Rövar och Montazami

Märks det att jag hatar rubriker ibland?

Först, så är det avklarat. Här var det en Peter och varg-storm. Jag väntade och väntade och väntade. Sen gick jag och lade mig och då hörde jag att det började vina lite i ventilationen. Maken gick ut och hämtade dynorna i trädgårdsstolarna, och ungefär när han kom in igen hade det slutat blåsa.

Hade exakt ingen sagt något om en storm så hade jag snarare reagerat över att det var en ovanligt vindstilla dag för att vara just här. Enda fördelen var att den verkar ha blåst bort alla moln, för idag är det sol. Som jag älskar den där stora gula lampan på himlen.

Hur gick det för er?

Sen, jag kikade in hos Mona. Och såg att hon hade de magiska jeansen på sig.

Med tanke på att hon är den största gnällröven i världshistorien när det gäller plattröven, så var hon rätt tyst när hon provade jeansen. Och nöjd. Då tog jag det här fotot.

bild 1(6)

Sen visade vi det för hennes husbonde på kvällen, och frågade om han kunde gissa om det var min eller Monas röv. Han gissade på min. Nu är ju han lite lurig så det är oklart om det var en komplimang eller förolämpning.

Men vi kan väl unisont konstatera att det där inte är en plattröv?

Min röv är bred och lång, men även den går att skopa upp i ett par Pleasejeans och få den att se någorlunda ut. Den tacksamheten man kan känna till ett stycke tyg som är sytt på rätt sätt.

Och ikväll *trumvirvel* har vi ju premiären på Montazami med vänner. Så mycket som vi har kollat på henne är ju vi helt klart del i gänget. Kvällens gäster är tydligen min sommarflirt Kicken…

bild(1)
Ja, väldigt kortvarig sommarflirt, med tanke på att maken satt några meter därifrån. Trist.

…och Kikki Danielsson.

Herregud vilket familjärt program det kommer bli.

Är ni redo?

 

0 thoughts on “Rövar och Montazami

 • Skönt att höra att ni duckade och slapp blåsa bort/sönder.

  Snygga jeans, snällt av dig att dela med dig. Är säker på att de är lika snygga på dig!

 • Visst kan lång plattröv bli rund hög o fin – beror bara på hur man rullar upp den 🙂

  Sen vidhåller jag att du ser mer kändis ut än “kicken/klicken eller plutten” vad han nu hette;)

  • Hur i hela friden ser en hängbananröv ut?

   De funkar på mig = långbred röv, Mona = plattröv och PGW = sälröv. Enligt de själva alltså. Ingen trodde på mig, jag överbevisade.

   Kan grotta i garderoben någon dag och ta fram dem, finns som längre shorts med (dvs inte korta fnissmödis-shorts där hela röven trillar ut om man är över 40).

   Fan, nu måste jag skriva det där uschliga inlägget om två Pleasebutiker jag har haft med att göra och hoppas att ingen köper där i alla fall. 😉

   • Hej! Skriv gärna om de butiker du nämner, vill inte sponsra butiker som endast gynnar “kändisar” som du skrev hos Mona. Är själv på väg att inhandla Pleasejeans. Tack för en trevlig blogg, hamnade här av en slump. Trevlig kväll!

    • Tack själv för att du läser. Och du har rätt, det där inlägget bör skrivas, det finns två butiker jag har svartlistat av två olika orsaker. Sen blir man så jäkla kluven, eftersom all reklam är bra reklam typ? Men jag lovar att skriva ett mer förklarande inlägg. Den ena butiken är i alla fall Greta & Anna i Borås, de bryter mot alla regler som finns för nätförsäljning till att börja med. Sen har jag tyvärr hunnit handla rätt mycket där, de är slarviga, leveranserna långsamma och har gjort alldeles för mycket fel. Då någonstans kollade jag deras FB-sida och insåg att om man heter Johanna Toftby eller Maggan Graaf så är bemötandet SUPER. Men om en vanlig svenne som jag vill ha service så kan jag glömma det. Lovar att utveckla resonemanget, men där har du iaf en butik jag skulle vara försiktig med eftersom de inte har riktig webshop utan man får antingen ringa och lämna sina kortuppgifter eller betala i förskott på bankgiro.

     Och du, köp Please, du kommer älska dem 🙂

  • Hahaha…ironi min käre Karlsson. Att be gemensam vän plåta mig och Kicken för att det var kul, medan maken satt bredvid var väl inte så slampigt va? Särskilt inte med tanke på att maken läser bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.