Då blev det en present

Jag drömde om dammsugare inatt. Inte sådana där gröna med marsipan, utan sådana maken samlar på. För jag fick även reda på att han hade köpt en avfallskvarnar till. Vi har redan en, fullt fungerande, och vi har bara en diskho avsedd för kvarnar.

Då undrar man vad han har tänkt göra med nummer två. Kela med den? Beundra den? Tala om för den hur bedårande den är där den ligger i sin låda?

Det kan hända att jag råkade slira in på en webbshop för att köpa en present till mig själv för att sura lite mindre.

Det kan även hända att maken idiotförklarar mig när han upptäcker vad jag har köpt.

Och DÅ kan det hända att jag drämmer den blänkande dammsugaren i skallen på honom.

Godmorgon.

0 thoughts on “Då blev det en present

 • På sätt och vis är det skönt att det finns flera dårar och inte bara min karl.
  Vi har tex tre gräsklippare (vi bor i radhus med pyttetomt) två symaskiner ( ingen av oss syr) massor, jag menar massor av hushållsmaskiner, jag håller på att bli galen! På riktigt!

  • Är vi gifta med samma man? Du fattar varför det inte går att åka till Ullared med honom nu va? Vi har en maskin för allt, verkligen allt. Men någon måste ju liksom starta dem för att det skall hända något.

 • Oh, gissningstävlimg om vad du köpte. Eftersom maken skulle idiotförklara dig tycks det som att skor är ett hett alternativ. Fast jag är ändå lockad av att gissa på en ny onepiece 🙂

  • Hahaha ja det ligger ju nära till hands att tro, men när det gäller skor idiotförklarar han bara om han tycker de är dyra (dvs allt över 100 kronor ungefär) och att de tar plats (ska han säga) – det här var mer en grej som nästan jag idiotförklarade mig själv för att jag köpte. Jag är en gnutta osäker på OM den kommer användas och rättfärdigas.

  • Men förresten, BRA tips med OnePiece…min fleecevariant har hängt med så länge nu att den börjar trilla i bitar. Och det är den andra jag slitit ut. Det säger en del om vad jag går klädd i på vintern.

 • VarvarVAR köper man en snöskyffelmonterngssats??? Jag gillar ju visserligen att jag har snygga biceps i mars, men jag är så sjuuuukt trött på att skotta vår 20 meter långa och tre meter breda grusgån, för att inte tala om gårdsplanen som nog är på ytterligare 200 kvm. Och åkgräsklippare har vi ju…

 • Själv samlar jag på djur.. Smartheten i det?
  Lista:
  1 fransk bulldog 17kg
  1 fransk vädur 6kg
  2 dvärgvädurar 2kg/st
  Å dom nya
  2 hamstrar
  Å japp hund å tre kaniner lösgående (går på kattlåda, sover i köket) är spännande. Å ja hunden är dumsnäll.
  Sa ja att ja bor i en lägenhet? En lght med två rum utspridda på 56 kvm..
  Hälsningar från honsomhellreskullesamlatmaskiner.domfårmanjuintedåligtsamveteöveriaf.eller? 😉

  • Ojdå. Det var en finfin samling 🙂

   Vi har bara två hundar, två katter, dammråttor storlek vildsvin och silverfiskar. Du vinner.

   Men det är ju så mysigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.