Doktorer och hundmässa i Göteborg

Jomen då blev det spikat. Doktor Spjuver verkar vara en poppis snubbe så han får sitt eget inlägg och presentation lite senare, så kommer han dyka upp i bloggen så småningom.Och jag tror att han är mer exalterad än alla andra. Sen att han inte är riktigt klok i huvudet är ju en annan femma – men det återkommer jag om. Han förgyller ju åtminstone min tillvaro alltsomoftast hehe.

Men! Jag har en fråga. Ni är ju ett gäng hundmänniskor där ute i sajberspejs. Och det är stormässa och utställning i Göteborg alldeles snart. Helgen efter nyår närmare bestämt.

Screen Shot 2013-12-30 at 3.25.29 PM

Tänker ni gå dit?

Jag tänkte bara upplysa om att jag och Liten kommer stå i portugisernas rasmonter på söndagen mellan 09:00-13:00 och tala om hur förträfflig hundrasen är. Även de som har klippta öron. Just de är faktiskt lite extra bedårande.

Någon som kommer förbi och hälsar på?

0 thoughts on “Doktorer och hundmässa i Göteborg

 • Skulle gärna kvistat förbi men jobbar som en galning… ska in med ansökan om forskningsanslag och någon med svår otur när hen tänker har satt dödslinjen i JANUARI… but a woman’s gotta do what a woman’s gotta do… Det blir säkert tråkigt och jobbigt och alldeles… alldeles underbart på den där hundmässan 🙂 lägg upp bilder…

 • Ja, det kunde ju vara jättekul att träffa lite hundar och dig. Har velat ha hund sedan jag var 10 men har aldrig blivit så. Hundmässan har jag varit på flera gånger bara för att mysa lite. Så vi kanske ses. Så kan vi smida Ullaredsplaner.

   • Ok, då! Hoppas att du har lite tid med mig då. Får väl lägga mig bredvid Liten och klia honom så du får tid att tjöta med andra portugisintresserade.
    9-13 dåra. Kommer nog inte vid 9 precis utan tar sovmorgon och kommer sen….

    • Det är okay. Du behöver inte komma prick nio 😉 MEN du måste däremot klia Liten. Det är ett krav från hans sida. Eftersom han är en försiktig general när han inte får ha Stor med sig.

 • Jag gör som Camilla och skyller på akademin – sista deadline för lämning av uppsats till opponent är 6 januari, så svaret blir tokblankt nej. Och så är det förjäkla långt bort. Jag tycker du bor onödigt fel, helt enkelt.

 • Du, det där med att vara klok i huvudet…..är det inte oftast jäkligt tråkiga människor…..?…..de där, som inte vågar bjuda på sig själva och inte inser att humor is da shit……..hade aldrig orkat vara gift alla dessa år om jag inte fått skratta…….och då anser jag inte att klok i huvudet är motsatsen till dum i huvudet……tvärtom……roliga i huvudet och snabbtänkt som attan……det är sexigt……och ja, jag är nykter……:)….sparar mig till imorgon…..Ha ett gott slut…..oich så tänker jag på alla de stackars panikslagna djur, som lider så utav smällare……har aldrig haft några skotträdda djur som tur är……:)…..och så tror jag att jag har hittat en kanontjej till doktorn…….40 år…..gillar att träna…..nackdelen kan väl vara då att hon jobbar som mbulanssjuksköterska…….men vissa skavanker får de väl ha eller…..:)

  • Det är överskattat att vara klok, jag håller med.

   Och en tjej till Spjuver. Redan. Härligt. Jag kommer åka dit för koppleri hehe.

 • Tyvärr jobbar jag helgen annars hade det varit kul! Så är det när man jobbar i landstingspyjamas 😉
  Du får ta många kort och visa på bloggen och lova att du slänger ett extra öga på alla söta små russlar 🙂

 • Hade varit trevligt o träffa både dig o liten men det är lite långt bort.. Dessutom skall jag träffa brorsan som har två vattenhundar så jag får i alla fall gosa med krulltottar 🙂

 • Var i portugisernas monter idag och klappade på en lurvel 🙂 Himla fina! Fast jag har lite svårt för dem med rumpan bar… Och sedan var jag hos briarderna och klappade på en fawnfärgad hanne. Sa till Per att vi kanske ska ha en sån också. Den blicken alltså… Du kommer säkert att också vilja ha en till. Man lär sig aldrig.

  • Åh. Vem klappade du på? Jag vet vilka som stod idag, och det kan ha varit antingen Litens morbror eller mamma 🙂

   Jag har också svårt för bar rumpa, så de har inte det. Men det är onekligen praktiskt med bara päls på halva hunden antar jag. Och säg inte så, jag vet ju att Litens mamma är parad och det kommer valpar i januari. HOPPLÖST.

   Skall du vara där på söndag?

   • Jag vet inte. Satsade på den fluffigaste 🙂 Det var grymt många inne i montern då så jag pratade inte med någon. De var alla upptagna. Jag bara snodde åt mig lite hundkärlek 🙂

    Jag är nog inte där på söndag. Vi har nog gjort det som måste göras och sett det vi velat se. Köpte lite hundhuvudleksaker. De ska testas imorgon 🙂

    • Osäkert vilken som var den fluffigaste. Mamman till Liten är en godistjuv av rang, så det hade du noterat eftersom hon anfaller fickor. Och stirrar ihjäl en.

     • Det var grymt många som sagt som trängdes i montern. Fick mest bara sträckt fram en hand för en klapp. Fanns många fickor i vägen att stirra ut 😀

     • Ja jag hörde att det hade varit ett jäkla tryck i montern, det bådar inte gott för Liten på söndag 😉 Eftersom han är ett litet kaxigt as när han har Stor som backar upp men väldigt okaxig utan uppbackning. Mycket bra miljöträning att bli klappad av andra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.