Jag jobbar på ett inlägg

Det där jag har lovat sedan tidernas begynnelse. Om mina två svartlistade webshoppar. Och nätshoppar i allmänhet, eftersom jag är totalt beroende (och sjukt bra) på att hitta sweet deals på internätet.

OM nu det råkar vara webshoppar som ni faktiskt har bra erfarenheter av så ha i åtanke att det är min personliga uppfattning, det finns liksom inget rätt eller fel här. Jag kör på magkänsla, och i det här fallen är magkänslan åt helvete rent ut sagt.

Av den enkla anledningen att de inte har den typ av kundservice som jag förväntar mig.

To be continued…

(jamen det är väl jättemysigt med en sån cliffhanger, känns som ett dåligt Dallasavsnitt från 80-talet – hehe)

0 thoughts on “Jag jobbar på ett inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.