Det här med lägenhet…

…lördag och mitt i stan.

PÅ EN LÖNEHELG!

Har ett svagt minne av att maken drog till torpet med sin pojkvän sist det var lördag och löning, och det gjorde han visst idag med. Den där natten när elefanter sprang i trappuppgången hela jävla natten ni vet?

Vårt sovrum vetter mot gatan. Det gör även vårt vardagsrum.

De senaste sex timmarna har jag suttit i soffan och försökt åstadkomma viktiga saker medan jag har lyssnat på SMÅ JÄVLA FULLA SNORUNGAR som springer på gatan och skriker och tjoar.

Nu skall den här tanten gå och lägga sig och hon är vanvettigt irriterad. Till och med hundarna är irriterade för att de stör deras skönhetssömn.

Kan inte heller förstå detta jävla rännande på just den här gatan, kan de inte hålla på och ränna och skrika utan för krogarna istället?

Just idag har jag inte tålamod nog för en sömnlös natt, så om någon känner valparna som springer på gatan kan ni väl bara hälsa att jag har en bössa här hemma.

Och jag vet precis hur lätt den är att ladda.

0 thoughts on “Det här med lägenhet…

 • Ha ha! Kan se dig framför mig i OP med laddad bössa och lätt psykotisk blick! 😉
  Hoppas du får sova lite! (läs: Mycket och länge)

  Och här är det nästan – tyst som i graven … om man bortser från snarkandet! Jävla snarkande
  Jag lånar gärna bössan!

  • Man kan TRO det. Eller jo, det är en sommarstad men det gäller ju “bara” båtfolket. Resten av året kommer ju norrmän med bil och färja. Man är tacksam på sätt och vis eftersom det inte existerar någon arbetslöshet och det inte dör efter industrisemestern, men man är inte fullt så tacksam när man bor mitt i stan och folk går omkring och tjoar. Kan de inte bara vara fulla och tysta liksom? 😉

 • Jodu ……….det börjar märkas att våren o sommaren är på g. Vi har ett stråk från stan till ett bostadsområde bakom oss s a s. Längs med det stråket sisådär femtio meter från vår altan kan man se både det ena och det andra vandra (och en del tjoandes) på sommarhalvåret. Walk of shame är väldigt poppis där och de kan man se vandra där tidigt på morgonen. Jag då som alltid är uppe tidigt för springa ser dom väldigt ofta 🙂
  Sen är det väl de där som tvunget ska tjoa och skrika när de vandrar lite irriterande speciellt när man som vi sover med öppna fönster (iaf på sommaren) och de flesta brukar bli som barn när de ser lekplatsen utanför vår tomt och ska tvunget SKRIKA när testar studsmattan och rutschkanan…… Då är bössan nära kan jag lova.

  • Åh. Prata inte om studsmattor. Det problemet har vi tack och lov inte här, men norrmännen skränar ungefär MER än barn som hoppar studsmatta. För barn hoppar sällan nattetid hehe.

 • Tant behöver verkligen flytta ut på landet, till nånstans där snorungarna bara vistas när deras skolfröken har tvingat ut dem på friluftsdag.

  Eller till Kiruna. Same same but different 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.