Det regnar på tvären

Jomen jo, jag ringde maken igår, som inte svarade.

Då hade jag redan arbetat upp lite dramaqueen för att JAG för en gång skull kom ihåg det, och tyckte det var viktigt.

Så jag skickade bara ett sms (så töntigt att jag skäms, vad är jag…14 år?) “Grattis på bröllopsdagen – jag försökte iaf ringa”. Inget mer.

Den där jag gratulerade ringde upp efter några minuter men, för sent. Då var det redan “Hell hath no fury like a woman scorned”. Och dra åt skogen vad scorned jag var.

När vi hade pratat klart gick jag och la mig, svintidigt igen, och kollade på något romantiskt hollywooddravel medan jag nickade och hummade till filmen “jasså jahaja, det KAN alltså vara så HÄR, rosa fluff och vita springare minsann”.

Väldigt sansat av mig.

Som sardiner på melonen vaknade jag till den här kommentaren (bland många andra), från somliga läsare. Först läste jag och kollade ut genom fönstret medan händerna började tillverka en strypsnara av sig själva, och sen började jag gapskratta.

Har jag sagt att jag behöver semester eller?

Screen Shot 2013-11-12 at 8.47.40 AM

0 thoughts on “Det regnar på tvären

 • Haha… Vilken underbar kommentar! Men den kan få vem som helst att fundera på bästa alt. lättaste sättet att slippa vara kvar här 😉

  Ha en fin dag och tack för alla goa skratt!

  • Jag håller SÅ med dig. En kommentar med så många lager, när man väl har kommit över det där med stranden.

   Ha en finfin dag du med 🙂

  • Linn är lika mycket vän som ni andra är, enda skillnaden är att hon skrev att hon skulle till Dom. Rep. bland kommentarerna och det fick mig att börja yla lite, särskilt när jag ser flaggan i statistiken varje dag 😉 Ni är ALLA mina läsarvänner hehe.

 • Härligt att Linn delar med sig.
  För ingenting kan pigga upp en så, en urregnig dag i November , som att njuta av andras lycka o välmående ;))
  Hehe jag lovar att dela med mig runt nyår när jag plaskar i Siambukten.

 • ÅhIdag har varit lite mer stressigt faktiskt. Har spenderat dagen med min kusin Tilde som fyller 9 år så vi tog en födelsedagsridtur i djungeln och gick på cigarrprovning. Jag har självklart mycket bra inflytande. Lärde henne några fula ord också. Ja just det, badade i ett annat hav än på vår strand. Blev friad till av en man som kallade sig själv “hot chocolate.” Jag skulle bli hans princess och sen förstod jag inte riktigt vad vi skulle göra. Säkert nåt snuskigt. Ja du hör ju, stressigt! Förtjänade definitivt 4-rättersmiddagen på den italienska restaurangen sen. lordilord, nu rodnar jag ända in under kräftbrännan. Så går det när en ska vara dryg…

 • Vad är väl en tur till Dom. Rep om man kan få en tur till Ullared med Maken – En helg Helg! 😉
  Borde vi påminna maken? Hade han inte öppnat en egen mail?

  Mwahahaha! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.