Internet gör världen liten…

…och det är ju orimligt praktiskt när Tant Raffa sitter i soffan i Strömstad och simultankollar på Melodifestivalen med Monas taliban som sitter i Brommasoffan. En 44-åring och en soon to be elvaåring. Där båda hejar på samma ungefär.

Det vill säga, ingen av oss hejade ett dugg på Sanna, men vi hejade på Ace, Alcazar och Anton.

Triple-A…

Men man kan undra vem som är äldst i nedanstående konversation.

20140308-221918.jpg

20140308-221942.jpg

Hejdlöst fniss att Monas make blev suris över att Mona spanade på Anton.

Ännu roligare att talibanen var snabbare än Blixten McQueen med att påpeka att det här gamla tanten faktiskt är gift. Med utropstecken.

Tydligen inte helt okay att jag spanar på Ewald heller då.

Men man anar ju helt klart en viss omognad hos undertecknad, och en viss mogenhet hos bästa talibanen.

Ihop med en språkkänska som inte går av för hackor.

Men jag står för att Sanna lät som en ylande kärring.

Och ja jag surar över vinsten.

Dö nu inte av chock för att jag engagerade mig i Melodifestivalen, okay?

Men jag fattade inte det där med att andra länder röstade i inrikesfinalen.

Den här gamla ylande kärringen har inte sett Melodifestivalen sen juryerna satt i olika städer i Sverige och ringde in sina röster.

0 thoughts on “Internet gör världen liten…

 • Ace kan jag hålla med om men resten? Alla mina favisar (rockgrupperna alltså) försvann ju som väntat ut till höger.
  Skrevhållarna och discofjantarna njäääää som en bekant så glatt uttryckte det: Alltså, är verkligen Anton, Saade och Oscar inte samma person? Det trodde jag, de ser ju likadana ut med sina skrevtag o danser: 🙂
  Jodå jag genomled hela melodikrafset jag med, ett öga i paddan och ett på tvn… Nu åter till jobbet.
  Förresten nu är det nog vår för nu åkte cykeln fram och jag trampade glatt (nåja) nerför alla backar till jobbet, misstänker att det inte blir lika glatt trampande hem uppför alla backar……..

  • Jo jag har också fått reda på att det är någon slags vår ute och att man MÅSTE gå ut. Suck.

   Och ja, de där pojkarna är faktiskt läskigt lika. Men Anton var bra. Det där med att Ammotrack var med fattar jag inte. Kan du förklara för mig vad som var bra med dem? För det där med ballader och rock i melodifestivalen funkar inte för mig, och jag gillar inte ens schlager i verkligheten 😉

   • hm det är nog så att jag gillar inte ballader o schlager “på riktigt” Därför går nog det mesta av festivalen bort rent musikmässigt. Sen gillar jag överlag mer rock o blues så ….
    Fast jag fattade inte heller att de kunde välja in Ammotrack för de försvann ju som väntat rätt ut åt sidan. Iofs tyckte jag att de tillhörde det bättre skiktet men …..allt annat gick ju bort. Valet stod på lite pest eller kolera ungefär 🙂

    • Näe jag gillar inte ballader i verkligheten heller. Om inte Robbie Williams sjunger dem, då gillar jag balladerna JETEMYCKET. Jag vette fanken, det är inte min musik heller i melodifestivalen, så där mäter jag det i hur dansvänligt det är. Jamen ungefär så?

     I verkligheten lyssnar jag nog på nästan allt. Förutom opera och Rammstein. Då får jag klåda på hela kroppen. Men jag är nog mer åt R&B och hiphop-hållet. Tror jag. Herregud så svårt nu när jag tänker på det, det här kräver ett blogginlägg minsann.

  • Jag hoppas att du hade fattat det ungefär när “pappa blev suris på mamma”, men när jag läste igenom det var såg det banne mig ut som att jag var mer tioårig än din kära dotter hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.