Snarksprayen

Sepåfan. Maken köpte snarkspray igår, den där man sprutar i munnen.

Sen gnällde han som en bäbis för att det smakade såååå illa. Då somnade han. Medan jag låg på helspänn.

Det kändes lite som att jag hade tryckt in den där volymnappen i truten på honom.

20131217-151426.jpg

För han snarkade ju såklart fortfarande. Men Så Mycket Tystare. Det var som om vi hade satt upp ett bullerplank mellan oss.

Jag somnade! Vid tvåtiden inatt. Inte hans fel. Jag kom i säng lite sent.

Nu är jag vaken, och funderar över hur länge effekten sitter i och hur jag skall kunna tvångsspraya munnen på honom igen utan att han märker det.

För nu har han dragit på förstärkaren och höjt volymen igen.

Sen undrar jag om det finns liknande spray som går att spruta i arslet på honom. Så jag slipper vakna av muskötskottfjärtarna och kanonsalvorna.

Men en sak i taget.

Och näää…jag tänker inte gå upp nu.

Om en stund…

0 thoughts on “Snarksprayen

 • Ha ha ha den man kör i munnen (?) vägrade min sambo, han tog den i näsan istället ( låter bara mer och mer udda denna kommentaren) . Här blev det effekt rätt bra . Men andra har fått helt tyst på sina karlar, men då är det nog inte så farligt från början tror jag.
  Min sambo “gick ner i tonläge ” typ. Så det blev lättare att somna .
  Hoppas det håller i sig en stund
  Gott nytt år också !

  • Det betyder alltså att det finns män som knappt snarkar och ändå har gnällande fruar. Vi måste vara extremt stoiska med andra ord?

   Gott Nytt 😉

 • Ha ha hja

  Kan väl inte va så svårt att ge honom sprayen igen om han låter för högt, eftersom han troligtvis sover med munnen öppen så e väl bara till o spraya, han kommer kanske bara vakna till men somna om igen sen :p

  • Men det stod att man skulle böja bak huvudet och allt vad det var. Skitmeckigt att göra allt det när han ligger. Eller så sprutar jag bara.

 • Bara spraya när han drar igång!! Kör dubbel dos. He he!! Och prova att spraya i baken (ja på honom alltså. Tjejer släpper bara små väder som doftar rosenknopp, det vet ju alla!!) också, det kan säkert hjälpa!
  Fast det kan ju bli spännande om alla gaser kommer som rapar i stället sen…..

  Gott Nytt År!!!

  • Jag skall göra det inatt. Men det är inte lukten jag lider av, det är smällarna som väcker mig. Han är den mest oväseniga jag vet nattetid. Plus att han rör sig som en elvisp i sängen. Såååå tradigt.

 • Effekten verkar avta under natten. Min sambo snarkar inte alls de första timmarna när han har tagit sprayen, men sen längre in på natten kan jag vakna av att han dragit igång sågverket igen.
  Ska nog testa att “fylla på” dosen någon natt 😉
  Nä, nu ska jag ge mig ut o leta efter den sprayen man använder till andra änden 😉

  Gott nytt år!

  • Men då är det ju iaf rättvist 😉

   Och i Gbg är det ren strategi att det är jag som byter rum. Den sängen är SÅ skön, och jag är SÅ ostörd från allt. Jag älskar till och med rummet den står i.

 • Fy bubblan vad du är rolig:) En längtan varje dag att få ta del av din blogg! För du är bara bäst!

  Alltid en bra början att maken har försökt att dämpa sina timmerestockar han drar.
  Då är han ju medveten att han måste göra något då du har ett litet helvete att höra när tåget går med en massa vagnar när snarkkungen sätter igång. Hjälper inte sprayen så måste du se till att få honom till VC och därifrån en remiss till en sovutredning. Då får han se svart på vitt att det är något som är ett stort fel med hans sömn ev. också med sömnapné. Som kan vara lika med livsfara!

  Snart kommer nära och kära och ska fira in Nyår med oss. Längtar till den 21 januari då vi reser ifrån Svedala till Thailand. Där ska vi njuta av sol och värme i tre veckor. (Denna resa är vår julklapp till varandra). Ska inte till Phuket (tycker att det har blivet för överskattat nu efter alla byggen av alla nya hotel och restauranger som ligger sida vid sida.) Samt så mycket turister som går på varandra.
  Det blir Khao Lak som är betydligt lugnare och finare. Längtar så……… Resan beställde vi redan i början av det här året. Så nu är det inte lång tid kvar!

  Passar på att önska Dig och Alla andra här inne ett Riktigt Gott Nytt År!
  Ser framemot att få följa dig i bloggen in i det nya året 2014!

  Kram Ann-Britt!

  • Okay. Jag såg bara Khao Lak och så ville jag gråta en skvätt 🙂 Men jag håller med om Phuket, det är inte ett smack bättre än Pattaya (nästan). Jag kommer inte heller åka dit mer, det är bara för mycket. Av allt. Ha en fin nyår med nära och kära.

 • Haha, vad härligt att maken har sänkt volymen i alla fall! Prova att ge honom en dos till på natten, det kan väl inte skada? Min man snarkar också rejält men jag sover så hårt själv så jag blir inte störd av det, tackar ödmjukast! Det gäller bara att somna först annars är det kört… Gott slut på 2013 och jag önskar er alla Ett Gott 2014! Tack för alla roliga inlägg, jag är såå glad att jag hittade hit❤️

  • JA! Jag har väldigt höga förhoppningar inför natt två med sprayen. Och vaknar jag av ljudökning framåt morgonen så sprutar jag ner en skvätt till.

   Och jag är glad för att du hittade hit och ville stanna. 🙂

 • *fniss*
  “…Så jag slipper vakna av muskötskottfjärtarna och kanonsalvorna.”… 🙂
  du e bra på att komma på bra ord/meningar!! 😛

  önskar dig en skön gott nytt år!!! 🙂

 • Alltså jag skrattar så jag nästan dör. Han jag delar hushåll med snarkar oxå men han är periodare. Då lägger jag mig i sköna tv-soffan. Det som är mer störande är att han pratar i sömn MEN JAG HÖR INTE/FÖRSTÅR INTE VAD HAN SÄGER! Utom den gången han väckte mig mitt i natten, satte sig upp och “tittade” på mig och sa: “Vet du att Fantomen faktiskt bor i Västra Bengalen”. Å la sig ner o somnade.
  Där låg jag och kände mig en smula förvirrad. Någon förklaring till påståendet (som väl är sant) har jag aldrig fått… Gott Nytt År och jag säger (skriver…juh) att jag är glad att jag hittade hit. Du förgyller tillvaron!

  • Jamen det gör ju maken med, och här går det inte heller att höra vad han säger. Långa haranger som låter upprörda. Skittrist att de inte är mer tydliga, för att få reda på att Fantomen bor i Västra Bengalen är ju mer underhållande än att lyssna på ilska 😉

   Jag är MER glad att du hittade hit. Fortfarande lätt oförstående att folk som hittar hit faktiskt stannar kvar. Men glad. Gott Nytt såklart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.