Nu tar vi det en gång för alla

Eftersom jag har fått frågan ett par gånger.

1. Näe, jag är inte för fin i kanten för att bajsa – fjärta däremot, då kommer det fjärilar ur ändan

2. Det går finfint att torka sig i arslet med långa naglar – hur i hela friden torkar ni er egentligen?

3. Däremot händer det ju en del bajsrelaterade incidenter ändå, som inte har just något alls att göra med längden på naglarna (för att jag har lite otur?)

4. Det absolut enda som inte går att göra med långa naglar, såvitt jag vet, är att använda touchscreen på telefon/padda. Helt omöjligt. Eller ja, i alla fall sjukt jobbigt.

5. Då införskaffar man sig en touchpenna. För annars hade det tagit ett par dagar att skriva de här få orden.

Men gomorron på er då 😉

0 thoughts on “Nu tar vi det en gång för alla

 • Ja, alltså.. det här med att torka sig – och långa naglar.. Är en av anledningarna till att jag inte har långa naglar!
  Att man sedan inte kan använda touch, få ut bankkortet ur bankomaten, knäppa byxknappen, öppna burkar ..
  Allt det där är ju bara bigrejer 😉

  • Nu tar vi det EN gång till. Det du pratar om är inga som helst problem. Om man inte går från inga naglar alls till att göra svinlånga fusknaglar. För då har man ingen tid att vänja sig. Hur i helskotta lyckas du med konststycket att inte knäppa knappar och få ut bankomatkortet? En bedrift 😉

   Det enda jag på riktigt tycker är jobbigt är just touchscreen, för jag har ju inga fingertoppar, och ju längre nagel desto mer måste jag böja handen i omänsklig vinkel. Touchpenna it is.

   Och jag tror inte att någon torkar sig i arslet med naglarna? Jag har i vart fall aldrig gjort det hehe.

 • Haha, skönt att du kan bjuda på bajsrelaterade händelser ändå 🙂 Själv skulle jag nog inte palla så långa naglar, tror inte de vore så bra vid klättring, svårt att få bra grepp tror jag & lätt att dra sönder dem… Men det är ju snyggt så go for it!

  • Jamen DET håller jag med om. Jamen vi lägger till en grej till på listan då, klättring och touchscreen. 😉 Inte att rekommendera, men jag klättrar så oerhört sällan. Däremot har jag ju knäckt allihop under oerhört korkad och dumdristig skidåkning. Men det är ju inte heller något jag gör dagligen hehe.

 • Äehmen ORKA ha så långa naglar att man inte kan använda händerna som folk. Det GÅR ju inte. Okej att jag är rätt fåfäng emellanåt, men inte så fåfäng att jag har för långa naglar. Du hade bergis dött om du såg vad jag gjorde när terminen var slut. Då var mina egna naglar nästan lika långa som de där toksnygga du lade ut i nåt inlägg som jag tror bloglovin inte räknat fram till än (jomen det märks när jag varit avnätad ett par dar) – men man kan inte hålla på i trädgården med såna. Så jag klippte av dem. Med sax. *s*

 • ..och jag mina. Ingen touchpenna (NÅN glömde skriva det på inköpslistan! *harkel* ;p ), 5000 kvm vildvuxen bonnaträdgård – och sax. *s*

 • heheh..
  varför jag frågade e att jag inte blir klok på er som har långa naglar (räknar in min ena syrran här…) o hur ni fixar ena o den andra grej då man har sånt..
  men jag har nog inte kunnat ha långa naglar pga biter på naglarna.. o när jag har lyckats låta dom växa en bit så blir dom så pissfula..
  för klämde min ena finger i ngn dörr då jag va en snorunge… så den växer typ böjd neråt…
  not so fun.. så…
  e helt enkelt en nagelbitare jag 😛
  så e lite avvis på er som kan ha så fina naglar.. 🙂

  • En tröst, jag bet till jag var 20. Gamla nagelbitare brukar få skitstarka och snabbväxande naglar. Enda chansen att sluta var att ha lösnaglar tills ovanan gick över, det var inte lätt, men prova?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.