Den kom den kom den kom!

Efter ett sista samtal till TNT 17:30 där det först verkade lönlöst eftersom chaffisarna tydligen kört klart för dagen klockan 17:00.

Men hon fick tag i bilen, han var fortfarande ute, och nu ligger den här.

20131213-175948.jpg

Nu måste jag skynda mig som fan så jag hinner öppna den innan maken trillar in genom dörren.

Det blir nog målfoto på den här vinsten.

Men min nos kommer vara över mållinjen före hans!

Helsike vad jag svettas floder nu. Och helsike vad barnsliga vi är.

Happy Lucia. Och fredagen den trettonde.

Nu skall jag eftersvettas i soffan.

0 thoughts on “Den kom den kom den kom!

  • Hahaha underbart! Är du plus minus noll när det gäller bröllopsdagsvadet nu då?

   Ha en finfin kväll ni med. Jag skall fundera ut vad jag egentligen skall ha den till. Är inte riktigt klar över det ännu.

 • Grattis till den solklara vinsten – jag var orolig för att maken hade kapat budbilen och lurat dig på vinsten. Man har hört talas om datorkapning så varför inte surfplattor?

  • ÅH vilken tur att du inte sa det tidigare. Då hade jag minsann trott det med, för han hade varit fullkomligt kapabel till att surfplattekapa bilen. Eller muta hela TNT så de skulle sinka den ett par dagar 🙂

 • Ni är inte kloka!
  En mini dessutom. Du är väl plus 40. Säger inte det sig självt, att desto större skärm desto större möjlighet att se något.
  Jag ser fram emot att paddan kommer som maxi.

  • Hahaha, det låter som att vi pratar om bindor. Klart jag är över 40. Men jag har bra läsglasögon?

   (Nej jag vet inte riktigt vad den skall fylla för funktion ännu)

 • Herregud vilket adrenalinpåslag du måste ha haft. JAG blir stressad bara jag läser om det. Du hade i alla fall en spännande fredagen den 13:e. Grattis till “vinsten”!

  • Maken? Han surade. Och sen sa han att han faktiskt haft sin skiiiitlänge. På jobbet. Nästan så länge att han hunnit tröttna på den.

   Våga ta nederlaget när man desperat kör åtta mil för att hämta 😉

   • Sen… det med att han inte kunde hämta ut din för han hade inte ditt leg, när han skulle hämta sin egen ( som tur var kom inte din dit)…… jo men visst att han hade hämtat din samtidigt, han hade säkert kommit med nån bortförklaring till att han inte hämtade din :p

    • Hehe, hade han haft leget hade han gjort det om den legat där, för annars vet han att han hade fått bo i förrådet i ett par månader, men nu var han ju jävligt nöjd över att han inte hade det. Och jävligt missnöjd över att min redan låg på bil för utkörning.

 • Wihooo!!!

  Den kom i tid 🙂 vad du ska ha den till?
  Tja, jag spelar mest Hay Day på min, och ja, jag är också 40+ Och sen blir jag lyckliga bara att ha den.
  Men måste erkänna att det är en sabla massa ekeltronik att laddas varje kväll, hela nattduksbordet fullt. Två mobiler ( jobb + jobb/privat) och två paddor.

  • Alltså jag har också två mobiler. Och numera två paddor. Och en Kindle. Paddan, Kindlen och telefonerna följer med mig i sängen. Jag kan ju för all del göra två saker nu. De kvällar/nätter jag lyssnar på ljudbok så finns det ju en del spel som stänger av ljudboken, vilket är irriterande. Nu kan jag multitaska.

   Äsch, det löser sig garanterat. Jag kommer hitta ett användningsområde 😉

   Men om man tänker tio år bak i tiden, eller mer, när jag och mitt ex separerade och jag flyttade ut med enbart två säckar kläder och det viktigaste jag behövde. Det skulle inte vara lika lätt idag. Herrejösses, jag skulle fylla en lastbil med det “viktigaste”. Och det är väl framför allt alla teknikpryttlar som har ändrat sig.

  • Huvudet på spiken kära du 🙂

   NU fattar du varför jag har noll förståelse för hur din padda kunde ligga ouppackad. LÄNGE. Jag får rysningar av att tänka på det!

 • Jag kanske HAR försökt installera WF på den men inte lyckats. Det SKULLE kunna vara så. *trular ut med underläppen så jag skulle drunkna om det regnade*

  • Eh. Har du WF på telefonen? Och har du startat paddan från scratch eller som att installera den enligt telefon? Då kommer ju allt du har i telefonen på paddan. Vilket är ganska praktiskt. Så. Hm. Alltså jag är lite lite mållös 😉

   • Jamen jo jag har det på telefonen och på fråga b svarar jag…öh…Va? Installera enligt telefonen? Jag slog igång paddan, den åt upp mitt mobilsurf eftersom den inte hittade vårt trådlösa (okejrå det ÄR kanske lite kass mottagning just där jag lade den) och sen verkade den funka? JAG vet väl inte? Borde jag sätta min tolvåring på att reda ut det?

    • Hm ja? Eller så lyckas du fabriksåterställa den. Starta den igen, och när den frågar om du vill starta som en ny enhet eller som en kopia av telefonen så…kör du som kopia av telefonen? Den gör gärna det själv om du skriver in ditt apple-id 😉

 • Nu har jag ptovkört en Doll (hade inte gjort det innan). Och det var som att baksa en dräktig kossa nerför en spiraltrapp på en PIRRA!! Vilket skit att släpa på… Nä jag håller mig till det jag Vet funkar. Det kan du hälsa maken 🙂

 • En Annan Susanne says:

  Jösses….

  Men det som gills är vem som fick in den i hemmet först dårå?
  För annars har ju han haft sin lite längre, även om det räknas timmar eller minuter oh då vann väl egentligen….. han?

  *springer jättefort*

  • Alltså passa DIG! Skall man vara riktigt petig så vann båda (men det säger jag INTE till maken). För vad det egentligen handlar om är att vara först med att kunna vifta något i ansiktet på den andre som den inte har. Jag hann få min, han han inte vifta med sin. Han körde åtta mil för att hämta sin, för att jag inte skulle kunna vifta med min. Ja jag hör att det låter helt sjukt nu 😉

   Men vi går efter vem som fick in den i hemmet först.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.