Det existerar inga lyckligt gifta människor förutom min man

Den rubriken sätter vi på bröllopsdagen. En imponerande självinsikt.

Eftersom jag är en rakt igenom fantastisk och perfekt människa.

Grattis maken. Till att jag stått ut med dig så här länge. Hittills har jag firat den genom att springa skottspole med nödiga hundar halva natten, och Liten firade genom att äta upp innanmätet på en moppehjälm.

På något vis en passande start. Om man gifter sig…ehh…väldigt onykter i Las Vegas så skall väl någon vara risig i kistan. Tråkigt bara att det blev Stor.

Nån som vill slå vad om han kommer på att det är bröllopsdag eller inte?

Isåfall sätter jag en hunka på att han inte kommer på det.

En riktig alltså, inte en hunka hunka burning love (gillar ni Elvis så fattar ni hehe).

0 thoughts on “Det existerar inga lyckligt gifta människor förutom min man

  • Jo, eller snarare, han tittar på bilder i bloggen. Kanske. Ibland 😉

   Kollade precis mailet. jag ser det, men…jag ser fortfarande bara en fingertopp haha

   • Haha! I give up!
    Jag inser att det inte är en nagel. Tror jag. Men lite en E.T fingertopp när det lyser igenom den?! 😉

    Ha en fortfarande fin bröllopsdag..
    Och om du tänker på presenter så har jag avhandlat Maria M´s present till Kamran i bloggen idag.
    Tekannan. Ptja.. Kanske vore något för dig och maken? 😛

 • HaHa Underbart ! Du får en (mig) att börja dagarna med glada skratt, TACK ! Men du, nu är det snart dubbar som gäller om du ska ut med vovvarna på natten, det börjar bli haaaalt ! Förmaningar från Tanten 🙂

  • Han kommer enbart komma på det om han av en slump a) läser bloggen noga eller b) råkar ta av sig ringen för att kolla datum med lupp 😉

 • Hm. Min man gillar ju som sagt inte att bli outad på nätet. Men vi kan väl säga att vi har haft den där minnesdiskussionen här också, fast då angående förlovningsdagsdatum. Att han spatserar runt med en rund, gyllene post-it med datumet ingraverat på, det var uppenbarligen inte nog. Så jag sätter inte emot. *s*

  • I han den där som inte har lika mkt emot att bli outtad står BÅDA datumen. Så helsafe liksom. Och vad fan, ingen hunka alls för mig alltså?

   • Det står två datum i hans också. 5/8 är ett av dem. Det är lätt att komma ihåg 8/8 då. *just sayin*

    Ingen hunka till dig, helt obviously. Ska jag komma och ge honom stryk?

  • HAHAHAHA…JA, eller som min säger. Han älskar mig NÄSTAN alla dagar och jämt (minus för orimliga vredesutrbrott och sånt) och behöver inte säga det, för så länge han inte säger motsatsen är det senaste sägningen som gäller. *dör av skratt*

 • Så,om jag fattar det rätt satsar du inte maken(hunken) i bettet?utan en hundring…..om jag vinner tar jag iaf $…..burning love har jag nog av innan.lycka till med krulltottens magsjuka,konstigt att det är han som blir magsjuk om man tänker vad som står på menyn för den andre lurvisen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.