkusten lagar man mat med reker i, men filén vette fanken var den kom från. Det skall vara fisk tycker jag.

   Jag får rota igenom min TV4Play för jag vet aldrig var jag kollar vad. Så återkommer jag med tips 🙂

  • Maken är 1.93 och jag har aldrig känt mig liten. Inte ens bredvid honom på foto, det här var nog första gången någonsin som jag skrattade så tårarna rann åt mitt dvärgutseende 🙂

 • Herregud,så roligt foto.tänker på en saga som heter; lilla Anna och långa farbrorn…..ha en skön dag i det fina vädret! Har packat båten för en lunch på sjön,helt spegelblankt och fantastiskt vackert!

  • Ja! Exakt. Han är långa farbrorn. Åh vilken nostalgi, det kikade jag alltid på som liten.

   Hade packat båten men det kom lite andra saker emellan, och nu drar maken till torpet. Jag överväger att dra ut en sväng själv med båten bara för att jag kan. Och det är rätt mysigt det med. Har knappt varit på ensamturer sen jag träffade en karl med samma intressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.