Den enda som inte sabbar är katten

Jag hade ju såklart längtat ihjäl mig efter alla mina djur, inklusive maken, det där återseendet som är så fint i fantasin.

I verkligheten vet vi ju redan att maken drog ner i källaren första kvällen, igår pep han i väg på gud vet hur många olika ärenden och kom hem först efter att jag hade bäddat ner mig och i morse åkte han för att hjälpa till och sjösätta båtar.

Men okay, han är ur vägen åtminstone.

Hundarna däremot är inte så himla mycket ur vägen.

Liten tycker inte att jag skall hamra på det där trista tangentbordet.

photo 1(1)

“Om jag ligger här och bara är söt kanske min människa kliar på mig istället, för hon har ju i alla fall inte hjärta att putta bort mig”

Medan Stor tyckte att jag tog en faslig plats i sängen. Hans plats. Så han har legat PÅ mig i två nätter.

photo 2(1)

Näe, jag fick inget täcke på fötterna och de ligger både utanför bild och madrass.

Och så gjorde jag en upptäckt, även hundar som sover på rygg sover med öppen mun.

photo(2)

Stor är en usel vakthund nattetid eftersom han sover som en döv och död. Liten är aningens piggare, men inte mycket.

Jag känner mig verkligen välkomnad och efterlängtad.

Katten har däremot varit glad och tillmötesgående.

0 thoughts on “Den enda som inte sabbar är katten

 • Jo,men nu är det så att det är en HON katt,jag tror fan ibland det ligger i könet hur man får uppskattning ibland(förutom vid mat/säng dags hehe)Iaf har beställt hem några “hundvarnings”skyltar,vad sägs om;beware of The bitch&keep one eye on the dogs too..eller Forget the dog,beware of the wife..tadaa,inte en tjuv vågar sig in,i ditt fall tänkte jag på denna:Beware of the dog,don’t trust the cat either.Roliga kompisar har du som lagar mat iaf……

  • Stor har börjat med kvalitetstid med husse. Så fort jag lägger mig (alltid långt före) så hoppar han upp i hussesoffan och så skall jag hålla mig i sovrummet. Kommer jag och stör blir han sur. Hunden alltså, inte husse. KARLAR av alla de slag.

 • Haha hundar som sover på rygg är inte så snygga om man säger så 🙂 Har man dessutom som vi hade en hund med lite stora läppar/kinder så är dom ännu mindre snygga 😀
  Det är ju tur att du har katten iaf som är snäll o rar så jag antar att du har förlåtit henne nu

 • Det är klart att Liten tycker att du ska ägna dig åt BARA honom när du nu har varit borta så läänge. (Jag läser hans blick.)
  Stor är nog som mammas gamla hund, “en gång är ingen gång, två gånger är en vana”, du har ju varit borta i flera nätter och då har han övertagit sängen så du får hitta någon ny plats.

 • Vem kan stå emot det där bedjande söttrynet? Klia för sjutton!

  Och sängplats till dig … Det finns väl nån gammal biabädd du kan rulla ihop dig i?

 • Och jag fortsätter uppdatera mig i ditt tidigare liv – du hade alldeles rätt, det där om fötter fick mig förstås att dra av strumporna (jag använder strumpor, svarta) och titta. Båda pektårna är betydligt längre än stortårna. Det måste vara jättenormalt. Och maken är inte expert på tår, så jag frågar inte honom.

  • Hahaha jamen mina var ju ojämna, vänstern hade inte samma upplägg som högern. Och det är nog bäst att du inte frågar maken, risken finns att du får utläggning om annan anatomi (men jag tycker du skall smygkolla hans tår) 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.