Det här med geografi – och geografiska handikapp

Jag tror vi har en gemensam kamrat ni och jag. En som, trots att hon så jävla väl vet att jag bor i Strömstad, ändå envisas med att kalla det Strömsund. Och Göteborg har blivit Vetlanda. Hennes man kommer från en liten pytteort i Västergötland, men jag misstänker att frun fortfarande tror att det är Småland.

Ni vet vem jag snackar om eller?

Handikappet visar sig dock bara när hon måste ta sig utanför Stockholm, för i hufvudstaden med förorter har hon järnkoll. Väldigt fascinerande med tanke på att hon kan åka ner till Sundsvall och upp till Malmö, utan problem (det sistnämnda har jag från väldigt säker och glatt skvallrande källa hehe).

Nu är ett besök i Borlänge på tapeten, som ni redan vet om ni har koll på henne. Och dit skall både jag och den lätt geografiskt handikappade. Ihop. Och även Christina Stielli. Hur, var, när och varför skall vi prata om så småningom, men jag hoppas verkligen att både karta och GPS kommer vara involverade i…somligas planering.

Vad vill jag säga med det här? Jo, om vi kan sy ihop det här så vill jag poängtera att det självklart är jag som skall stå i rampljuset (vill ni se en stjärna se på mig…remember?).

Eller näe. Men däremot vill jag slå ett slag för Christina. Av alla miljoners miljarders föreläsningar jag har varit på under mitt…unga…liv, så har ALLA varit dödstrista. Förutom Christinas. Jag är rätt svårflirtad, men hon tog mig med storm. Jag trodde inte ens det var möjligt att pendla mellan att garva så jag grinar till att grina så jag grinar inom loppet av bara några sekunder.

Hon måste komma ifrån en “fabrik” där de tillverkar människor med den magiska förmågan att fånga en publik. Hon och…kanske Robbie Williams?

När, var och hur det nu blir, ta chansen. För Mona är faktiskt lika jävla rolig om hon bara hittar dit.

Mig får ni på köpet, som en slags nitlott. Eller jumbo. För all del Dumbo? Men det får ni bara leva med.

Det här var nog egentligen inte så mycket mer än ett hyllningsinlägg till Christina. Och Mona.

Men ni kan väl kila in på Monas blogg och verkligen försäkra er om att hon vet var Borlänge ligger någonstans?

Screen Shot 2013-11-12 at 6.34.37 PM

0 thoughts on “Det här med geografi – och geografiska handikapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.