Happy Anniversary på mig själv

Och tack för att jag har fått förmånen att lära känna så himla många skittrevliga människor genom min pytteblogg. Bloggen som från början bara skulle vara ett experiment för att på egen hand roa mig med olika teknikaliteter och som exakt två personer visste om. Sen talade jag om det för ytterligare fem (mina myyyyztjejer från Friiberghs). Efter några veckor råkade jag dessutom tala om det för maken.

Man skulle kunna säga att det tekniska experimentet som startade för exakt ett år sedan idag (klockan 17:32 med det här inlägget för att vara exakt) inte blev ett tekniskt experiment alls. Jag hann knappt börja experimentera innan det verkligen blev min blogg. Det finns med andra ord inget estetiskt tänk överhuvudtaget bakom den här bloggen.

Men vem bryr sig om det när jag är så här himla estetiskt tilltalande på alldeles egen hand.

ETTAR

Vad skall jag göra nu då? Ett år var ju målet och milstolpen.

Det är även ett happy grattis till att jag stod ut med maken ytterligare ett år.

Stort gigantiskt jättetack till alla som läser och kommenterar, för ni är en miljard gånger roligare än vad jag är och jag har älskat våra duster i kommentarsfältet.

Kärlek, myyyyz och fiiiinazte på er allihop. Det här kunde jag aldrig ana.

Nu slår vi på stort och firar va?

Uppdatering: Nej jag skall inte sluta, det var en olycklig formulering. Men jag vill göra något nytt i bloggen. Den är ju äldre och känns lite rynkig. Men jag fixade ett år med en rätt så ful men rar blogg 🙂

0 thoughts on “Happy Anniversary på mig själv

  • Andas! Nej, ingen övergivning alls. Tänkte mer i banorna att jag kanske skall slå på stort och faktiskt snygga till bloggen. För den är inte så vacker. Något nytt måste jag ju göra i alla fall 🙂

 • Tjoohoo klart vi firar, Ett nota bene bara ……jag jobbar hela helgen så kan vi kalasa nästa helg istället?
  En annan frågeställning: Varför i alla glödheta osv… är det ALLTID fint väder när jag jobbar helg? Jag får alltid ut min hoj typ en månad efter alla andra för att det är pissväder varenda helg jag är ledig *suck*

  • Samma lag som säger att vi har semester när det inte är fint väder?

   Men jag har lösningen på ditt problem, vi ställer aldrig undan hojen eller tar upp båten. Problem solved 🙂

   • hm Hojen är ju egentligen inte undanställd mer än att man har batteriet på underhållsladdning och en filt/överdrag över den kära hojen över vintern så egentligen skulle man kunna dra fram den men det är ju liiiiite kallt att köra bara 🙂
    hälsningar “frusen tant”

 • Grattis på 1-års dagen!!
  Fick lite andnöd innan jag fattade att det bara var lite design m.m. du skulle fixa med och inte sluta blogga. Jag gillar ju att hänga här hos dig.
  Kramar

  • Förlåt igen, måste nog formulera om mig för jag vill ju inte ta livet av er. Och jag ÄLSKAR att ni hänger här, när det finns så många andra att hänga hos 🙂

 • Ojojo, där lyckades du skrämma sketan ur mig också. Tur jag gick in här och läste annars hade jag inte överlevt 😉 Grattis till första året och sluta inte än på sisådär en 50 år eller nåt då jag har uppnått den aktningsvärda åldern av 100……

 • Grattis på 1-årsdagen !!!! Fortsätt du i samma stil och skildra dina upplevelser på ett sätt, som bara du kan……det är nyttigt att skratta, och det gör jag ofta åt det du skriver…..:)

 • Grattis & Tack!
  Grattis till att du har lyckats skriva så mycket bra, roligt och tänkvärt under 1 års tid! Nu har du satt standarden och det är bara att fortsätta!
  Tack för att skriver och Tack för att du fortsätter! Du har blivit min första-blogg, den jag läser först av alla och dessutom den jag kommenterar mest i. Det verkar som att du fattar alla konstiga kommentarer som jag skickar ur mig utan att tänka efter sådär väldiliga, du fattar ironi och du tar inte illa upp när jag kanske uttrycker mig lite klumpigt… Jag har ju ord- och idétorka till min egen blogg, så då är det väl tur att jag får vara här inne och svamla.
  Det känns helt enkelt som att vi känner varandra trots att vi aldrig har träffats!
  Sa jag Grattis?

  • Hjälp. Nu fick jag prestationsångest. Men du tack, jag älskar ironi. Den dagen jag inte fattar eller klarar att läsa mellan raderna är det dags att packa ihop och lämna in tror jag. Och du får skriva precis hur mycket du vill här. 🙂

 • Men,GRATTIS!! Och ett jätte tack för alla;modetips(vem kan glömma cupcakesmössan,onepiece’n)relationsråd;(hur man uppfostrar en make)inredningsideer;(behöver man verkligen en trappa till2:à vån?)Båt vett&etikett(tack godegud att sjöräddningen finns)nytänkande inom hunddressyr;(tja varför ligga med fötterna I sängen,lite luftigare att ha dom utanförhuvudsaken att HUNDEN sover gott)och sist men inte minst,att du bryr dig så mycket om oss läsare så att du fixade en frågespalt med Dr Steamy,Ikväll skålar vi för dig och tackar för många goa skratt!

 • Woho, grattis! Har fortfarande inte läst ikapp början, men har nog hängt här sen juni/juli, så ändå ett skapligt tag. Fortsätt underhåll oss 😉

 • GRATTIS!!!

  Men vad då ändra? En blogg kan inte bli bättre än perfekt! Jag har aldrig gillat att läsa bloggar men numer läser jag 2! ( Och ibland en tredje) Det är förstås din och hondjurets som jag alltid läser 🙂

  Kram på dig! / Åsa

  • Men jag dör lite av rodnad. Perfekt är just inte ett ord jag förknippar med varken mig själv eller bloggen. Fast jag står med mössan i handen och tackar 🙂

   • Men det är ju just det som gör bloggen perfekt! Att du är du! Och inte försöker få allt så jäkla fint och tillrättalagt! De som verkligen försöker vara roliga är ju sällan just det… Så tack för tiden fram tills nu och fortsätt i samma stil!

    Kram / Åsa

 • Grattis till ett-årsdagen och måtte det komma många fler års-dagar! Tack för alla goda skratt och dina underfundiga formuleringar. Njuter av att läsa texter med ironi och självdistans, oj vad högtravande det lät, men helt enkelt är du väldigt rolig att läsa. Läser ofta (ja varje dag) men är lite sämre på att kommentera!

  • Tack så hjärtinnerligt mycket. Jag hoppas också på fler årsdagar faktiskt. För jag tycker ju det är roligt, även om jag är lite trist just nu. Men snart kommer badjävlarna och då brukar det bli fart igen 🙂

 • Gud nåde dig om du slutar blogga. Tillsammans m Måååååna, dvs Fru Universum är du min favvoblogg. Är inne ibland flera gånger per dag. Gillar – och förmodligen är jag väldigt pinsam – men jag har blivit beroende – and I löv it :-). Hoppas du förstår hur mycket du roar oss. OCH att du förhoppningsvis har kul själv. Tusen hejsan från Luleå!

  • Åh. Jag blir alldeles varm i bröstet. Eller som Ernst hade sagt “det surrar små humlor…”. Tack för komplimangen. Jag har jätteroligt. Men man tror liksom aldrig att andra kan tycka det.

 • Oj, blev visst lite kallsvettig där ett tag när jag trodde du skulle sluta!! Tur det inte va så!
  Happy grattis till 1-årsbloggen, en dag för sent 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.