Saker som aldrig slutar vara roliga – del 6443466

Dagens sökord. Såklart.

20140204-205315.jpg

Reflektioner:

Det är inte bara Hondjuret som inte hajar att man inte torkar sig med naglarna.

För säkerhets skull gick sökaren inte bara in en, utan två gånger på bloggen för att få information om att det inte är bekymmersamt.

Jag är mer tveksam till försäljningen till andra män. För jag tror inte maken skulle sälja mig. Han skulle nog ge bort mig. Eller betala någon för att slippa mig.

Oerhört underhållande.

Varje gång.

0 thoughts on “Saker som aldrig slutar vara roliga – del 6443466

 • Hmm……. E väl snarare du ibland som försöker sälja bort din make 😀

  Torka sig med långa naglar… ja, det måste nog va dagens ilandsproblem om man söker på det :p

 • Alltså… jag använder Statcounter för att hålla koll på bloggtrafiken, men där ser jag aldrig mer vad folk har sökt på, för Google har gjort nån jävla kryptering så att hela listan där det förut ALLTID stod hysteriskt roliga söktermer är full av “Google Encrypted Search”. Det är apa!

  • Du måste släppa taget om blogspot. WordPress wordpress wordpress. Fast egen domän, inte det där wordpress.com tjofräset. Då kan man göra ALLT precis som man vill. Det är ju JÄTTEROLIGT med sökord. Och jag är ganska lättroad 😉

 • Jag är nog ganska ensam om att ha min blogg på Hemsida24.se
  Men eftersom jag är teknikanalfabet så vågar jag inte byta. Jag har ingen aning om ens hur jag lyckades fixa den här bloggen! Jag är lika förvånad som alla andra, att jag gjorde det. UTAN HJÄLP!!! Mina kompisar frågade vem som gjort det åt mig. Ha ha ha!!

  Så att kolla vad folk sökt på, eller lyckas se vilka som varit inne, det har jag ingen aning om hur man gör. Om man nu ens kan det….

  • Oj. Jag kan absolut ingenting om hemsida24. Men å andra sidan vet jag ju att det finns flera sådana ställen där man inte behöver vara raketforskare eller hjärnkirurg för att starta en hemsida och det tycker jag är skitbra. Det är ju liksom inte meningen att man skall behöva plugga i förtiofjorton år för att vara på nätet, så jag säger bara heja dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.