Kära somliga läsare

Karin, du är skyldig mig en hunka. Han har varken läst det finstilta, läst överhuvudtaget eller kommit ihåg.

Linn, om det är du som läser mig ifrån Dominikanska vill jag bara säga att jag gråter lite av avundsjuka varje gång jag ser flaggan i statistiken (fast JO jag hoppas att det är en finfin semester och hoppas att “Betsy” håller dig sällskap).

Och apropå flaggor. Vilka är ni som är i Thailand och alla andra varma ställen? Jag kan leva med norska, danska och till och med holländska flaggor. Men semesterställen? Jag primalskriker (inombords, det blir så otrevligt i ett lyhört lägenhetshus annars).

Herregud som jag behöver semester.

0 thoughts on “Kära somliga läsare

  • Asså GUD vilken JOBBIG dag jag har haft! Först vaknade jag vid halv sju (lite jetlaggad) och vinkade av pappa, farbror och bror som skulle spendera dagen på golfbanan. Sen gick jag ner till (ena) frukostrestaurangen och åt donuts och färsk ananas till frukost. Efter det blev det beachen där jag låg och läste gråtpocket (sparar Betsy till kvällarna, så jäkla BRA!) medan vackra dominikanska män gick förbi hela tiden och sa att jag var sexig och vacker. Det blev så jobbigt till slut att jag fick sätta i hörlurarna. Sen blev det lunch (pommes frites med majo) och efter det gick jag och köpte ett par skor (nästan gratis eftersom dollarkursen är helt otrolig.) Gick tillbaka till den kritvita beachen och läste ut min bok och drack drinkar. Tog en sväng till gymmet där jag blev tränad av en PT. Lade upp en bikinibild på facebook (folk skriver att jag är snygg.) Nu sitter jag och äter chips i mina nya Victoria’s Secret-undies. Men jag har skoskav, det har jag. Är liksom så långt mellan alla all inclusive-barer och -restauranger. Hemma i Götet då? Bra eller? Såg mörkt ut på Skype.

  • Men,va fan….inte för $ skull,kan det vara trotsåldern som har kommit eller? Hade precis tänkt:göra tummen upp,hajfajva migsjälv,springa som Ravelli&korka upp(det gjorde jag iof iallafall)men nu blir jag mest förbannad å dina vägnar.ok om jag bet skulden när jag kommer tbaks till swe?om inte kom hit ner och inkassera den(22-24c)hälsa krulltottarna och be att dom satsar på något jävla skitdyrt ikväll,kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.