Men vi tar och förbereder lite till firande då

Vi har femårig bröllopsdag imorgon.

Någon som har förslag på vad jag eller hundarna skall äta upp för att fira detta storslagna event?

Jag är dessutom villig att sätta en peng på att synnerheten har glömt av det. Vilket jag också brukar göra, men för en gång skull kom jag ihåg.

Knapra i sig en vänstersko kanske?

0 thoughts on “Men vi tar och förbereder lite till firande då

 • Ha ha….. GP lr rättare sagt parodi på henne, var med på TV nyss fast jag missade när där de gjorde parodi på henne ;(

  Kanal 5 Partaj heter programmet

  Hade ju bara TV:n på utan o glo på den medans jag slösurfade på fejjan o slänger ett öga på TV:n o ser en GP lookalike mer han jag inte se

 • Skor är för billigt!speciellt om det bara finns foppatofflor,satsa istället på lite elektronik,någo av dom där kamerorna kanske…..?själv kan du väl dra en shopping runda på nätet med hans kort,happy wife,happy life=alla glada

 • Får väl bidra med makens odödliga replik – notera att vi båda brukar glömma, men trots allt är andra dottern född på bröllopsdagen, alltså inte dagen vi gifte oss utan tre år efteråt, men det är alltså automatiskt en firardag, men en gång kom jag faktiskt ihåg vid frukosten att det var bröllopsdag och sa det till maken. Han tittade lite förvånat upp från gröttallriken och tänkte till ett par sekunder och sa sen – ‘ja, grattis då!’. Sen var det klart.

 • Jag ser egentligen bara ett möjligt scenario här.
  Make (eller Fitterbitta) lägger ifrån sig ringen, dock har jag inte anledningen klar för mig. Liten ser ett guldläge (höhö) och gör ett utfall. Fitterbitta, som känner sin minsting, anar oråd och slänger sig emellan. Dock en millisekund för sent. Liten hinner sluka ringen, och då de var på jakt efter samma mål lyckas han även än en gång skalla Fitterbitta i pannan. Med tänderna, of course…
  Femåriga bröllopsfirandet avslutas på tomten, då Fitterbittan (iklädd BB-onepiece) genomsöker faeces i jakten på guld…
  End of story.

  (Och ja, ibland undrar jag också hur min hjärna fungerar. =-D)

  Ha en fantastisk bröllopsdag i vilket fall som helst!

  • Hahaha, och det nästan roligaste med tänkta scenario är att Stor gjorde det när han var liten. Fast en lös diamant, när han följde med min kamrat som är guldsmed in i verkstaden.

   Näe, vi hittade den inte 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.