En bloggdoktor?

Först, tack för medhållet. Jag ser inte heller någon som helst skillnad på att bo i olika lägenheter fast i samma hus. Det är ju i princip ingen skillnad alls på att sova i olika rum. Och båda vinner.

Men jag SKA släpa honom till läkare. Så han lever lite längre och slipper vara så trött. Skall något/någon ta livet av honom så skall det ju åtminstone vara jag och inte hans jäkla snarkningar.

Nu har jag en fråga. Kommer ni ihåg min oerhört underhållande doktorkamrat? Som skrev ut Viagra till maken som bonus när han hjälpte mig med ett recept?

Han ringde igår kväll och vi chitchattade en stund. Så berättade jag om bloggen, och att jag hade skrivit om den lyckade lurningen. Att det var många tjejer som läste och tyckte att han var svinrolig.

Nu råkar det vara så att han är en spjuver. Doktor Spjuver kan vi kalla honom. Och han är singel, i sina bästa år men träffar bara tjejer som inte ser snubben bakom titlarna. Han förtjänar verkligen en asrolig tjej med självdistans. Nu råkar ju jag vara upptagen, men det borde ju finnas någon annan för honom kan man tycka hehe.

I alla fall, han blev ju lite sugen på att leka doktor. På bloggen. Vilket ju kan leda till både det ena och det andra, men han är en fenomenal doktor. Som är specialist på något (det var ju det där med att jag zoomar ut när det blir medicinsk överinformation), plus att han tycker att det är kul att städa. Egentligen rätt ofattbart att han är vår evige singelpojk. Och nu när jag skriver det blir jag lätt sugen på ett byte. Hm.

Men näe, det var ju leka doktor vi skulle göra. Jag är ju till åren kommen och pratar gladeligen om mina krämpor. Finns ju ingen som kan laga hemorrojder lika bra som en riktig doktor. Eller andra…åkommor. Det finns ju ingen som är så bra på anatomi som en doktor heller antar jag.

Vad tror ni om lite regelbundna inslag av “Fråga Doktor Spjuver”?

Personligen tycker jag det känns som att sjukvårdsupplysningen, match.com och Marlena Ivarsson kan slänga sig i väggen.

Och ursäkta min totala tystnad under dagen.

Det har varit lite hektiskt.

0 thoughts on “En bloggdoktor?

    • Skitsvårt. I morse somnade jag vid fem. I mitt fall för att jag återigen inte hann somna före han jag bor med. Idag har han LOVAT att köpa snarkspray. Jag har mycket att göra och ögonen går i KORS.

     Man blir ju dum i huvudet av att inte sova för sjutton. Eller…mer dum i huvudet 🙂

 • *asgarvar* åt att hans båt heter Glans!! Jo det kan nog bli skitkul om han vill vara Doktor Spjuver här inne 😀
  Kan han inte ta en titt på maken då och hans snarkningar? Eller specialiteten lågkanske på en annan del av kroppen

  • Näerå, jag kom på vad hans specialitet är. Och det är att söva folk. Om jag inte minns helt fel. Och så är han såklart allmänläkare med. Jag skall presentera honom lite bättre när han dyker upp 🙂

   • Perfekt ju…..har aldrig hört en sövd patient snarka…..en anestesiläkare har ju en massa roliga saker att bjuda på….testa vettja…..:)

    • Hm. Just det. Åh så trevligt det låter. Synd att jag blir så otrevlig av narkos. Iom att jag är så rasande trevlig i vanliga fall 😉

     • Jaså. Annars har jag hört från sjukhusfolk att man vaknar i samma mod som man somnar så, är du säker på att du är så trevlig jämt…haha?

     • *visslar oskyldigt* JAARÅÅ! (men fråga inte han jag är gift med)

      Fast en gång tålde jag inte narkosen. Vilket är en historia i sig själv. Jag var ung och på den tiden rökte jag och sprang mycket på krogen. Vaknade på uppvak, hade inte fått röka innan operation som blev uppskjuten HELA tiden – så inga cigg från klockan sju på morgonen till de tog ner mig på op klockan tre. Jag var en SMULA röksugen. Och sen är man lite törstig när man vaknar. Mina första otrevliga ord till sköterskan på uppvak:

      – Kan jag får RÖKA NU ELLER?
      – Ja, du får gå upp om du kan tala om för mig vad klockan visar på väggen? (Sköterska väl medveten om att jag var asgroggy och skulle inte klara det, vilket jag inte heller gjorde såklart).
      – NÄHÄ…INGA CIGG ALLTSÅ. Kan man ÅTMINSTONE få något att dricka på det här jävla stället, en Gröna Hissen eller Tequila Sunrise eller vad fan som helst??? (sa jag, så indignerat man bara kan fem minuter efter uppvak – med tanke på drinkarna är det ju lätt att räkna ut att det var 80-tal).

      Då skrattade de åt mig. Sen somnade jag igen. Vaknade inne på rummet igen där min dåvarande pojkvän hade varit men gått igen eftersom han inte hade fått reda på att operationen var försenad, men han hade lämnat ett rart och långt brev. Som gjorde mig fly förbannad på idioten som inte hade väntat. Och så var ömma modern där (som har en väldigt omhändertagande och vårdande sida), men jag skällde ut henne med, För att hon inte fixade så jag fick röka, dricka sprit och att hon inte hade sett till att pojkvännen var kvar och…lite annat med. Minns inte allt. Mamma sa till mig att hon skulle gå om jag inte blev trevligare eftersom jag låg och ryade på en sal ihop med fem andra som hade besök av sina familjer med barn. Som jag tydligen skrämde skiten ur. Så jag bad mamma dra åt skogen (detta minns jag inte alls). Och det gjorde hon. Sen somnade jag igen och sov i 24 timmar.

      Efteråt konstaterades det att jag inte tålde den typen av narkos. Den fick jag inte mer. Tack och lov 😉

 • Tycker att detta var en utmärkt idé, ska fundera ut vad/vilken krämpa jag har/kan fråga om. Just nu bara hederligt snorig som är på tillbaka gång. Typiskt när man är ledig att bli sjuk då.

    • Jamen ja! Jag misstänker att han tycker det är trevligt med sundhetstecken. 😉 Men han har ju stått ut med mig i väldigt många år.

     Hans humor är dock väldigt rolig om än en smula udda. Men det tar vi när det är dags för presentation hehe.

 • Alltså, jag är inte helt sugen på att berätta om MINA krämpor och min fysik och sådär. Jag är mer intresserad av doktor Spjuver. Måste man ställa frågor TILL honom eller går det bra att fråga honom OM honom?

  Nu är jag ju visserligen inte singel, och eftersom maken igår stod och strök lakanen innan han bytte i vår säng, bara för att jag föredrar att sova på strukna lakan, så känns det inte som om ett byte är nära förestående heller. Å andra sidan, om doktor Spjuver kan hantera datorer så kan vi diskutera saken. Eller det kanske löser sig om du kommer hit och firar lite jul?

 • Min erfarenhet av doktorer är inte positivt, så dom undviker jag helst… men det kanske behövs att läsa en trevlig och rolig läkare för att jag ska komma över mina antipatier!
  Däremot så har jag utnyttjat nagelspecialistens kunskaper i dag! Till jul så lackade jag med gellacket ordentligt, med färg och allt, och nu har tre naglar gått sönder (fått sprickor från sidan, men inte helt av). Så i dag har jag lagat naglarna inspirerad av dina lagningar. Nu hoppas jag att det håller, iaf tills nageln har växt så mycket att den inte sitter fast ovanför “brottet”.

  • Mina är inte heller så himla positiva. Men han är hemskt rolig. Och just inte min läkare tack och lov (inte för att han är kass, utan för att det hade varit fruktansvärt att gå till en kompis) 😉

   Åh…keep me posted om hur det går med naglarna. Mina är i ett sorgligt skick efter att jag var sjuk i nästan en månad och negligerade dem. Jag klippte av dem med hundarnas klotång häromveckan. Gråt och yl.

   • Lika illa att gå till en kompis som (i mitt fall) till en kusin, så jag förstår dig!

    Att få ta till klotången tyder på starka, tjocka naglar! Själv nöjer jag mig med en vanlig nagelsax. 🙂 Fortsättning följer!

 • Bara han inte använder Crocs tofflor så går han gärna vara med här hos oss! Jag har fått lite konstiga vibbar efter att jag sett deras hemsida:) Välkommen dr Glans eller var detkanske Spjuver,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.