Sista steget mot “normalitet”

Ungefär så normal jag kan bli.

Vet ni att jag under HELA tiden som jag var sjuk hade förskräckliga naglar. Inget nagellack. Sprickor lite varstans. Bara sorgligt eftersatta. För jag åååårkade inte.

Och det har jag inte orkat ändra på ännu.

bild

Jag vet. Jag skäms.

Men igår var det något som pirrade till i mig, efter ett par nätter med återhämtad sömn. För oj vad jag har sovit sedan i fredags.

Jag fick tillbaka mitt shoppingsug. Jag som spenderat tre veckor med att bara blänga ointresserat på precis allt som i vanliga fall är lockande. Men igår kväll spenderade jag två timmar med att illstirra på en väska som jag vill ha. Man kan aldrig få för mycket väskor, skor och nagellack. Friskhetstecken nummer ett.

Och idag skall jag måla de sorgliga naglarna (ja jag har klippt dem). I någon GLAD färg.

Sen friskförklarar jag mig helt.

Vad gör ni?

0 thoughts on “Sista steget mot “normalitet”

   • Jag drog lite fel nere på gymmet och det räckte för att muskelfästena skulle säga upp sig. Så nu knaprar jag muskelavslappnande och värk tabletter. Och hemmet måste ju städas,… För jag tar för givet att du inte tänker komma hit och göra det åt mig? 🙂

    • Så går det när man skall försöka sig på att vara manlig hehe. Men med både värktabletter och muskelavslappnande så borde ju tom städningen bli rolig, för du har helt rätt i att jag inte kommer städa åt dig. Herregud, mitt eget kaos då?

 • Kom tbaks t swe igår kväll,försöker organisera lite annan packning(åker imorrn igen)tvättar 3 apsmutsiga hundar,nice väder idag…..tja en helt vanlig dag i villavillerkulla.ps hunkan kommer som reskassa t London ok?.ps 2 jag tänkte fel när jag rek Burton butikerna,dom finns ju för fan i La france.sorry

  • Hehe…den kan ha råkat heta Tivoli, och det var en sån där väska med mängder av monogram. OJ som jag tittade och tittade på den igår.

    • Inte mitt heller. Eller snarare, inte den typen. Jag har en från samma som är knallcerise och inte monogrammig. Jag vill bara handla något. Vad som helst. Efter en månad av total torka och ointresse…nu pratar vi desperation. Jag behöver dock en jäkligt stor väska, och just det märket brukar vara bra på stora väskor. Har du andra tips? Eftersom jag har hela mitt liv i min zombieapokalypsväska.

 • Jag jobbar mest men passar på att surfa mellan kunderna.
  Funderar på att julskylta fönstret här på jobbet , men gah vad tråkigt.
  För säkerhetsskull släpade jag ned paddan , så att jag kan kolla Netflix .
  Man får ju lov att prioritera.
  Har iaf ringt en lokal redovisningsbyrå å stämt träff , för att ev låta dem ta hand om mina papper .
  Det var väl min dag på ett ungefär .
  Ps jag har även letat ny väska o handlat ett par klänningar på Internätet :))

 • Pratat på arbetsmarknadsdagar på universitet & tillhörande mässa. Nu står jag på en perrong & fryser i väntan på tåget innan det blir en aw på söder & sist av allt ska jag visst hinna packa väskan för att imorgon åka på weekend i Tallinn med tillhörande spa. Full fart alltså!

 • Men så skönt att du äntligen blir shoppingsugen igen, nu går det ju åt rätt håll.

  Jag sitter och svär över det nagellack jag köpte i Tyskland. Sparkle sand effekt står det på. Sitter som berget. Sådär så jag har schysst utväxt och bara är lite skavd i framkant. En gång har jag fyllt på med färg, det funkade, men nu tror jag inte det blir snyggt. Och det tar typ tio minuter per nagel att få skiten att lossna. Nej, det är inte gel lack, det är helt normalt nagellack. För femton spänn flaskan. Knappt.

 • Vad skönt att du mår bättre! Lite oroligt dör ett tag när du inte ville shoppa ;-)ä
  Tyvärr är det min tur nu… Jag ligger däckad i förkylning sedan i söndags. Helt orkeslös och med minst ett kg snor i hjärnan. Livet är underbart. När man är frisk! Måste se till att bli frisk för i början på nästa vecka ska jag på Göteborgsshopping!

 • Läste hos Lipglossbitch om något underlack som gör att man bara kan dra av lacket som ett klistermärke ungefär. Vore onekligen en lösning när man gillar glitter-sand-grus-flagor-lacker.

 • Inte ett skit.
  Kroppen säger ifrån :/ Fortfarande problem med rygg och ischias.
  En riktigt skitdag har det varit. Vaknade med huvudvärk från helvetet. Och den har suttit i till nu på kvällen.
  Halva dan (känns det som) krånglat fram och tillbaka med siba och Samsung. Min 1 månader gamla tfn bestämde sig för att bara lägga av. Tvärdöd!

  Baaaaah!

 • Tina Johansson says:

  Jag har jobbat ikväll, du vet äldreomsorgen med usla arbetstider, men oerhört meningsfullt!
  En av de små farbröderna sken som en sol när jag kom idag (var ju ledig igår) ååhhh hoho, där är du ju lilla Tina, du kommer in och sitter här hos mig väl! Och så drog han stolen bredvid lite närmre sig och borstade av den =)
  Det är sånt som gör att man står ut med arbetstiderna. Åtminstone en vecka till…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.