Vilken härlig kväll

Och vilka fantastiska program det är på TV.

Men maken är nöjd. Själv sitter jag hellre och kollar på en repris av Bingolotto från tidigt 90-tal eller kontrollerar målarfärg som torkar.

Idag måste det ha varit rena porren för maken. Svartvitt, andra världskrig och…militärer. Förvisso engelska sådana.

20140102-230758.jpg

Inte nog med det. Det är en miniseriedokumentär. Del två sänds imorgon. Efterkrigstiden i England för krigspiloter och deras kärlekar.

20140102-230940.jpg

Det här är det så nära klimax maken kommer komma under 2014 om han inte shejpar upp sig.

Någon som har målat nyligen och vill att jag kommer och kontrolltittar i ett par timmar?

0 thoughts on “Vilken härlig kväll

 • Grym underhållning ikväll,Antikrundan,kommissarie Späck,och någon annan skitfilm..hoppas du får roligare på My dog.Om du vill komma och titta så har jag 4 dyblöta hundar som har varit ute p långprommis…luktar inte så gott.

 • Väntar på att lägga andra lagret färg på trappräcket…u know where go fond nr – denhär familjen har nämligen ett trappräcket 😉

 • Är din man släkt med min man? Min k. make är också hysteriskt förtjust i allt som handlar om Andra världskriget. Om det mot förmodan inte finns något om det just för tillfället brukar vilket jävla krig som helst duga eller så sätter han på någon urtråkig, svartvit film om skiten. Vad är det med en del karlar? Vi vet hur det började, fortlöpte och vi vet utgången. Been there, done that, got the t-shirt liksom. Och ur hur många vinklar kan man belysa/tråka ut en?
  Och sen klagar han på att jag alltid sitter med datorn i knät. Suck!

  • Jag VET. Det är ju inte så att tyskarna helt plötsligt vinner i någon annan dokumentär? Det som skrämmer mig mest är att hans pappa är likadan, men hans pappa var åtminstone med under kriget. Maken är INTE så gammal.

   Själv kollar jag Paradise Hotel och andra viktigheter på dator/padda med hörlurar. Nu snackar vi typiskt viktiga program 😉

   • Precis! En intressant sak är när jag har pluggat in lurarna i öronen så ska maken alltid prata med mig. annars kan han sitta tyst och glo på burken eller vid sin dator i timmar men sätter jag i lurarna i öronen så ska det snackas. Jag misstänker starkt att de andra (karlarna) har stannat på en femårings mentala nivå när det gäller många saker. 😀
    Ha en skön kväll UTAN 2:a världskriget.

    • Kan varmt rekommendera mina lurar. För det går inte att höra maken. Eller något annat. De har ju varit min snarkräddning. Omvärlden försvinner, skulle inte ens höra en atombomb.

 • Själv kör jag en Pretty Little Liars Maraton för tillfället på TV/surfplatta beroende på om jag ligger i säng lr soffan o glor, fördelen med att vara singel o bo själv MAN bestämmer själv över kontrollen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.