Hell Week – del 234897487283

Jag pratade i telefon till klockan ett inatt (vart fan har jag lagt mitt headset, Evander Hollyfields öra ain’t got nothing on me – det är dubbel storlek nu). Satte klockan på 20 över sju för att ringa igen. Och jag somnade ju faktiskt.

Men idag skall ett beslut fattas. Som handlar om vad vi skall göra i framtiden. Eller vad vi inte skall göra. Och näe, tro det eller ej, men det är inte skilsmässopapper som skall skrivas under, även om det har varit jävligt nära den här veckan hehe.

Så jag började i telefon halvåtta imorse, fyra samtal på raken senare sitter jag här och väntar på samtalet som kommer avgöra tiden fram till pension (fruktansvärtatttänkapålåtersåjävlagammaltfunderaintepådetmed!).

Behöver jag säga att det har en laxerande effekt?

Eller att jag behöver en papperspåse att andas i?

Och hur i helvete är det möjligt att ens ha en laxerande effekt när jag inte har ätit?

Så många frågor, så lite svar.

Ungefär som varför älgen bajsar så små pluppar fast den är lika stor som en häst eller ko som bajsar jättestora högar.

Den nivån är jag på nu. Och varsågod, nu kan ni fundera över älgen.

0 thoughts on “Hell Week – del 234897487283

 • Jamen så bra att jag fick något nytt obra att fundera på. Som skåning med asfalt i ådrorna har jag nog aldrig ens sett älgskit, men nu blev det helt plötsligt ett tanketuggummi, ungefär lika dumt som frågan om Adam hade en navel…eller varför Jesus dödsdatum ändras varje år när hans födelsedatum inte gör det 😉

  • HAHA jag VET, och jag älskar gåtan om Adam och Eva. Om det är en tröst så vet jag numera svaret på älgpluttarna, men jag tänker banne mig inte vara ensam om att ständigt ha sådana idiotfunderingar i skallen. Pilutta.

   (Och jag funderade innan internet och google existerade, då höll det på att driva mig till vansinne på riktigt)

     • En Annan Susanne says:

      Gåtan?
      Vaddå för gåta?
      I mitt huvud formulerade sig att han hade väl ingen mamma, typ, och har inte legat i någon mage så vem skulle varit i andra änden av hans navelsträng?
      Jag bara undrar?

     • Om jag inte minns helgalet går gåtan ngt i stil med:
      “En man var ute och gick efter ngn jävla istid och hittade en naken man och en naken kvinna infrusen i isen, när han hackade upp dem såg han direkt att det var Adam och Eva han hade hittat och det rådde inga som helst tvivel, hur kunde han veta det?”

      Och ditt svar är ju då rätt. Men det är i princip ingen som fixar att lösa den. Eller ja, inte före google iaf när jag hörde den. För det gissades på löv, äpplen, ormar och gud vet allt. Fast det kan ju vem som helst ha. De flesta tänker inte födseln. Även om de tänker resten 😉

 • ANDAS….& lycka till med”projektet”.och varför hade kamikaze piloterna under andra världskriget hjälm på sig?kändes ju lite onödig eller?ps tack som fan för älgbajs funderingen….har svaret tack vare Google.

  • Tack. Och jag skall fråga maken som är andra världskrignörd och återkomma med eventuellt svar utan att tjuvgoogla. Jag blir mer nyfiken på om han har rätt eller inte. Sen skall det dubbelkollas, såklart.

   Jag slutade andas för ungefär tio minuter sen, hur länge kan man hålla andan?

   *rättar till de fula läsglajjorna på nästippen och snörper på munnen*

 • Adam anses inte ha navel. Se skapelsebilden vid södra porten i Uppsala domkyrka (jag tror det är södra). Så nu kan du återgå till älgbajset.
  Och människa – ÄT NÅNTING! Nåt riktigt.

  • Jag vet. Fast jag visste inte om ngn bild vid domkyrkan trots att jag nyssens var där 😉 Har du hört gåtan i sin helhet? Den drev alla på mitt jobb till vansinnets gräns för…många år sedan.

   Jag skall äta. Men just nu är magen i ett enda nystan. Så det finns inte en snöbolls chans i helvetet att den tar emot mat. Senare…när det är över, oavsett utkomst. Men jag som knappt dricker en droppe alkohol är mer sugen på att dra i mig en flaska sprit (näe, det kommer inte att hända i verkligheten).

   • Joooo…gör det.Kan bli hur roligt som helst.Först drar du i dig några riktigt stadiga på tom mage sen bloggar du.Då kan vi följare ha en rolig fredagskväll härinne.Är övertygad om att det kan bli kul…(iallafal för oss OCH det är ju det viktigaste,eller hur). 🙂

 • Ursäkta en fånig fråga… Har du tagit något piller mot stressmagen? Min mage brukar också vara i uppror när jag är stressad – vare sig det finns något att få ut eller inte (oftast blir det bara en serie pruttar och illaluktande vätska)…
  I mitt fall hjälper det att ta Rani-Q – då talar jag om för hjärnan att jag har tagit pillret, hjärnan skickar vidare till magen, som skickar svar till hjärnan att “OK, jag har läget under kontroll” och hjärnan svar mig att jag kan vara lugn…
  Jag kör denna procedur varje gång jag ska iväg någonstans och inte vet när, var eller om jag får tillgång till en toa (typ om man ska till Ullared med Monas buss)… 🙂

   • Då har du typ provat… Rani-Q är receptfri och påstås hålla ordning på magsyror och sura uppstötningar – fungerar för mej iaf! Ett tag knaprade jag dem alldeles för ofta och tappade effekten, numera tar jag ett (möjligen två om det är kris) när det behövs… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.