Tant har gått och blivit modern

Eller som någon sa:

Även en blind höna hittar till dass.

Jag har haft instagram jättelänge. Mest för att jag var tvungen att ha koll på alla galaxens sociala medier för att kunna bistå kunder med allt de kan tänkas vilja ha. Lite motvalls sådär.

Sen är jag visserligen lite motvalls i största allmänhet, men om man jobbar med det blir man motvalls i synnerhet. Facebook använde jag jättemycket före bloggen, men den fick liv när jag ledsnade på alla fasadstatusar med vattenkammade a-barn, vinglas i medljus, motljus och dimljus, perfekta män som kommer med blommor och diamantregn och så de där som fejsbokar om allt från frukosttallriken till den perfekta färgen på barnens bajs.

Ni hajar.

Min relationsstatus till sociala medier är komplicerad. Privat åtminstone. Jobbmässigt är det däremot både nödvändigt och kul.

Men när Blondie lade ut ett foto på instagram och taggade fitterbittan i helgen insåg jag att det var dags att bli lite mer modern. Och namnet fitterbittan var ledigt (kors i taket).

Sedan ungefär ett dygn tillbaka finns jag alltså på instagram under namnet fitterbittan. Min gamla profil var inte uppdaterad sedan Hedenhös gick i kortbyxor, så den får inte vara med längre.

Nu skall här instagrammas.

Glömmer jag det får ni sparka på mig lite och påminna mig.

Men nu finns jag alltså på Instagram. Eller ja, jag fanns ju innan men en slags nystart.

Vad heter ni på instagram?

0 thoughts on “Tant har gått och blivit modern

 • Välkommen till “the real life” hahaha…..
  Facebook har jag men är inte speciellt aktiv, kollar nog mer än skriver nåt. Jag som du blir så jävla less på att allt ska vara så jävla mysigt .
  Instagram har jag det också där är jag väl lite mer aktiv i perioder, enklare på nåt sätt att slänga iväg ett foto bara.
  Fast jag blir lite less ibland när folk först postar ett foto på Instagram och sen gör samma sak med fejjan…. hmm ska man kommentera bägge fotona då eller?
  Gomorron förresten! På Instagram heter jag fantasilöst nog mitt namn o födelseår .-) anette62

 • Oh, spännande, försökte kolla fitterbittan när du en gång nämnde instagram, var det inte där du skulle live-rapportera från Ullared? Kul att du nu tar tag i det, själv heter jag ufojording, som på alla andra sociala & (o)sociala medier 🙂

  • Hade jag varit SMART så hade jag fattat att instagram var the shit före Ullared, inte efter. Men det är jag tydligen inte. För där hade jag klarat att uppdatera istället för bloggen som jag hade tänkt. Jag gör väldigt mycket skäl för min hårfärg ibland.

   Och jag ÄLSKAR ditt användarnamn. Bästa jag sett någonsin tror jag 🙂

 • Jag är också fantasilös och heter helenagbg på instagram. Precis som du är jag inte så aktiv på varken instagram eller Facebook. Mitt liv är väl inte så innehållsrikt. Jag tänker, att folk tänker när jag lägger upp något: “Jaha, nu har det hänt något i hennes liv”. Haha!
  Nu följer jag dig på instagram.

  • Haha jamen ungefär så. Fast jag tror inte folk tänker så, eller jag hoppas inte. För isf har jag inte haft något liv alls innan.

 • Tina Johansson says:

  Jag heter tinalinajohansson på instagram. Varnar dig dock. Min instagram är proppfull med vinglas, matbilder och tulpanbuketter i olika filter 😉
  Inte så mycket män och barn dock. Maken vägrar alla sociala medier och sönerna tycker bara att jag är pinsam om jag lägger ut bilder på dem. Vilket jag ju såklart är. 😉

   • Tina Johansson says:

    Äsch, vad vet en galen blond amatör om motljus och medljus. Jag fotar med min samsung, och lägger upp, och taggar lite som jag tycker 😉 Ibland gör jag (eehh) tjusiga kollage också. De lägger jag upp utan filter. Är man riktigt (töntig) proffsig så taggar man #nofilter också!

 • Håller fullkomligt med dig i åhvadmittlivärperfekt statusar folk har på FB. Själv är jag exakt likadan, den är för mig en positiv dagbok. Jag går tillbaka ibland när livet är tummen ner och tittar på lite roligt jag gjort och då känns det lite bättre. Men så har vi kompisen som konstant skriver om sin plutinutt familj som jag vet lever i konstanta bråk och gräl bakom fasaden. Samtidigt som vi har nykära vänninan 50+ som har träffat en man som fullkomligt öser över henne diamantregn aldelles för ofta, så ofta att det gör att vi andra stör oss på våra egna män som inte fixar åtminstone lite lite diamantduggregn. Ska genastkolla upp dig på insta och efter det kolla in fb om nåt världsligt hänt där.

  • Mitt liv är synnerligen imperfekt på Facebook. Så jag tog en låååång paus. För att jag kände att jag inte passade in. Sen får jag även lite högt blodtryck av att folk överlag inte vet vad källkritik är utan delar allt utan att tänka eller ta ansvar. Så för min egen hälsas skull måste jag hålla mig ifrån FB.

   Jag blir beklämd när jag hör om fasadstatusar där man vet att allt är skit. Jag har ett par sådana kompisar med, men visst är det något sorgligt över det, för antagligen VILL de ha det som de skriver och det finns ett visst grupptryck. Jåbbit värre.

   • Personligen “bimbostämplar” jag de som delar allt utan källkritik eller ens att använda hjärnan och fatta att vissa saker är helt absurda eller att folk kanske inte vill se skinnflådda hundar eller misshandlade barn. För att inte tala om efterlysningar som görs på saknade personer som mycket väl skulle kunna vara eftersök av personer med skyddad identitet. Dum Dummare Facebookare.

   • Även om jag hänger på fejjan en hel del, så uppdaterar jag inte min status femhundrafemtioelva ggr om dagen lr veckan lr månaden heller som en del gör

     • Jädra tur vi får välja o göra preeeeeeeciiiiiiiiiiiiiis som vi vill och att man inte måste vara på fejjan även om snart allt handlar om att man måste ha fejjan vilket ifs stör mig en hel del att allt ska vara kopplat till fejjan inte att det är ett fritt val

 • husfruen Kicki i Spånga says:

  Jag heter Kickiåse_husfruen.
  Tack tjejer för en fantastisk resa, det var sjukt roligt, hoppas vi ses snart igen 🙂

  • Men du. Jag såg ju dig en miljard gånger under dagen och funderade över varför jag kände igen dig så HIMLA väl. När jag kom hem kopplade jag. Varför saaaaa du inget? Och ja, det var sjukt roligt 🙂
 • Denna kommentar är borttagen av surtanten som skrev den.
  (Ja, jag är ungefär lika sur i dag som du var dagen innan… för knappt två veckor sedan.)

  • Oj. Men man får vara sur här. Jag har varit svinsur i två dagar och det verkar inte gå över alls. Nu är det inte ens åldersrelaterat.

   • Tack, jag visste väl att jag fick vara som jag är här! Behöver inte uppräthålla en snygg fasad som vissa gör på vissa ställen… (börjar på Faceb…)
    Du lyckas ju göra något roligt av din surhet (iaf här på bloggen), själv känner jag mig som om jag skvätter citron och ättika runt mig så fort jag försöker säga eller skriva något.

 • maria -jumbon med ett liv- lagervall says:

  Ha, jag lade till dig på Instagram redan igår.
  Nu ska jag gå o kolla om du har ansökt om att få följa mig…………………nej det har du inte.
  Jag säger inte vad jag heter men jag finns ju bland dina följare. Du får leta om du är intresserad 🙂
  (vilket du inte kommer att göra bara för att vara motvalls)

  • Jag VET. Jag är dödssöt hos Mona. Sockertopssöt. Fan vad jag hatar att vara med på kort 😉 Men det är ju du som är awsome juh.

   • Trodde jag skulle klara mig undan från o hamna på bild, men lyckades inte…men syns bara lite i bakgrunden på bilderna ingen direkt närbild på mig som jag sett än iaf 😉

 • I min iver över att ingen ska missta mig för en 45-åring finns jag med på Twitter , fb och Instagram.
  Där delar jag med glädje alla möjliga bilder för att få lite likes .
  Bidrar gärna med lite matbilder i collage.
  Är dock en sån usel fotograf så många av objekten får man gissa sig till vad drt föreställer.
  Cateriksson heter jag på Instagram.
  Välkommen

  • Jag vill bara varna för att det finns viss risk att jag kommer missbruka Instagram så här till en början. Allt nytt är fascinerande. Och jag har redan börjat följa dig 🙂

 • Jag tänkte aldrig skaffa Instagram, ville inte ha något mer som jag skulle vara “tvungen” att hålla kolla på. Meeen… så tvingade min granne mig att skaffa det för att jag skulle kunna följa deras långsemester utomlands. Jaja tänkte jag, jag kan ju alltid avaktivera kontot när de kommer hem… men nu har de varit hemma i två år och jag har fortfarande inte avavaktiverat det, snarare blivit beroende istället 🙂
  nillahall1 heter jag om du vill titta in 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.